Jisses..

Nu så har man inte kunnat blogga nåt sen igår mitt på dagen. Herregud!!

Då ska vi se om jag kommer ihåg vad som hänt haha.

Igår så hade vi då besök av några vänner som käkade middag med oss. mkt trevligt. Sen avvek de vid 20-tiden så efter det så var vi alldeles ensamma å bara var typ. Gick å tog en kall dusch vid halv 2 å skulle sova men se där hade man ju lite fel då haha. Vid 2-tiden så ringer A´s mobbe och det är vår vän Bina som undrar om vi kan hämta henne i stan från Gatufesten. Å kompisar som vi e så gjorde vi det å dra mig baklänges vad packad hon var!!!! Stank spritfabrik om hon å surrade som fan gjorde hon haha. Kom hem till oss å skulle sova här då. Som vanligt så ville hon ta en dusch innan hon lade sig å innan duschen skulle hon promt ha O´boy(hon dricker aldrig O´boy) trots att hon får ont i magen av mjölk.
Sen efter sitt O´boyglas så satte hon sig i en dusch å fick ju naturligtvis ont i magen å spydde haha synden straffar sig själv!! Det fick hon höra idag å hon höll på å skratta ihjäl sig. Jag somnade väl nånstans där vid 4-tiden å vaknade med Lucas kl 9 typ.

Idag så har vi då varit å grattat svärmor som fyllde år å sen så drog vi hem å skulle till syster med fam på middag.
Grillat med klyftpotatis å kroketter och rödvinssås och beasås. Väldigt mumsigt var det kan jag lova.
Sen så slappade vi i soffan ett tag medan grabbarna grus sprang runt å slogs å kramades å lekte haha. Efter ett tag så drog papporna iväg å köpte snarra å snask som vi käkade av. Sen så drack ju de ogravida lite vuxendricka å så med så klart.  Vid 23-tiden så drog vi oss hemöver å Lucas somnade som en stock medan jag gjorde välling till honom så han åt den typ i sömn haha.
Nu har jag installerat nytt virusskydd och är snart på väg i säng. Ska bara nattsnacka med syster lite först.

Skriver mer imorrn.
Good Night And Good Bye!!

Kommentarer
Postat av: Elli

haha Bina då..!!

Det va mysche trevligt ikvälll, spank you very much!

2008-07-06 @ 01:08:01
URL: http://bellan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0