Ingen tid till blogga

Näe ni här finns det inte mkt tid till att sitta å blogga just nu inte. Är mkt med 2 barn hemma och allt annat som ska göras runt om kring.
Men nu ska jag slänga in ett snabbt inlägg iaf.

Idag har vi varit på BVC å vägt å mätt Izabelle. Hon väger nu 3950 gram och är 52 lång så hon växer på sig bra.
Efter BVC så var vi till syster med barn å lekte å drack kaffe å fick lite fika. Gött det hihi.
Sen vid 15 gick vi hem och åkte på affäern med pappa A å efter det så fick vi besök av A´s farbror och faster som kom med presenter till Lucas å Izabelle. Jättefina kläder fick dom bägge två.

Efter det så har det inte alls hänt så mkt.
Imorrn ska jag försöka städa upp på Lucas rum och så. Annars har jag inte mkt inplanerat alls, får se vad dagen ger.
På kvällen ska vi till ett par bekanta å hälsa på å spela poker skulle A göra men jag lär ju umgås med tjejjerna i familjen.

Men nu ska jag hoppa i säng å sova innan Bella ska ha mat igen.

Good Night!!

Nattuggla.se

Här är man verkligen en nattis som man egentligen INTE ska vara. Man borde ju försöka sova lite eftersom man har två barn att ta hand om på dagarna. Har sett en film ikväll som heter Spiderwick, kanonfilm tycker jag eftersom jag gillar fantasygenren lite så där. Så den rekommenderar jag till den som gillar såna filmer då.

Idag har vi då varit på BVC å vägt å mätt lillan. Hon väger nu 3650 g, å när BVC var på hembesök så vägde hon 3300 nånting inte 3700 såm jag skrivit haha, å hon är nu 51,5 lång å har 35 i huvudomfång. Så hon växer bra tycker de på BVC så vi är glada över det. Vi tog även å mätte Lucas för vi var så nyfikna på hur stor han blivit å jisses vad lång han blivit nu hela 93 cm!! Stora killen våran.


Efter BVC så gick vi till syster å där fick vi fika å kaffe, mums!! Sen så satte grabbarna igång å leka å fightas som vanligt hihi. Fast ingen blodutgjutelse eller bulor blev det idag på nån tro jag... Inte vad jag såg iaf.

Sen så kom pappa a å hämtade oss å då åkte vi på barnens hus å handlade lite till Izabelle. En ny nappflaska som läcker som ett såll så den åker tebax dit å jag SKA ha en ny, sen blev det ett par strumpor å två nappar å en lotion som både Lucas å Izabelle ska få använda.


Efter det så åkte vi på kaffebesök hos ett par vänner. Sen bar det av hemåt å natta barn å vad jag gjort sen vet ni ju.


Nu ska jag göra mig klar för sängen så man orkar med morgondagen, vi ska upp till Indal när A slutat å före det lär det vara full rulle här hemma. Hoppas på besök från syster med barn så vi får se om de har lust med det och om vädret tillåter.


Good Night!!


Jahaja

Ja ni idag så har det varit en riktig slödag här hemma. Både jag å barnen har varit trötta tycker jag.
Eller ja Izabelle sover ju rätt mkt överlag men jag å Lucas har varit trötta iaf.
Dagen började kl 6:30 med att Izabelle skulle ha mat å sen kom Lucas å ville gosa å titta på tecknat i vår säng. Så vi gosade ner oss efter att Bella somnat om efter maten å kikade på lite tv å sen somnade Lucas om å även jag.
Sen vi 8:30 eller nåt sånt så vaknade vi igen och då var det dags att kliva upp å göra frulle till Lucas. Sen så klädde han på sig å ville titta på tv i vardagsrummet eftersom vi har Playhouse Disney där så det fick han göra.
Efter en stund vaknade Izabelle å ville ha mer mat å då fick hon på sig sina kläder med å sen var jag å Lucas ute å lekade en stund å Bella låg i vagnen å grejjade på å sovde lite.

Sen var det in å käka lunch å så kom grannen in en stund å vi tog en kaffe å surrade å spelade lite Yatzy.
Sen så var det dags för lite mer tv tyckte Lucas så vi satt oss å kikade å då var kl helt plötsligt 16 å hem kom pappa A å slängde i sig nå macka å drog iväg å jobbade igen å kom inte hem förrän vid halv nio.
Å sen var det dags för Lucas att gå å sova så det blev lollo å natti.

Å nu har tiden runnit iväg å jag ska hoppa i säng nu jag med.
Imorrrn ska vi på BVC kl 10 så man måste ju vara pigg tills dess då  å efter det så drar vi till syster å dricker kaffe å leker å surrar.

Skriver mer imorrn.
Bye Bye!!

Tisdag del 2

Jaha då har Lucas somnat och jag börjar bli färdig för sängen.
Ska se om syster kommer till sin dator innan man lägger sig å snacka lite med henne å se vad hon har för planer imorrn.

Annars så har det inte alls hänt mkt sen sist jag skrev.
Imorrn så ska jag tvätta lite å sen ska jag försöka baka med Lucas tänkte jag, får se om man hittar nå bra recept å göra lite gott hem hit kanske.
Annars har jag inte några planer alls för morgondagen så vi får se vad som blir.

Nu ska jag snart gå å sova.

Skiver mer en annan dag.

Good Night!!

Tisdag!

Idag så har det då varit tisdag hela dagen.
Kl 6,30 så tyckte barnen att det var morgon men vi låg kvar i sängen å gosade ett tag så kl var närmare åtta när vi klev upp tro jag.
Så idag har man varit mkt trött! Men det är sånt man får ta när man har 2 barn och är ensam på dagarna eftersom sambon jobbar.
Idag har vi varit bort till syster med barn en snabbsväng å där var Ingela å Fia med å det var trevligt. Ingela hade köpt jättesöta strumpor och en toksöt bodysuit till Izabelle!!! Tack så jättemycket Ingela!!

Sen så har vi varit hemma eftersom A har fyllt år idag å det har varit lite folk å hälsat på så.
Nu ska jag försöka få min son att sova eftersom kl är väl mkt för han att vara vaken men han somnade ju när vi var på banken å han brukar ju inte sova på dagen men vi får se hur det går.

Skriver mer sen om jag kommer ihåg det.

Bye Bye For Now!!

Måndag

Jaha då var det måndag då.. Sambon har börjat jobba igen och jag är hemma med barnen. Det känns jättekonstigt eftersom man haft honom hemma i 2 veckor eftersom han varit pappaledig!

Idag så har jag då tagit reda på disken och ska snart starta en tvättis så man blir av med lite tvätt.

Nu fick jag besök av grannarna så jag ska ta å va lite social med dom så skriver jag mer senare.

Bye bye

RSS 2.0