08-04-29

Jaha, då var denna dag till ända då.
Idag har vi varit ute hela dagen å lekt å doona på. Hjälpte min tjejkompis Bina å städa ur lgh. Det var jag, min syster å Bina som slet med det. Men det var tur att det inte var tokskitig lgh iaf så det var relativt lättstädat tyckte jag iaf.
Sen så har det inte hänt så mkt mer idag inte. Var å handlade lite till grillningen imorrn som vi ska ha med min syster å hennes familj.

Men nu är det dags för ett bad å sen sängen.

Signing out for today.

Oj oj oj då.

Här har jag totalt glömt bort att skriva haha. Men det är så det kan bli ibland när gravidminnet sätter in som värst.

Då ska vi se vad som hänt då sen sist.
Jo just. Lucas kusin Emil har ju blitt stora killen. Herregud så tiden går. Så vi var ju å firade honom på lördagen med paket å fika. Sen kom vi åter på kvällen å då satt de ogravida å papporna å tog sig nån liten rackabajsare. Det var mkt trevligt.
Sen på söndagen var det lite av en slappdag. Gjorde det som föll oss in lite så där.

Jaha å idag då så har man varit med Lucas på dagis å hämtat. Mellan där så var jag upp till min syster å hälsade på å tog lite fika å nå kaffe. Sen har jag varit på ett ljusparty nu ikväll å det var riktigt trevligt. Beställde lite ljus ur den nya sommarkatalogen med sommardofterna.
Så nu har man fräschat till det med. men nu har jag så mkt ljus så jag lär nog inte behöva beställa på ett bra tag.

Men nu ska jag tralla vidare,. Kanske skriver mer sen eller en annan dag,.

Bye Bye for now

Torsdag

Ja då ska vi se om jag kan plita ner denna dags innehåll då..

Den började med att jag lämnade Lucas på dagis och sen fick jag skjuts av Bina hem så vi tog en kaffe å sen gick vi å fixade hennes plantor som hon skulle ha med sig när hon flyttade.
Efter det så åkte vi å hämtade Lucas på dagis å sen gick vi till Nettan å hälsade på. Sen hämtade pappa A oss därifrån och vi åkte å köpte lite blommor å blomjord så imorrn ska jag å Lucas plantera å göra fint här hemma.
Annars så har det inte hänt så värst mycket idag.
Vad som händer mer imorrn är väl lite osäkert men på kvällen ska vi åka till Bina i Indal å hälsa på å kika på film å käka lite gott.

 Men jag skriver mer om vad som hänt imorrn när jag vet vad som hänt.

Bye Bye

Barnmorskan och dagen i övrigt.

Ja idag så har jag varit till bm och kollat så bebisen har det bra, å det hade den. Även mina värden var bra. Hade gått upp 1 kg å det är jag nöjd med.

Sen efter det var jag till min kära syster å hälsade på ett tag å fick fika å kaffe där, gött var det kan jag lova. Sen gick vi vidare till en gemensam bekant som jag lärt känna genom min syster. Å kl 14 var det dags att hämta Lucas på dagis.
Vi gick hem å somnade på soffan var det Lucas gjorde å jag tänkte ligga å vila med honom men då kom min sambo hem så därför började jag med maten istället.
Pastasås med pasta blev det idag.Lucas var så trött så han bara petade i maten men det gjorde inget för han tog lite fika senare.
Sen har kvällen varit lugn. Var på affären en sväng å sen hem igen å Lucas tog sig ett bad å sen var det kvällen för han å jag kikade på lite tv å nu är även jag på väg till sängen.

Signing out for today

Tisdag

Idag så har det varit en rätt bra dag, fast jag har haft riktigt ont efter jobbet igår. Så jag hoppas på att få hjälp imorrn av bm att hon har nåt råd eller att jag får bli sjukskriven, men då måste man säkert prata med en läkare å det är ju inte det lättaste att göra där nere inte.
Men vi får se vad det ger imorrn, det får även ni göra haha.

Idag så var jag å lämnade lillen på dagis åsså gick jag upp till syrran å hämtade upp henne å barnen å hunden sen gick vi hem till mig.
Väl här så pimplade vi kaffe å surrade å fikade å Emil hade sitt race inne på Lucas rum haha, det syns att de börjar leka mer å mer självständigt, för oj vad det var grejjer å städa sen men det var det värt.
Efter ett tag så kikade Bina förbi å då skjutsade hon mig å hämta Lucas på dagis å syster med barn å hund gick hem. Lucas å jag började sedan med maten, blev ris å korv stroganoff idag, mumma tyckte Lucas för han åt hela portionen å det var verkligen inte i går han gjorde det.
Sen kom pappa A hem å då lade han solfilm på bilen men den var så värdelös så han ska lämna tillbaka det som är kvar och åka å köpa en annan istället, därför tog han bort från den rutan han gjort.Men det blir bättre om man får tag på riktig så det firrar han imorrn.
Vid 18-tiden så badade Lucas av sig lekdammet å vid 19:30 så gick han å lade sig å somnade.
Sen har vi haft besök av mina svärföräldrar å svägerska å svåger ikväll så vi satt å surrade.
Sen har jag tvättat 3 maskiner å det blir mer imorrn.
Men nu ska jag göra mig klar för sängen så man orkar med dagen imorrn.

God Natt Gott Folk.

Helgen är till ända....

Se där ja då var denna helg slut även den.
Förstår inte att alla helger måste gå så fort. Fast jag antar att det är för att det är endast då man har sin sambo hemma hela dagarna.
Vad har då hänt denna helg?? Ja ni inte direkt mycket inte. Varit å hälsat på lite folk idag å igår var det en slappardag.
Imorrn ska man då jobba kvällen i hemtjänsten, får se hur det går ihop med min foglossning som inte alls är nåt att sträva efter.
Ska till barnmorskan på onsdag så då ska jag snacka med henne å se hur jag ska bära mig åt för att kunna bli sjukskriven eftersom min foglossning hindrar mig i mitt arbete rätt så fett.

Annars i veckan har jag tänkt försöka snygga till här hemma å på gården/uteplatsen. Funderar även på att åka och köpa lite nya blommor och ny jord till mina rabatter för att byta ut typ all jord är ett måste här eftersom det är invasion av ÄCKLIG kattskit från alla som har sina vidriga utekatter å inte håller ordning på dem utan låter dem skita i lekparker och diverse andra ställen.
Vi har ju som en liten gräsplätt som vi sköter om själv plus rabatterna då som jag älskar att påta på i.
Men nu bär det av mot badkaret snart å ett skönt bad innan man lägger sig i sängen å njuter av lugnet som lagt sig här hemma.

Signing out for today.

En fullspäckad dag!

Idag har man haft fullt upp från morgon tills nu typ.

Dagen började med att man skulle hinna göra sig klar å åka med 10:33 bussen till Birsta å då bestämde sig självklart Lucas för att ta en sovmorgon haha. Han vaknade 9:15. Sen var det frulle å fixa till sig lite så man inte såg helt död ut när man kom till IKEA.
Sen bar det av i full fart bort till busshållplatsen där jag å syrran skulle mötas.
Väl där så upptäcker jag att jag glömt Lucas skor hemma, tur att han satt i vagnen så det var bara å köpa nya när vi kom till Birsta det. Hittade ett par fina på Coop för en billig peng så dom var tagna. Eller rättare sagt det var syrran som såg dem å jag köpte dem haha.
Jo just det ja på väg till Birsta så var det ju värsta barnvagnsracet, alla jävlar skulle på Birsta just idag. Så jag fick ju ta ur Lucas ur vagnen och hålla i han å Emil å fälla ihop min vagn som inte blir så liten när man fäller ihop den men det fattade inte den dumma busschaffisen. Så jag fällde ihop den å ställde den på högkant.
Sen efter Coop så bar det av till IKEA å lunchade med några ur en tråd från en sajt jag å syrran e med i, efter det så gick vi på Birsta City å handlade lite, sen vidare till Barnens Hus å kikade lite, å sen till Biltema en sväng.

Efter den pärsen så var det bara hem å laga mat å sen iväg igen å bowla. Men då sade mitt bäcken NEJ TACK så jag satt å tittade på å "njöt" av min foglossning. Sen hem å natta Lucas som var mer än lovligt trött å efter det ett hopp i badet.

Så nu sitter man här å njuter av lugnet.
Å just det ja. Checka in min nya design i bloggen!!! Den har jag fått av min syrra. Skitfin e den tycker jag!!!
TACK SÅ MYCKET SYSTER MIN!! DU E BÄST!!

Men nu ska jag gå å lägga mig så man orkar med morgondagen med.

Signing out for today!!Bye Bye.

Livet leker

Jaha vad har då hänt denna dag då?
Ja syrran med barn å hund kom hit å hälsade på idag, mycket trevligt. drack kaffe å surrade.
Sen kom Lucas tut-tut Bina förbi å då dracks det ännu mer kaffe haha. Stackaren hade ingen bil så hon hade sig knappt hem men det löste sig till slut.
Ser ut att bli en vecka helt utan jobb. De ringde idag men jag känner mig inte alls så fräsch för att jobba. Därför står jag över tills på måndag å då ska jag jobba kvällen så det ska nog gå bra det.

Var iväg en sväng å handlade lite medan man hade barnvakt till Lucas med så vi fick hem det vi behöver för att kunna käka å så ett par dagar. Så nu e skåpen fyllda igen med diverse grejjer.

Lucas han vägrar sova så han fick bada en sväng för det var det enda han tjatade om i sängen. Han har nog badat klart snart å då blir det ett nytt försök att lägga fisen min.
Men nu ska jag ta hand om honom så skriver jag kanske mer sedan.

Over and out for now.

Vad har hänt idag då?

Jaha då ska vi se vad denna dag givit då...
Ja vi vaknade å käkade frulle å sen bar det av till syster en sväng.
Där lekte barnen både snällt å som de brukar ibland. Men det hör ju till.
Sen var det tillbaka hem å komma på nån middag. Idag blev det pasta med hemmagjord pastasås som innehöll bacon, purjo, paprika, sweet chillisås, creme fraiche och lite kryddor. Det gick hem hos alla som tur var.

Sen ikväll har det inte alls hänt nå mkt.
Ska hoppa i ett bad nu å sen e d sängen som gäller.
Får se vad morgondagen har att ge.

Good night!!


Jaha ja

Då ska vi se vad som hänt under kvällens gång, inte mycket vill jag lova.
Det jag gjort är att plockat lite mer, badat sonen och nattat honom. Sen så har jag suttit vid datorn lite å surfat på men inte hittat nå av intresse.
Sen för ca 15 min sen var det tänkt att mamma S skulle få ta sig ett bad men se där!! Där trodde hon FEL FEL FEL.
För då vaknade Lucas å grinade å skrek utan dess like så då var det bara att kliva upp ur badet som jag suttit i ca 1,5 min. Å nu ligger han i vår säng å ska väl förhoppningsvis somna så man kan bära över honom i sin säng igen.

Annars så har kvällen förflutit som vanligt. Tände ljus för Engla å hennes familj ikväll gjorde jag med. Tycker det är så fruktansvärt att det kan hända sånt i vårt samhälle gång på gång.
På nåt vis ändå så måste det vara skönt för hennes familj att veta vad som hänt, men en fruktansvärd tragisk händelse.


Men nu ska jag gå å lägga mig.
Good night!!

Måndag

Jaha försökte ju blogga igår men det funkade ju lixom inte. Var ju nå fel på den. Men nu funkar den som den ska.

Igår satte vi då upp hyllorna och vitrinskåpet i vardagsrummet. Sen idag så kom min syster å min kompis hit å hjälpte mig fixa till det sista här så det ser normalt ut här haha.

Tack så jättemycket för all hjälp syrran å Bina!! Jättesnällt å hjälpa till, är evigt tacksam.

Sen idag var jag hemma å pulade på lite efter de gått med så jag e rätt nöjd nu iaf. Men inte riktigt. Ska nog fortsätta imorrn jag med resten.
Ska nog till syrran en sväng med imorrn. Lutar åt det.
Gå dit å dricka morgonkaffe å surra lite.

Men jag skriver mer om vad som hänt ikväll

Out for now.

Skit!!

Jaha då ska vi se vad som hänt sen sist.
Jo vi har haft inbrott i vårt förråd och de har stulit vår barnvagn!!!!!
J*VLA IDIOTER!!!
Plus att de tog 6 kassar med barnkläder från när Lucas var liten, så nu är man ju rätt förstörd eftersom det är minnen som försvunnit och nån tycker sig ha rätt att ha tagit dom.
Fattar inte hur folk tänker i dagens samhälle.
Så vi har pratat med polisen och gjort anmälan plus att jag ska prata med mittt försäkringsbolag på måndag å se vad de kan ersätta.

Annars har det inte alls hänt mkt här. Hyllorna kommer upp imorrn i tv-rummet för vi måste införskaffa skruv.
Så då blir det så fint här hihi.

Men nu ska jag ta mig ett bad å sen blir det film och sängen.

Over and out!


Hmm

Jaha då var man tillbaka från en tur till Birsta.
 Var på IKEA å köpte hyllor å lite ljusgrejjer å en ny wokpanna så nu ska jag woka in den nån dag. Åsså köpte vi batterier å möbeltassar, Lucas har några leksaker som behövs nya batterier i.
Sen så käkade vi mat ute så man slapp göra middag idag, skönt det.

Sen ikväll så ska vi då fixa till i vardagsrummet så det blir fint där. Ska bli så kul å få förnya lite å bli av med bokhylleskrället.. Den står ju bara där å samlar skit å damm.
Sen vet jag inte riktigt vad som händer annars idag, inget riktigt bestämt eller så.

Signing out for now.


LÖRDAG!!!!

Ja herregud tror jag skrattar ihjäl mig åt mig själv!!
Vaknade imorse å trodde det var söndag!!Men tänk vad skönt när jag insåg att det bara var lördag..

Nu ska vi snart dra iväg till IKEA å köpa möbeltassar åt våra nya fina stolar!!
Fick ju Binas köksbord och stolar eftersom de har köpt nytt.
Igår var det en bra dag. Fick mitt ljuspaket på posten och delade ut ljus till alla som beställt plus att jag gav syrran min för att hon e så bäst på att vara syster. Finns alltid till hands när man behöver henne.
Kram på´re syrran Löv Ya!

Men jag skriver mer senare så får ni en uppdatering om vad som hänt å så idag.

Signing out for now!


Denna dag är över!!

Jaha vad har då hänt sen sist? Jo jag har skitont i mitt knä så det känns skönt att va hemma imorrn å vila å ta hand om Lucas. Annars är det väl inte direkt nå planer för morgondagen mer än att jag ska tvätta upp det sista som är i tvättkorgen för sen kommer Bina å våldslånar min tvätis å torkis haha.
Hmm, vad ska hända mer imorrn då? Hoppas det blir nå kul, som att man får ett paket på posten hahahaha. Hoppas du förutspådde rätt nu Syrran!!Då blir jag glad.

Men men nu ska jag ta å dra täcket över huvudet å snarka lite så man orkar med dagen imorrn med.
Ha det så bra alla.

Natti natti suss gott!!

En ny dag.

Jaha då ska vi se vad som hänt denna dag då...
Ja först jobbade jag ju 7-16 å under min arbetstid så ramlade jag 3 ggr å sista gången gick det riktigt illa.. Sitter här nu med ett svullet och ömt knä. Sen så hämtade vi Lucas på dagis och åkte å kikade på nya Coop. Riktigt stort å fint var det där. Så åkte vi hem och tog febern på lilleman och det var inte mkt men får ändå vara hemma imorrn eftersom jag ska vara hemma med .
Sen så badade Lucas å Bina kom ner en sväng så jag hängde på till Birsta en sväng till. Var in på Bauhaus å snacka om STORT varuhus!!! Å massor med saker man bara ville ha!!!
När jag kom hem igen så skulle Lucas ha "lollo" så pappa A gick och fixade det å sen var det natten för Lucas. Han somnade typ 20,30 så det var ju bra tid.
Men jag skriver mer sen om vad som hänt
Bye bye for now!

Lugnet!

Nu så har Lucas äntligen somnat efter mkt gjrejjande.
Så nu sitter jag å njuter av en bit vattenmelon. Var så sugen på det så sambon var så gullig å åkte iväg å köpte det. Det blir ju så att jag får mina sug efter saker.. Det är verkligen inte ofta men när dom kommer så är det bara att hoppas på att det är på nåt man har hemma.
Sen så har väl kvällen förflutit som vanligt, lugnt å skönt så nu ska jag gå å lägga mig så jag orkar jobba imorrn då.
Så får jag önska alla en underbar kväll så skriver jag mer imorrn.

God Natt och Sov Gott

Denna dag....


Jaha då ska vi se vad som hänt sen sist jag skrev.. Jo jag har ju varit i Indal å kikat på min kompis nya hus.. Herregud så fint det var å bra läge.
Ja sen så har vi kommit hem nu då å ska försöka natta lillen som e vild som få haha.
Alltid lika roligt när det blir så.Men tids nog så somnar han nog ska ni se frågan e bara när det blir.
Imorrn var det åter till arbetet så man får ju se hur det går då.. Det går nog som vanligt skulle jag tro.
Funderar på om man ska åka på affären en sväng och kolla om det finns nå å äta tills imorrn, måste ju ha matlåda med mig dit.
Men nu ska jag försöka få lillfisen att sova så man får lite lugn å ro...
Skriver nog mer senare.

Då ska vi se

Jaha då har man fått hjälp att fixa en blogg. Får se hur länge som man kan hålla sig uppdaterad..
Men det är ju rätt kul att sitta å skriva med så kanske att man lyckas denna gång haha.

Sitter just nu hos syrran och skriver efter att ha lämnat pojken på dagis. 
Så då går man hit sen å får sig en eller flera koppar kaffe.  
Så man klarar sig genom dagen haha.

Senare idag så ska jag med en av mina bästa kompisar upp till deras hus å hjälpa till lite där å kika på hur deras nya inköp ser ut, ska bli så kul.
Å sen så kommer min sambo och son upp å hämtar mig där.

Vad som händer ikväll återstår att se.
SKriver mer om det sen


tata for now

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0