Längesen å full rulle!!!

Jaha det var ett bra tag sen man satt här då.
Mycket å hinna med nu för tiden och hinna anpassa sig till. Man e ju lite bortskämd nu när sambon är hemma på dagarna. Men det är slut med det på måndag då han återgår till jobbet. Men det ska nog gå bra det med.

Annars är allt som vanligt här, Lucas växer å stojjar på å Izabelle växer hon med.
Idag kom BVC på hembesök å allt var bara bra, Hon väger nu 3720 tro jag det var, eller nåt däromkring iaf. Orkar inte gå till köket å kolla.

Idag har vi varit till Indal å hälsat på "Tut-tut" å Tindra. Där bjöds det på paj å kaffe. Riktigt gott var det!! Måste få receptet på hennes persikopaj för den e ruskigt god alltså!!
Sen så åkte vi hem och nattade trött Lucas å sen kom grannen in å Ante å han sitter å spelar lite NHL å sen ska vi kika på en film.
Men nu ska jag gå å plocka lite medan de sitter där.

Skriver kanske mer sen!!

Längesen nu

Ja då var det ett tag sen man bloggade då. Det har ju hänt lite grejjer.

Efter sista inlägget så fick jag inte sova något på natten förrutom en timme. Kl 5:30 gick jag upp och duschade för jag tänkte att det var förvärkar som inte ville ge sig riktigt. Men se där vad otroligt fel jag hade haha.
Kl 6:00 väckte jag sambon och sade att det var kanske dags att ringa å prata med förlossningen om hur man skulle göra om man skulle komma in å de fick se om det hänt något. Sagt å gjort. Vi packade det sista i väskorna och gjorde i ordning en till Lucasen med, väckte upp honom och klädde honom och ringde svärisarna och sade att vi var på väg. Kl 6:45 lämnade vi av Lucas hos dom och sen iväg upp till förlossningen. Väl där inne så satte de ctg på mig å skulle kolla hur värkarna var som, då var kl 7:02.
Kl 7:23 så sade jag till sambon att det var något som inte kändes helt ok så han ringde efter bm så hon kom in å skulle känna hur öppen jag var å jag hade bara en liten kant kvar då å en mycket buktande hinnblåsa!!!!!Jag var alltså öppen 10 cm!!
Herregud hann jag bara tänka för då gick vattnet kl 7:25.  Å kl 7:27 så tittade vår dotter ut i världen!! Världens vackraste Izabelle, 3255 gr och 48 cm lång. Vi hann inte ens in i förlossningsrummet utan hon kom i intagningssalen utan bedövning eller något. Det var en helt otrolig upplevelse.

Sen så när de 6 timmarna hade gått efteråt så åkte vi upp till vårdhotellet för att bo över natten så vi bara kunde koppla av och mysa. Där så kom svärisarna på besök och världens stoltaste storebor Lucas och faster och farbror. Även moster och Robban och Nova kom å hälsade på. Emil kunde inte följa med för han var lite snorig stackaren.

Sen på måndagen så åkte vi hem så fort vi fick. Hämtade upp Lucas och åkte hem. Känner mig otroligt fräsch efter denna förlossning. Har varit ute å gått och hälsat på folk å haft oss.

Idag var vi bort till syster på besök så Emil kunde träfffa Izabelle med men det hade han inte riktigt tid med hihi, full rulle på grabbarna som vanligt. Vi satt ute på altanen och drack kaffe å snackade skit med syster.

Nu är man på väg i säng så man hinner sova något innan prinsessan ska äta igen.

Skriver mer en annan dag.

Bye Bye

Sent igen då haha

Jaha då ska vi se vad som hänt sen sist.....
Har fortfarande samma värk i rygg och mage iaf. Får se hur natten blir. Snackade med syrran en sväng som skulle på stan med sina svägerskor och systers sambo tänkte kika förbi här en sväng innan han gick hem så pappa A gick ner å hjälpte honom med ena barnvagnen.
Sen så satt vi å surrade en stund å goade med Nova som var vaken tihi.
Vid 00:30 så gick dom hem å nu sitter jag å nattbloggar innan sängen då.

Får väl se om man får sova mkt inatt eller om sömnen blir störd av det onda..

Men det får ni veta mer om imorrn i så fall.
Imorrn ska vi även till vår kompis i Indal om inget spec har hänt på fronten då vilket jag inte tror själv. Har packat det mesta i väskorna idag. Bebisväskan är helt klar men det är min å sambons kvar å Lucas grejjer som han ska ha med sig då. 

Men jag skriver mer imorrn, eller det är ju sen idag haha..

Good Night Assholes!!

Lördag.

Jaha det blev inget bloggande igår för jag var så trött å hande så fruktansvärt ont efter att ha varit i Birsta utan fogbälte, glömde ju det smart som man är.
Var där med syster, barn och systers svägerska, riktigt trevligt var det.

Har inte haft nån bra natt inatt heller. Sprungit på toa flera ggr å pinkat å sen så har man ju inte lättast i världen att somna om heller nu för tiden. Haft ont i ryggslutet och i nedre delen av magen fram inatt med men nu på eftermiddagen så har det inte kännts något alls. Har ont i blygdbenet bara å förvärkar som man haft ett bra tag nu. Fast ryggvärken sitter ju kvar iofs. Sen så har man ju haft en del äckliga flytningar men tror inte att nån slemmis gått iaf fast det vet jag ju itne heller eftersom man springer på toa 70.000 ggr per dag känns det som.

Idag så har vi varit å fiskat med svärisarna mina. Ingen fisk men en del napp har det varit.
Å nu så kom A´s morbror hit så jag hoppas A kommer hem snart från Sjöberg dit han for och hämtade en såg så vi ska kunna fixa listerna här i lgh.

Men nu ska jag gå å snacka med grannen så vi ser om jag skriver mer senare.

Over And Out For Now!!

Kväll

Då ska vi se vad som hänt då...

Ikväll efter att Lucas lagt sig så satt jag å spela Yatzy med en kompis å sen fick jag ett ryck å gick en rask promenad bort till syster å tog en cigg å hem igen haha. Snacka om att jag vill att nåt ska hända nu!!!

Sen så har jag haft känningar hela dagen till och från men tyckt att de avtagit nu ikväll så därför rev jag iväg på en prommis för jag har hört att det ska hjälpa till. Så vi får väl se.

Nu sitter jag å snackar lite med syster om morgondagen då vi ska på IKEA med barnen å systers svägerska.

Så jag säger god natt här så skriver jag mer imorrn.

Good night Assholes haha!!!

Då så

Idag så har jag som sagt tvättat en maskin med sängkläder.

Sen så gick jag å Lucas till syster å hälsade på å där var det värsta bombslaget när vi skulle åka hem så då fick Lucas hjälpa till å städa först innan vi kunde gå å de gjorde det så fint så grabbarna å moster Ellie. När vi var där så satt vi å käkade rädisor(eller jag åt dem) åsså åt vi småpotatis. Jättegott var det faktiskt.
Sen kom pappa a å hämtade oss och vi åkte hem å började med maten, korvgryta med makkisar. Fast Lucas åt bara makkisarna haha.

Nu så ska jag se om jag kan få in han till sin säng, ligger just nu i vår säng å goar med sitt hår..

Skriver mer senare

Morgon

Ja herregud, redan morgon å skit!!
Somnade ju INTE om efter A´s väckare ringt utan det tog ju en bra stund det. Sen ringer han kl 8:40 å skulle fråga en sak å sen så vaknar Lucas kl 9:15. så då var friden slut då. Full rulle e d ju nu då. Vi låg å gosade på i sängen å kikade på tecknat men då kom det några gubbar å skulle titta på kylskåpet som läckt till å från länge nu.
Så det lät ju som de höll på å slå in dörren å ringa sönder ringklockan för oss så det var ju bara å kliva upp så de fick titta då.
Sen så åker de efter knappt 1½ min å ska hämta nå saker.. Förhoppningsvis så kommer de tillbaka snart för jag sa att jag skulle vara hemma på förmiddagen iaf..
Vi vill ju gärna ut å röra på oss så det kommer bebbe snart.
Vaknade ju inatt kl 3:19 av nåt som jag inte vet vad det var för när jag vaknade så var det inget liv ute eller inga snarkningar från A å inget sånt alls. Å Lucas han sov han med, så jag antar att det var så starka känningar att jag vaknade av dem å när jag väl vaknade så hade de avtagit.
Men jag har som moladende värk i ryggslutet å mensvärksliknande värk i frammagen till och från idag så vi håller tummar att även det är tecken  å inte inbillning.

Nu ska jag köra igång lite kaffe å fixa nåt å äta åt mig själv eftersom Lucas redan ätit. Men vill han ha så får han med så klart!!

Skriver mer sen.

Äntligen kväll!!!

Så har kvällen kommit till vår lgh hihi.
Känns som att den varit långt borta hela dagen idag men det är för att jag varit så trött å seg hela dagen tro jag.

Sen sist så har man hunnit bråka med Lucas för att få honom att somna. Han sov ju en stund idag så därför har han inte velat sova sin vanliga tid ikväll så därför har det nog kännts extra segt med. Men nu äntligen sover han och jag har hunnit duscha med. Kan ju säga det att han kommer nog inte få sova mer på dagarna nu eftersom han blir så här svårsövd haha.

Så nu sitter man här å kvällsbloggar å snackar med syster som vanligt tihi. Ska se om man kanske kan knata bortöver till henne imorrn eller hur det blir.

Men det får ni veta mer om imorrn.

Good Night Assholes!!

Mat å Tvätt

Ja då ska vi se vad dagen har bjudit på hitills...

Jag har tvättat upp all tvätt som fanns å det känns skönt att det är borta. Nu är det bara en maskin med sängkläder kvar, men den går å ta imorrn tänkte jag. Blir så varmt av tumlaren så man kan inte köra den så länge på kvällen.

Sen så har min svägerska varit på besök å är fortfarande kvar å det är trevligt med lite besök. Skulle gå till syster men blev inte så eftersom svägerskan kom och det började regna som bara den. Kanske tar en tur dit imorrn om vädret tillåter.
Sen så har man diskat å plockat å doonat på som vanligt.

Nu ska jag snart renbädda sängen å byta sängsida med pappa A.

Idag så gjorde jag kyckligfiléer i ugnen med sweetchillisås å matlagningsgrädde som den fick ligga å puttra i å ris till det. Alla tyckte det var gott även Lucas så det var bra. Han åt som jag vet inte vad haha.

Men nu ska jag gå å va social ett tag.

Skriver mer senare.

Jaha ja

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!
Det är ett ord som beskriver hur jag mår just nu väldigt bra!! Är så trött så jag kan dööö.

Har varit vaken till och från sen kl 5:00, sen så harjag ju inte sovit värst bra inatt heller så.

Lucas vaknade kl 5:40 då pappa A skulle åka till jobbet så då gjorde jag välling å så fick han krypa ner hos mig. Där åt han sin välling å somnade om men det gjorde inte jag inte. Låg å vred å vände på mig ett tag sen somnade jag. men man ligger ju som på aga för att man vill vakna när grabben vaknar, det gjorde jag för han sov som en stock å jag sov så oroligt så när han väl vaknade så var jag redan vaken.

Nu så ska man se om man kan hitta nånting att stoppa i munnen så man blir mätt idag med då.
Sen ska jag ringa syster om inte hon e ute på msn när jag kommer tebax å höra vad de ska göra idag då.

Skriver mer senare

Tisdag

Idag har vi då varit till bm å kikat till bebben å den låg då så snällt i magen å hade det bara bra.
Alla värden å prover var bra. Fick stå på vågen med å jag har gått upp 5 kg totalt så det är ju inte så farligt ändå.. Hoppas att man får bort en hel del å lite till efter denna graviditet.
Man har ju syster att gå ut å gå med å peppa varann lixom. får satsa på det efter man kommit i ordning å så efter bebben.

Efter besöket hos bm så mötte vi upp syster på busshållplatsen å gick hem till oss å drack kaffe å åt en glass å lite fika. Gött var det tycker jag.

Sen så har man rensat undan lite skit här hemma å kört iväg till tippen.
Ska försöka rensa mer imorrn så man blir kvitt dyngan man inte ska ha kvar.
Sen ska jag tvätta imorrn å städa lite tänkte jag. Dammsuga ska jag göra med så man kanske får igång lite mer än bara förvärkarna. Vill ju verkligen att det ska ske nåt nu.. E lite less på att bara gå å vänta. Med Lucas då var han 2 veckor vid denna tiden på graviditeten eftersom han kom i v 38 å nu e jag i v 40.
Får se om man kan sammanstråla med syster imorrn igen om vädret tillåter.

Annars så har det inte hänt så mkt mer här hemma idag inte.
Ska snart hoppa i säng så man e pigg tills imorrn.

Signing Out For Now!

Då ska vi se

Jaha då har denna dag gått alldeles för fort idag då.
Vi har varit å hälsat på syster med barn idag så de fick leka av sig våra vilddjur haha.
Sen efter det så åkte vi hem å käkade å sen så gick vi en prommis i området å kollade å sen ner till ett par vänner på Ekebov. å efter det så åkte vi till syster med fam en sväng till å hälsade på å drack kaffe å pappa A surrade med pappa R haha.

Imorrn så ska vi till bm å kika upp bebben å höra hur mina prover var å så. Är ju lite nyfis på vad som setts å sagts.
Sammandragningar har det börjar komma mer av nu iaf så det är ju positivt.
Sen så hoppas jag att det sätter igång rejält snart för nu är jag less på att vänta på den lill*...

Men nu ska jag snacka med syster å sen blir det sängen e sååååå trött nu.

Good Night And Good Bye!!

Söndag del 2

Ja då så var det kväll även denna kväll.
Idag så har vi varit å hälsat på Lucas farmor å farfar, å varit iväg så Lucas fått lekt med en kompis å suttit å surrat å druckit kaffe .

Annars har det varit som vanligt idag.
Inga tecken på att nåt ska vara på G, så segt å vänta nu tycker jag.

Sitter å snackar med syster nu å ska se vad hon hittar på imorrn å kanske sammanstråla med henne.

Men det får vi se hur det blir.

Nu så ska man dra sig mot sängen snart.

Natti Natti!

Söndag

Ja se där, nu e denna helg slut med!! Herregud den har gått alldeles föööör fort tycker jag.
Idag så har vi städat här hemma å plockat ihop lite. Är inte riktigt nöjd så jag ska hämta andan lite å skaffa mer ork så ska vi se om jag kör vidare idag eller om jag tar det imorrn.

Vi har varit ute å gått med idag å sen så håller jag på å tvättar. Har även haft besök av en av Antes jobbarpolare med sambo å barn.

Sen ska jag se om jag får tag på syster å snacka med henne för att se vad dom ska göra idag. Kanske kan ses överen kaffe eller nåt. Annars får vi se om det blir imorrn eller så.

Nu ska jag återgå till mitt så skriver jag mer senare.

Ingen lördag del 2 haha

Nee se där det blidde inte nå fler inlägg på lördagen men dock ett nu inatt haha..

Har haft besök av svärisarna som sagt å maten blev KANONGOD!!!!
Sen efter det så har vi bara mest varit. Lucas å jag har kikat på Playhouse Disney.. en av de få kanaler han kan sitta å verkligen titta på. Så då fick mamma s det lite lugnt då hehe.
Pappa A har varit hos en kompis idag å hjälpt honom en sväng eller om han bara var där å drack kaffe kanske.. Men vi ska iaf dit imorrn eftermiddag å hälsa på så ska Lucas få leka med hans dotter.
Annars har jag inte mkt humm om vad som ska hända inte.

Men jag vet nu iaf att jag ska gå å sova haha.

Skriver mer imorrn jag.

Good Night Assholes haha!!!

Lördag del 1

Jaha då var det första dagen på helgen å det pissar ner från himlen.. Inte direkt jättekul men men.
Sitter nu å skriver en snabbis för vi har besök av svärisarna som ska käka här, grillat med potatisgratäng å sallad.

Lucas sov till kl 9:30 imorse eftersom det blev rätt sent innan vi kom hem från Indal igår å sen låg han å tittade på tv inne hos oss å vid 10 så klev vi upp å käkade frulle.
Sen så kom svärisarna vid 13-tiden å vi började med maten vid 14 eftersom gratängen ska stå i ugnen rätt länge.

Men nu snart så är det käk så jag ska gå å kika till gratängen nu å sen duka fram tänkte jag.

Skriver mer senare.

Dagen som varit!

Hmmm vad har vi då gjort idag??
Hahahaha typ inget hela dagen. Så skönt det är å bara vara!!
Klev upp gav Lucas frulle å käkade förstås själv med. Sen så ringde syster efter ett tag å kollade vad vi skulle göra idag å vi bestämde att hon å go´barna skulle komma förbi..  Så det gjorde dom. Vi satt å drack kaffe å surrade å barnen lekte å stojjade på som de brukar. Nova hon gjorde lika mycket väsen av sig som vanligt, typ inget alls förrutom matropet hehe.

Sen kom A hem å R kom å hämtade syster med barn. Efter det så käkade vi middag å drog iväg upp till Indal å hälsade på Bina med fam. Kikade på Beck innan vi åkte hem å väl hemma så gick luften ur en tro jag..
Nattade Lucas som somnade på en ggr som alltid nu för tiden. Så skönt att han bara somnar utan bråk å gnäll. Fast visst har han vissa kvällar han bara vägrar med.

Så nu sitter man här å snackar med syster på msn å ska snart krypa ner tor jag för jag e rätt slutkörd i kroppen nu jag. Sov som en kratta natten som var, max 4 timmar sov jag.

Men skriver mer imorrn eller så.

Good Night Suckers!!!

Torsdag del 4

Då så är man strax på väg i sängen igen då.
Kvällen har verkligen inte bjudit på något mer än lite yatzy å kaffe å kvällsfika.

Efter Lucas bad å satt han å byggde lite lego å doonade på. Sen frågade jag om han var trött å då sa han jaaa. Så då gick vi å gjorde välling å han slocknade som ett litet ljus min prins.
Jag har plockat lite mer här men inte alls mkt. Har skrivit igen vad jag ska göra imorrn eftersom inte allt blev gjort.  Så det ska man ta itu med imorrn då. Sen så vet jag inte om man ska försöka sammanstråla med syster en sväng imorrn.

Vi ska även upp till Indal imorrn å hälsa på.  Då ska Ante få köra i alla gupp som finns längs vägen haha.
Det är dags å försöka få igång nåt tecken på att nåt tänker hända nu.

Men nu ska jag snacka lite till med syster så ska jag krypa ner sen.

Good Night And Good Bye Suckers hahaha!!!

Torsdag del 3

Ja då ska vi se om man gjort något mer vettigt hitills då??

Ja du jag fixat mat å varit på affären en sväng.  Plockat lite mer å fixat disken har jag gjort.
Men har fortfarande inte kommit igång i sovrummet vilket verkar vara jävligt segstartat!!
Men men får väl se om man gör allt själv eller om man har ro och vänta tills A kan hjälpa haha.

Sen så är jag den stoltaste mamman just nu tro jag hihi.
Lucas har varit på pottan 3 ggr idag å gjort båda delarna!!!!!
Å nu sitter han i badet å ropar som en liten gök så jag ska ta å gå dit jag.

Tata For Now!!

Torsdag del 2

Ja herregud!! Vad jag har varit duktig nu.
Jag har gjort nästan allt på listan redan. Har 2 saker kvar och det är att plocka ihop i sovrummet och städa toan. Men det går ju fort det.
Jag har tagit tvätten, städat Lucas rum, dammsugit å plockat ihop här.

Syster med barn har inte kikat förbi idag för hon skulle med städa å fixa lite hemma och det är ju klart att hon måste få. Även hon har ju ett hem att sköta. Ska snacka med henne senare å se hur det gått för henne idag.. Hon e inte ens ute på msn som hon brukar va så jag antar att hon sliter å grejjar på.

Så snart så ska vi fixa mat å käka här då.
Sen så har vi haft besök av svärmor å svärfar å svägerska en sväng idag. Mycket trevligt.

Men nu ska jag återgå till mitt så skriver jag mer sen.

Over And Out!!!

Torsdag förmiddag

Jaha å man e lika död idag. Lucas vaknade kl 6 å tyckte det var morgon men fick honom å lägga sig å kika på tecknat så till slut så somnade han igen tihi.
Så nu sitter man här å e slöare än allt slött!
Ska ringa å se vad syster å barnen gör idag och sen ska jag köra igång med min att-göra-lista.

Sen får man säkerligen besök idag med av Lucas farmor å farfar. Får se hur det blir med det, dom ska ju trots allt till Birsta å handla grind.

Men nu ska jag se till att vi får nån lunch i magarna...

Skriver mer sen.

08-07-09 del 3

Hmm vad har då hänt sen sist??
INTE MKT HAHAHAHAHAHA. Jag tog min kopp kaffe å så men inte blev jag någe piggare för det inte.
Men jag har skrivit en att-göra-lista tills imorrn iaf som jag ska sköta. Måste se till å göra något med Lucas å att det händer någe här hemma medan pappa A sliter på jobbet. Fast man får ju slöa med eftersom man e gravid haha.

Hoppas på att det är bättre väder imorrn så man kan vara ute lite med gossen min.
Han trivs ju så bra ute å det är så skönt å vara ute men när det regnar så stannar man helst inne.

Fick inget besök av vår bekanta som fått bebbe heller... Ringde men inget svar.
Så vi får väl se när vi ses.
Ska snacka lite med syster nu som snabbast innan vi hoppar i säng bägge två på varsitt håll haha

Skriver mer imorrn
Good Night And Good Bye!!


08-07-09 del 2

Ja då ska vi uppdatera lite här då.
Vi var till bm å kollade till bebben som bara mådde bra å det är ju skönt. Värre var det med mamma S, har nu en 2 i protein IGEN!!! och bltr var 136/86 så vi hoppas på att det håller sig i skick. sen så tog dom nya blodprover på mig för att se så det inte var något allvarligt som håller på att hända typ TOX-grav igen. Vilket jag verkligen inte vill.

Innan vi stack till bm så damsög jag i lgh å plockade lite där det behövdes som värst.

Sen så har vi varit å hälsat på syster med barn å dom var snälla idag med grabbarna våra. Där fick man kaffe å kroketter med rostad lök å det satt som en rejäl fläskläpp det. Var riktigt gott faktiskt.
Sen så kom pappa a å hämtade oss så vi stack på affären och handlade lite så man har hemma det som behövs.
Efter det så drog vi hem å jag började med maten, kyckling, ris å currysås. Mysche gött!!

Så nu sitter man här å slappar efter mat å diverse stök.
Ska snart ta mig en kopp kaffe så man kanske får upp energinivån ett snäpp så man orkar göra nå mer vettigt innan man går å lägger sig haha.

Men det får ni veta mer om sen.
Bye bye

08-07-09 del 1

Då ska vi se vad denna dag har att ge då....
Vi ska till bm idag jag och Lucas å se så bebben mår bra. Efter det så ska vi till syster å hälsa på henne och barnen.
Idag blir det nog kyckling här skulle jag tro. För vi har allt till den hemma som vi behöver.

Lucas tog sig en sovmorgon idag å sov ända till kl 10!!!!!
Till och med jag vaknade tidigare än honom så jag gick å öppnade dörren så han kunde komma ut när han vaknade.
Så nu sitter man här å bara är.

Ska ta å ringa till syster nu å se vad dom gör.
Skriver mer senare.

Tisdagkväll haha

Se där ja ännu en kväll har kommit till vår lilla stuga hehe(eller ska man säga lägenhet kanske)
Nu så har man ÄNTLIGEN tvättat upp alla handdukar å skit. Har bara en tvättkorg kvar med Lucas kläder och våra kläder men det får jag se om jag kan ta mig an imorrn eftersom det inte riktigt har torkat ännu allt på klädstrecket.

Annars så har det inte alls hänt nå mkt här ikväll inte.
Nattat Lucas, ställt in bebissängen, duschat å nu e man på G i säng.

Imorrn så ska jag som sagt till bm kl 13:30 å se hur allt står till. Sen så piper jag å Lucas iväg till syster å barnen å hälsar på tänkte jag. Så sen efter det så vet jag inte riktigt vad man ska göra. Skulle eventuellt få besök av en kompis som nästan nyss fått bebbe.

Men nu ska jag krypa ner i bingen.

Skriver mer imorrn!!

Natti Natti Bye Bye

Tisdag!

Hmm då var det tisdag då.. Känns som att det skulle vara en annan dag men vet inte vilken haha.

Idag så har jag tvättat 5!! maskiner med handdukar å sängkläder. Snacka om att man bott vid tvättisen idag hehe.
Sn så kom syster med barn förbi å grabbarba grus lekte å höll på med sitt. De var faktiskt riktigt duktiga idag på att hålla sams. Mamma/moster blev såååå stolt så. Å så hade vi ju lilla Novasessan då som inte gjorde mkt väsen av sig förrutom när hon ville ha lite mat.
Sen så hade vi ju mammorna då haha vi var ju riktigt snälla å lugna idag med haha. Drack vårt kaffe å åt vår glass å såg till att barnen fick i sig sina glassar med tihi.
Sen så gick syster hem i tid för att göra mat å så. Vi gjorde ingen speciell middag idag utan det var en tag-vad-du-vill-ha-dag. Såg till att Lucas fick riktigt att äta sen så fick resten sköta sig själva hehe.

Sen så kom Lucas farmor å farfar å faster förbi å hälsade på en sväng med å tog en kaffe, mysche trevligt det med.
Annars så har det inte alls hänt så mkt här inte. Lucas är på väg i säng snart å vi ska börja sätta ihop bebissängen som vi äntligen fått in från förrådet haha.

Nu ska jag gå å knåpa Lucas i säng så skriver jag mer senare.
Tata For Now!!

Måndag del 4!!!

Oj oj har jag bloggat 4 ggr idag??!!! Haha nytt rekord tro jag!!

Sen sist så har jag hängt sista maskinen å nu får det inte plats mer på klädställningen så imorrn blir det att ta itu med handdukar och sängkläder, har redan laddat iordning en maskin tills imorrn bitti att köra igång. Så det blir hårda bud imorrn för mamma S haha. Sen så har vi kikat på en film som var riktigt rolig tycker då jag.
Å ätit vattenmelon gjorde jag istället för snarra. Så stolt över mig själv hahahaha.Fast det hade varit gott med godis..
Men men får ta det en annan dag.

Annars så har det då inte hänt någe mer angående barnsängen. Den står fortfarande i förrådet ute.... MÅSTE få in den imorrn så jag gör nog ett ryck å dammsuger å fixar till där den ska stå så får man se hur det blir om det funkar eller inte.
Funkar det så byter jag å pappa A sida i sängen å det måste ske snarast så jag hinner sova in mig hehe. Har ju svårt att byta sida i sängar jag när jag väl sovit in mig på en sida.

Vad som händer imorrn mer än tvätta det vet jag inte. Förhoppningsvis så har syster tid att komma hit å hälsa på annars så får vi se. Kan ju inte tvinga hit henne om inte tid finns för jag menar även hon har ju ett hem att sköta plus två små guldklimpar att ta hand om.
Så ni får veta hur det gick som imorrn hehe surprise for you!!
Menar är ju inte som vissa andra å gnäller om det ena och det andra så man känner sig tvingad att göra det. Syster vet vad jag menar.

Nu så ska jag snacka lite med henne om vad som händer imorrn sen ska jag gå å sova.

Good Night And Good Bye!!

Måndag del 3

Så där ja. Nu ska vi se om det hänt någe nytt sen sist.
Jag hålelr fortfarande på å tvättar å sen så har jag gjort middag. Korvgryta med makaroner, det gick hem hos alla.
Sen så har vi hämtat grannarna våra från stan efter deras Stockholmsresa.
Sen om ett tag så ska vi se en film å mysa lite.
Ska snart hämta in barnsängen med så man får den ihopskruvad å klar. Men tänker definitivt inte bädda i den(gammal skrock haha)
Snart så är det dags att hänga en tvättis till å köra igång en ny. Ska fasen tvätta ända fram till dess att jag går å lägger mig. Sen ska jag fortsätta imorrn med.

Skriver mer senare.

Måndag del 2

Då sitter man här igen en sväng då mellan sysslorna.

Idag har jag hitills hunnit med att tvätta 2 maskiner, tagit fram middagsmat, vikit tvätten som var och rensat ur Lucas garderob från kläder han ej kan ha längre.

Så jag känner mig riktigt duktig hitills. Sen när pappa  A kommer hem ska vi som sagt ta in bebissängen å se hur det blir med den då.

Syster kom inte förbi något idag för hon hann inte med det tyckte hon. Så hon och barnen skulle komma förbi imorrn istället så det ser vi fram emot!!

Nu så ska jag återgå till mina husmorssysslor haha.

Skriver mer sen.

Måndag del 1

Måndag å man e lika trött som vanligt. Fattar inte att måndagar är så sega.
Måste försöka göra nåt här hemma idag. Ska försöka plocka ihop tvätten som ligger i sovrummet och tvätta lite. Sen när pappa A kommer hem så ska vi försöka ta in barnsängen och se vart den ska stå i vårt rum. Troligtvis blir det så att jag och pappa A får byta sida på sängen eftersom det är mest plats på hans sida. Men det får ni veta senare idag när jag bloggar igen.

Har även surrat lite med syster å hon visste inte heller riktigt vad de skulle hitta på idag så vi skulle höras senare när de hade doonat på med sitt.

Men nu ska jag gå å köra igång en tvättis iaf.

Skriver mer senare.

Gäsp!!

Ja du nu e man sliten igen då haha.
Har käkat lite snarra å så ikväll med å det skulle jag inte gjort. Fick så jävla surmage å ont i magen så jag ska snart gå å lägga mig för att försöka somna.

Imorrn vet jag inte ritkigt vad som händer mer än att det är bara jag å Lucas hemma eftersom pappa A jobbar.
Ska snacka lite med syster nu å se vad hon säger om vi ska hitta på nå tillsammans eller ej.

Men det får ni veta mer om imorrn.

Good Night And Good Bye!

Söndag

Jaha då var det söndag igen å ännu en vecka ligger framför oss. Får se vad den har att ge då haha,


Idag så har vi inte gjort så mkt alls. Varit å handlat lite mjölk å sånt å sen hem å gjorde mat som alla gillade. Lucas gillade verkligen mammas pannkaka. Sen har vi kikat på nån film idag å bara varit typ. Riktigt skönt att ha en slappardag med sambo och barn. Sen förväntade man ju sig at få besök av svärisarna idag eftersom svärmor sa att dom skulle kika ut på söndag men inte har man sett till dom inte å inget samtal eller något. men man var ju förberedd på att de nog inte skulle komma.


Sen har jag prata med pappa en sväng å hörde hur han hade det å så. Han mår tydligen inte så jättebra eftersom han inte får dricka så mkt vätska som han vill eftersom han samlar på sig så lätt å sen att han vaknar på nätterna med panik för att han inte kan andas. Men han skulle tydligen prata med en läkare imorrn sade syster min.


Syster jag vet precis vad du menar å förstår att du blir irri för det blir jag med när man sitter å tänker på hur jävla dumt de resonerar.. Alla ska komma till dom å ge dem saker å hälsa på med mera.. men att ta svängen hit ut när man e nere i Birsta det går ALDRIG!! Men vi ska nog visa dem att vi e bättre än vad de är!!!


Så där ja.

Lucas han sover nu för natten hoppas jag å mamma S å pappa A ska väl kika på tv å käka lite snarra.


Skriver mer sen eller imorrn.

Tata For Now!!


Jisses..

Nu så har man inte kunnat blogga nåt sen igår mitt på dagen. Herregud!!

Då ska vi se om jag kommer ihåg vad som hänt haha.

Igår så hade vi då besök av några vänner som käkade middag med oss. mkt trevligt. Sen avvek de vid 20-tiden så efter det så var vi alldeles ensamma å bara var typ. Gick å tog en kall dusch vid halv 2 å skulle sova men se där hade man ju lite fel då haha. Vid 2-tiden så ringer A´s mobbe och det är vår vän Bina som undrar om vi kan hämta henne i stan från Gatufesten. Å kompisar som vi e så gjorde vi det å dra mig baklänges vad packad hon var!!!! Stank spritfabrik om hon å surrade som fan gjorde hon haha. Kom hem till oss å skulle sova här då. Som vanligt så ville hon ta en dusch innan hon lade sig å innan duschen skulle hon promt ha O´boy(hon dricker aldrig O´boy) trots att hon får ont i magen av mjölk.
Sen efter sitt O´boyglas så satte hon sig i en dusch å fick ju naturligtvis ont i magen å spydde haha synden straffar sig själv!! Det fick hon höra idag å hon höll på å skratta ihjäl sig. Jag somnade väl nånstans där vid 4-tiden å vaknade med Lucas kl 9 typ.

Idag så har vi då varit å grattat svärmor som fyllde år å sen så drog vi hem å skulle till syster med fam på middag.
Grillat med klyftpotatis å kroketter och rödvinssås och beasås. Väldigt mumsigt var det kan jag lova.
Sen så slappade vi i soffan ett tag medan grabbarna grus sprang runt å slogs å kramades å lekte haha. Efter ett tag så drog papporna iväg å köpte snarra å snask som vi käkade av. Sen så drack ju de ogravida lite vuxendricka å så med så klart.  Vid 23-tiden så drog vi oss hemöver å Lucas somnade som en stock medan jag gjorde välling till honom så han åt den typ i sömn haha.
Nu har jag installerat nytt virusskydd och är snart på väg i säng. Ska bara nattsnacka med syster lite först.

Skriver mer imorrn.
Good Night And Good Bye!!

Hjälp!!

Det märks att man verkligen inte är van värmen nu. Håller på å gå åt i denna hetta. Men det är skönt att den kommit tillbaka. Nu ska man bara vänja sig igen.

Idag så har det inte alls hänt mkt överhuvudtaget. Suttit å kikat på tv med Lucas så solen har fått gå runt lite så det är skugga på bakis. Nu ska man snart ut å fylla poolen och marinera kycklingen.
Sen så kommer det ett par vänner som ska äta här med oss.

Sen vet jag inget mer vad som händer inte.
Blev ju inget Kramfors i helgen eftersom vår äldsta systers barn tydligen fått magsjukan så lägligt precis tills vi ska komma upp. Men nu blir det ju så att vi kommer inte åka upp förrän vi fått bebis och installerat oss i den nya vardagen med 2 barn å allt vad det ska innebära.

Skriver mer senare.

Tata For Now

Då ska vi se.....

Vad som hänt efter att syster gick hem då.....
Vi käkade ju som sagt mat då, pytt i panna med ägg å rödbetor. Sen drog vi iväg till Indal å hälsade på Bina med fam.
Där bjöds det på kaffe, glass och melon. Gött var det kan jag lova!!
Sen satt vi å surrade lite å gick runt å kikade vid bäcken med Lucas å efter det så var klockan plötsligt halv nio så då packade vi in oss i bilen å rullade hemöver. Lucas var så duktig å var vaken hela vägen hem!!

Så när vi kom hem så var det så klart kvällen för Lucas å han somnade som en stock. Trött efter dagens härjningar med kusinen förstås. Så roligt att de iaf kan leka tillsammans fast det går lite hett till ibland men det hör till.

Så nu sitter man här å kvällsbloggar lite innan sängen.
Imorrn får vi besök av ett par vänner som vi ska grilla med å så. Ska bli kul det.

Men jag skriver mer imorrn

Good Night And Good Bye

Då så.

Nu har syster med barn gått hem efter en heldag hos moster tihi. Emil han far runt som ett jehu hela tiden.
Så söt kille det är, är glad att han e just mitt systerbarn å ingen annans!!!Å Nova hon tyckte det nog var jobbigt med värmen men det är ju förståeligt eftersom vi vuxna höll på å dö!!

Sen så har vi ju mister Lucas då haha ja å även han är ett kapitel för sig. Bus ena stunden å ledsen den andra. Åsså det vanliga "broderliga" bråken mellan våra små guldgossar.


Så nu ska jag snart ställa mig å steka pytt i panna med ägg så vi får nån middag idag. Fast helst vill man ju äta nåt svalt eftersom det är så varmt. Efter maten så drar vi iväg till Indal å hälsar på min VärstingBina!!! Var urlängesen man träffade henne riktigt ju.

Sen tro jag faktiskt att det är deras tur å komma å hälsa på oss en sväng för vi har varit där mkt.


Men nu ska jag draga vidare så skriver jag mer sen.


Bye For Now!


Härligt!!

Så där ja. Nu har halva dagen gått redan, Lucas bestämde sig för att ta en rejäl sovis imorse så vi är ordentligt utvilade bägge två, skönt för en gångs skull.
Tog en riktigt kall dusch igår innan jag lade mig och det funkade fram till kl 4:30 å sen vaknade jag till och från, men det är som vanligt nu för tiden det.
Sen så har syster med barn anlänt hit för ett tag sen så nu har man dragit poolen till bakis å fyller den just nu med vatten och barnen ska bada.

Så nu ska jag fylla på min kaffekopp och sen så ska jag sätta mig där ute jag med.

Skriver mer senare.
Tata For Now

Sängdags.

Nu så har det blitt dags för sängen ikväll med haha. Sent som vanligt men men.
Imorrn så ska jag väl försöka plocka lite här hemma å kanske dra snabeldraken en sväng innan syster med barn eventuellt kommer.
Hoppas verkligen att hennes busungar e snälla imorrn efter frukosten så hon får dra av golven, för hon for fram som jag vet inte vad idag å plockade å doonade på.
Sen så satte hon upp skitfina gardiner i tv-rummet med som jag glömt å skriva om. Jättefin lila färg var dom å rummet blev så mkt öppnare på nåt vis.
Så jag håller tummarna för at det ska gå bra för henne å dra av golven imorrn.
Så de kan komma bort å hälsa på oss å dricka kaffe å saft å allt vad vi nu ska vräka i os hahahaha.

Men nu ska jag dra mig igenom en kall dusch å se om mina svettningar tar slut annars bryter jag ihop inatt.

Good Night And Good Bye!

Nära döden haha

Jaha då ska vi se vad som hänt sen sist då?? Jag har sett på riskförlossningar på TV4 Fakta å sen har jag smockat i mig en hel liter jordgubbar så nu spricker jag snart tro jag haha..

Sen så vette fasen vad som händer men jag har haft en svettningsperiod nu på 40 min å den går inte över heller. Sitter med fläkten i fejjan men den hjälper ytterst liiiite. Måste nog ställa mig i en rejält kall dusch kanske.
Hoppas på att det hjälper istället.

Sitter just nu å väntar på att A ska komma hem å att syster ska komma till msn så man kan snacka lite om morgondagen å se vad hon har planerat för skoj.

Själv vet jag inte riktigt vad som händer imorrn inte.
Får se om det blir nå fler blogginlägg om det senare när jag snackat med syster.

Tata For Now

Herregudars!!

Idag så var jag och Lucas in till stan för att träffa bm som sagt. Där var det bara fina fisken å det känns så skönt att det är bra med bebben å mig denna ggr. Lucas tycker det är såå roligt att lyssna på bebis hjärtljud så.

Sen efter vi varit där så åkte vi bussen hem till syster å hälsade på, där fick vi mackor, kaffe, saft, glass å sen hade jag sån tur att jag fick sova en stund. Min underbaraste goaste syster tog hand om Lucas åt mig så jag fick en power-nap. Tror jag somnade lite väl hårt bara för när jag vaknade så hade jag skallebank å den sitter kvar än hahaha.

Efter jobbet kom pappa A å hämtade mig å Lucas å vi for hem så han fick byta kläder å duscha av sig å sen drog vi in till stan en sväng å kikade på gatufesten.
Men inte var det nå å se inte, varmt äckligt å massor med folk. Näe fy fasen jag bojkottar den jag!!!
Sen så åkte vi hem å Lucas bollade lite ute med mamma S å nu så ligger han å sussar som en liten prins!!

Nu så ska jag sätta mig å kika på tv4fakta om bebisar.

Skriver mer senare
Tata For Now

Kvällen

Så där ja då var det kväll igen då.
Har provkört diskmaskinen och den funkar kanon, skönt att det inte krånglar ännu.
Sedan har jag tvättat upp bebiskläderna så dom ska jag hänga nu innan jag hoppar i säng.

Annars har det inte hänt något alls typ sen jag skrev sist.
Imorgon så ska jag å Lucas åka in till stan till barnmorskan och se hur bebis mår och få veta vilken bm jag ska gå till nu när min ordinarie ska gå på semester, tråkigt att hon måste göra det men skönt för henne med semester.

Men nu orkar jag inte skriva mer.

Signing Out For Now.

Nu så!!!

YEAH!!! Äntligen så funkar diskmaskinen!! Förhoppningsvis iaf haha. Håller på å provdiska den nu utan disk då så klart.
För jag diskade ju upp allt när jag kom hem från syster å så.
Pajen som vi åt hos henne var ju störtgod ju!! Måste verkligen ta receptet på den så jag kan göra den med.

Sen så har Lucas badat ikväll å innan han satt sig i badet frågade jag om han skulle kissa innan å då svarade han ja. Han satt sig på pottan å döm om min förvåning när lillprinsen min KISSADE!!!!
Så stolt blev jag så jag höll på å spricka!!Hoppas bara man kan göra detta till en vana nu när han är vaken på dagen å så. Tar en tripp till pottan lite nu å lite då.
Ringde på en gång å berättade för pappa A å lika stolt blev han. För han var ju inte hemma då eftersom han var å köpte sån där klammer till diskmaskinen. Men nästa ggr är han hemma.

Nu ska jag ta å plocka lite här hemma så skriver jag mer när jag ska gå å lägga mig.

Tata For Now


Jag klarade det haha!!

Japp som det står i rubriken så klarade jag att komma iväg till syster idag.
Sitter just nu hos henne och väntar på å käka lite ost- å skinkpaj som hon håller på å baka till. Riktigt gott ska det bli. Hon hade ju ätit upp all vattenmelon igår -snyft-
Men det går lika bra med paj.
Sen har jag snackat med pappa A och han ska fixa ett klammer till maskinen idag hoppas jag så jag slipper stå å handdiska mer för jag orkar verkligen inte det nu med mina höfter å bäcken.
 
Sen vad som händer mer idag det vet jag inte riktigt men det lär ju utvisa sig.

Nu ska jag dra vidare å va social å käka paj å dricka kaffe

Tata For Now

RSS 2.0