08-05-31 del 3

Nu så är denna dag till ända med.
Har inte alls hänt så mkt mer sen sist jag skrev.

Snackat en sväng med syrran nyss å hörde om de skulle med upp till Norra imorrn men hennes sambo skulle fixa med bilen som ska på besiktning på tisdag så det blev inget. Så då får vi se vad vi hittar på istället då.

Nu ska jag ta mig an att renbädda sängen å sen lägga mig å sova för nu orkar min kropp inte vara med något mer idag. Det kommer en ny dag imorrn som man måste känna sig levande för oxå.

Signing Out And Good Night!!

08-05-31 del 2

Jaha vad har vi då hittat på idag då???

Jo vi har varit ute å lekt mestadels av dagen, vi har varit på affären å handlat middag för det var för varmt att göra varm mat. Så idag har vi ätit kycklingsallad å det var hur gott som helst.

Sen har vi varit å köpt en fläkt till Lucas rum för det var som en bastu i hans rum igår. Så nu får vi se om han sover bättre inatt.
Vi har som sagt varit ute riktigt mkt idag å bara njutit av vädret. Funderar på å åka upp till Norra imorrn så Lucas får leka i en riktig lekpark.Då blir det nog lunch där oxå. Kycklingsalladen som blev kvar skulle jag tro.

Nu har jag besök av en kompis å vi sitter bara å surrar allmänt.

Skriver mer ikväll eller imorrn.

08-05-31 del 1

Ja då blev det ju nytt datum då eftersom klockan är så sent haha.

Jaha ikväll så har man då lyckats satt sig i ett bad å herregud vad osmidig man e!!! Pappa A fick komma å "bogsera" mig upp ur badet hahahaha. Men skönt var det så det var värt det,

Sen så har vi spelat kort med grannen å pratat å inte gjort så mkt alls.

Imorrn vet jag inte vad som händer mer än att A ska jobba några timmar å vi måste försöka hitta en fläkt till Lucas rum för det blir som en bastu där nu på sommaren. Tur att det inte är så dyrt att köpa en sån där liten bordsfläkt som man kan ställa på hyllan i hans rum. För då kommer han inte åt den plus att det blir bra cirkulation på luften där.

Men nu ska jag gå å lägga mig å inte sitta här å nattuggla mer.

Skriver nog mer imorrn.

Good Night And Good Bye!!

08-05-30 del 2

Så där ja, nu har man varit å grattat svärgubben å gett present å blommor å han blev riktigt glad.
Sen har vi varit till ett par vänner och hälsat på å druckit kaffe.
Nu har Lucas fått bada å ligger just nu å äter väling och förhoppningsvis somnar han.

Idag har vi då som sagt varit i lekparken å det var en stor hit hos Lucas, det var ju ett tag sen vi var där eftersom det varit så mkt på slutet. Men vi måste göra en del trippar dit igen innan de stänger den för gott. Vet inte om de skulle rusta upp den eller göra något annat där.
Lucas å Emil hade så roligt så. De leker ju som bröder nästan, fajtas om samma saker å kastar sand på varann å sen är de så goa med varann samtidigt tihi.

Nu ska jag snart hoppa i ett välförtjänt bad jag med å göra ansiktsmask å bara ligga å njuta. Sen lär ju pappa A få bogsera upp mig ur badet för man e ju inte riktigt lika smidig längre haha.

Skriver mer senare.

08-05-30 Del 1

Jaha då ska vi se. Nu har vi fikat å gjort klart.
Sitter å väntar på att kaffet ska bli klart å så ska vi packa i ordning å bege oss ut i lekparken å möta upp min syster med barn där då så det får leka av sig lite.
Ska fixa till några mackor med tänkte jag å ta med saft till de små rackarna.

Sen så ska vi nog åka å fixa present till Lucas farfar  som fyller år idag så får se vad det blir då.
Jag märkte även att vi måste köpa en ny perculator då vår börjar säga upp sig totalt. 
Får se vart man fyndar en sådan då.

Men nu ska jag fortsätta packa ordning så går vi sen.

Skriver mer senare 

Fredagmorgon!!

Fy fasen vad jag sovit illa inatt!! Tro jag sovit bara typ 2,5 timme å sen legat å vridit å vänt på mig å haft ont i bäcken å rygg å så.
Men nu så e man uppe med en pigg och glad Lucas å vi ska sätta oss å käka frukost nu å sen vet jag inte riktigt vad som händer. 
Ska nog ta lite kontakt med syster min å se vad hon gör för någe. Hon verkar ha fått sovmorgon idag för hon e inte ute på msn ännu eller så har hon mkt göra.
Men men det visar sig vad som händer å sker under dagen.
Nu ska jag draga vidare ett tag. Skriver mer senare om vad som hänt å så.

Signing Out For Now

TACK!!!

Glömde ju skriva å säga det att syrran har ju hjälpt mig med en ny design i bloggen!!!
Skitsnygg är den.

Tack så jättemycket Syster min!!

Torsdag å sjukhus

Jaha då är det torsdag redan och veckan har bara sprungit iväg tycker jag.
Sitter just nu å gör inte mkt alls. Ska ta upp busen ur badet nu å sen ska jag renbädda hans säng innan han får gå å sova.
Idag så var jag på sjukhuset för ett tillväxtultraljud och kika på hur bebis mår. Den mår kanonbra å växer som den ska å allt såg helt normalt ut. så det var bara bra besked och jag känner mig lugnare.

Annars så har syster med barn varit här idag/eftermiddag å käkat här å lekt å bara varit allmänt slöa i solen. Pappa R var ju på "firmafest" ikväll så då kom dom förbi å hälsade på en sväng.
Sen så har jag tvättat en tvättis å sen blev det inge mer för jag orkade inte å nu sitter jag bara i koma typ. Trött som jag vet inte vad.

Imorrn så vet jag inte vad som händer alls. Det är ju jag å Lucas som e hemma på dagen å vi ska nog komma på nåt kul å göra. Kanske åka på affären eller nåt.
Men nu så ska jag snacka lite med syrran på msn innan det är sängläge för mig.

Good Night And Good Bye!!

Måndagen

Idag är det då måndag igen.
I helgen har det varit bra å så. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjort å så. Var å hälsade på syster m fam en dag å sen var vi å käkade hos svärisarna på söndag.

Idag så har jag varit med syster å barn på City Gross å handlat lite å sen iväg på vc med henne för hon skulle dit med Emil.
Efter det så hämtade A mig å vi åkte på affären igen å handlade de tunga varorna som jag inte ville handla. sen hem å A släppte bara av oss å sen for han iväg å jobbade igen så han har man inte sett mkt av alls idag.

Imorrn så är det dagis för Lucas å jag ska väl till syster å hälsa på henne som vanligt hihi. Sen hämta Lucas å hemöver å fixa maten å så för sen på kvällen ska vi på möte ang nå missbrukshem som ska öppna här i området å det ska protesteras mot det å diskuteras. Så vi får väl se vad det leder till.

Men nu är det duschen här å sen sängen.

Good Night and Good Bye

Onsdag.

Jaha då har man gjort lite nytta idag med då.
Var till bm kl 10 å kollade upp bebben som mådde bra men jag har nu en 2+ i protein å det var ju inte så bra men däremot så har mitt blodtryck gått ner så det var ju bra iaf.
Har även varit till Försäkringiskassan med mina sjukskrivningspapper så det är fixat med.

Sen så har Lucas varit rätt pigg idag men får vara hemma från dagis resten av veckan å vila upp sig.
Han sov ju från kl 11:30-14:00 så han e ju medtagen efter febern.
Vi har även fått våra ljus från Partylite ikväll å det var sommardofter å dom luktar ju sååååååå gott å fräscht!!
Nu sitter man bara å väntar på det sista paketet med ljus.
Så får man se när man beställer mera ljus då. Har ju funderingar på å ha ett i slutet på Juli början på Augusti men får se hur det går med bebben å sånt. men eftersom det blir rea däromkring så e man ju sugen.
Annars så vet jag inte riktigt vad som händer mer ikväll. Ska få Lucas att försöka somna nu iaf.

Skriver mer senare, Bye Bye.

Dagen idag.

Ja idag så har det varit en riktigt lugn dag.
Lucas har ju haft feber hela dagen så han har inte alls gjort många knop här hemma.
Syster å barnen kom hit en sväng idag å hälsade på. Å Emil var det iaf full fart på hihi.
Fick även ett samtal från Ultra på sjukhuset som undrade vart jag varit idag. men jag hade ju inte fått nån kallelse till dom å jag visste ju inte ens om att jag skulle dit. Så nästa torsdag ska jag dit på tillväxtultra å läkarbesök.

Sen kom min mamma å hennes karl å hälsade på å det var ju riktigt trevligt. Det var ju ett tag sen man träffade dom med.

Sen så somnade jag å Lucas en sväng ikväll men det var behövligt för oss båda. Å nu så sover han igen helt utslagen stackaren. Feberna har varit nere i 39,5 som lägst å det trots alvedon. Så imorrn blir han ju hemma med.
Så vid 9-tiden imorrn så kommer farmor å farfar till han å ska sitta barnvakt medan jag ska till bm kl10. Så farfar skulle skjutsa mig dit å det var ju snällt det.

Men nu är det natti här för jag är helt slut med.

Bye Bye.

Feber å tisdag

Ja nu så var det ju tisdag då å Lucas skulle ju på dagis men så blev det ju inte för prinsen vaknade inatt med 40,3 graders feber. Den har hållit i sig från dess och bara gått ner lite grann.
Just nu ligger han på min säng och slöar. Helt utslagen mammas stackare. Ska försöka få i honom nå å äta å vätska tänkte jag. 

Sen snackar jag med syster och dom ska komma å hälsa på en sväng nu då.
Sen idag så kommer mamma å hennes karl å hälsar på oss.

Men nu ska jag dra vidare så skriver jag mer sen.

Sigining Out For Now.

En ny dag

Jaha då har man tagit sig genom en natt till då.
Alla tycker dagarna är så dryga men jag gillar inte alls nätterna nu för tiden, men det blir ju bättre. Bara att bita ihop och leva vidare haha.

Idag så har jag redan hunnit med att plocka ihop i köket och kört igånt en tvättis å gett Lucas frukost och fåttt på han kläder.
Jag själv har fått en kopp kaffe och det är dags för en till.

Just nu sitter jag å väntar på att syster ska komma hit å hälsa på å jag ska följa henne till tandläkaren så hon får hjälp med den där förbannade tanden hon har problem med.

Skriver mer sedan.
Bye For Now

God Natt

Då var det natti här då. Har suttit å spelat kort med några vänner en sväng å sen så har man tumlat lite tvätt å grejjat å plockat i köket.

imorrn så kommer då syster å hälsar på med sina små busfrön. ska bli trevligt det å jag ska då ta itu med sysslorna här hemma samtidigt.

Men skriver mer imorrn eller så.

God natt å sov gott

Söndag å slut på helgen

En helg till som e till ända. Denna helgen har varit rätt bra. Grillat idag å slappat igår haha.

Igår var vi till syster med fam å hälsade på en sväng. Syrran hade feber igår men när vi var där idag å lämnade nå grejjer så verkade hon piggare å hon sa själv att hon mådde bättre.


Idag har jag även varit på ett ljusparty å handlat lite ljus som kommer att komma till användning bland annat inne på Lucas rum tack vare alla odörblöjor hihi. De där ljusen är väldigt bra till sånt tycker jag.

I morgon så kommer jag bara vara hemma för Lucas e ledig från dagis så då ska vi tvätta å städa är det tänkt för det behövs verkligen här hemma.
Ska tvätta upp alla mina å pappa a´s kläder och även Lucas kläder som har blivit smutsiga. Så det lär ju bli ialla fall 4 maskiner imorrn. Å så ska vi dammsuga å skura golv. Å detta är nåt som jag MÅSTE göra imorrn.

Sen så skulle även syster med barn komma förbi så man kanske kan få lite hjälp med passning av Lucas när man ska dammsuga eftersom han inte är en sån stor vän med den tack vare ljudet.

Men nu så ska jag se om man får en övertrött Lucas att somna så kanske jag skriver mer senare.

Bye Bye For Now


Tävling!!

Nu ska jag prova vara med på min första tävling. Har hört mycket bra saker om denna nätbutik!!


Jag är med och tävlar på
enlitentax blogg,Jag har chansen att vinna ett presentkort på shoppen crazyshop
Tävlingen avslutas den 31 Maj Crazyshop har ett stort sortiment av smycken ,piercingar och allt är galet billigt!

Ja Jävlar

Nu så sitter jag här en snabbis. Har gjort den vanliga rutinen idag när Lucas var på dagis å så.
Sen när vi kom hem så gjorde vi mat å Lucas tog sig en liten tupplur på sin säng å efter det så rensade jag ur leksaker Lucas inte använder å lade ut i förrådet. Sen så dammsög å skurade jag hans golv så nu e d så rent å fint där inne.
Nu så har jag precis startat en tvättis å väntar på den å sitter just nu å tar igen mig eftersom jag får sammandragningar av att dammsuga.
Ante han kom bara hem å käka sen for han å jobbade på Återvinningen i Svartvik så han e väl hemma vid 20:30-21 tiden där skulle jag tro.

Men nu ska jag återgå till å göra nån nytta, kanske vika lite tvätt å lägga in i skåpen.

Signing Out For Now.

Onsdag.

Idag var mamma S och Lucas sega på morgonen. Ville inte alls kliva upp, speciellt inte Lucas han skulle sova mer på pappas kudde. Men till slut så kom vi iväg till dagis å kom dit typ 25 min för sent men jag hade ringt å förvarnat dem att vi skulle komma senare.
Å när man kommer dit ja då står det en förälder å ska skola in sin unge å snäll som jag är så flyttar jag på mig själv å Lucas för att dom ska få komma in. Men då ställer sig idioten rent ut sagt mitt i vägen i dörröppningen så varken jag eller Lucas kommer förbi. Då säger jag till Lucas att komma till bänken där ute å då säger en dagisfröken så här "Vad ska mamma göra nu då?" då svarar jag "Säga hej då till mitt barn å ge honom en kram får man det eller??" lite smått irriterat. Sen så går Lucas in i lekhallen å sen vet jag inget mer vad som hände för jag gick utan att säga hej då till de andra utan bara till Lucasen min.

Sen bar det iväg upp till syster å barnen där det var full fart. Så vi fikade lite för jag tog med mig bröd. Åsså fick hon våtisar, blöjor å cigg som hon fick låna tills vidare. Efter det så var det meningen att vi skulle ta vår vanliga power-nap men se där gick vi på en fet mina!!! Barnen gjorde uppror och var lite griniga å så men tillslut så somnade dom och då kikade jag på klockan å tänkte hinna lägga mig iaf en halvtimme men då var ju klockan redan 12:50 så jag låg i 20 min å sov i kanske 5 eller nåt sånt.

Efter det så bar det iväg ner på dagis å hämtade lillgodingen min å därifrån kom Bina å hämtade oss å vi fick skjuts hem å hemma tog vi en cigg å surrade lite allmänt om helgen att vi ska komma upp å gratta hennes dotter som fyller 3 år.
Efter cigg å surrande så åkte hon å vi gick in å gjorde mat. Korvgryta med makaroner blev det idag, Sen så var det en lugn kväll å Lucas tog sig ett bad å sen kröp han i säng kl 19:45 å somnade så man får ju se när han vaknar imorrn då.
Nu e man på väg mot sängen själv efter en dag med familj å vänner.

Good Night And Good Bye

Tisdag.

Jaha vad har då hänt idag då?

Imorse bar det av till dags med Lucas å sen upp till syrran på kaffe, fika å power-nap. Satt å surra å Emil var det full fart på som vanligt hehe. Gosade lite med Nova med hann jag göra.

Sen hämtade jag Lucas å gick hemöver å hemma så gjorde vi inte värst mkt alls, tog det mest bara lugnt.
Sen så var vi iväg å skjutsade svärgubben å hämtade nå sommardäck å sem hem å gjorde middag. Kyckling tikka masala mumma!!!
Efter det tog man sig en kopp kaffe till å slappade lite å sen badade Lucas å sen somnade han. Jag var ute å vattnade mina rabatter så de inte skulle torka ut totalt vilket de nästan hade gjort haha.
Å nu har jag druckit the å funderar på å dra mig mot sängen snart.
Ska ta å packa ordning Lucas väska som han ska ha med sig på dagis imorrn å där får man väl se om dom har fått nå svar på hur jag ska skriva i ändringen av omfattningen av Lucas dagistider.

Men skriver mer imorrn eller så.

Signing Out And Good Night.

Seniliteten igen då..

Jaha då var det typ 100 år sen man skrev här då.. Men men ska försöka plita ner några rader iaf.
I fredags var jag då till läkaren som beslutade att sjukskriva mig å det var ju bra det då. Har ju skrivit mer om det i förra blogginlägget med

Sen i lördags så grillade vi med nå vänner å bara njöt av vädret som var rätt bra tycker jag eller det var ju riktigt sommrigt faktiskt.  Å Lucas han var ju ute å lekte hela dagen trots att han var lite snorig å så men ingen feber eller nåt sånt..
På söndagen gick vi ner på Ekebovägen å fortsatte med lekandet för Lucas del å vi vuxna satt å drack kaffe å surrade å Ante fick hjälp å fixa lite med solfilmen som bara jävlas hela tiden. Men nu sitter den där så vi får väl hoppas att allt smågrejs försvinner när solen värmer på å tar bort vattnet.

Sen idag så var Lucas hemma från dagis å jag har dragit ner på hans tid till 15timmar/Vecka så det slipper bli så mkt gående fram å tillbaka dit å så slipper man betala för timmar han inte kan utnyttja eftersom han blir ju sjuk lite nu å då eftersom det hör till dagis. Vissa föräldrar kan ju inte hålla sina ungar hemma tills de e helt friska heller verkar det som.
Sen så har jag tvättat Lucas kläder idag så nu har han en hel garderob full med kläder igen så han klarar sig hela veckan haha.Annars har det inte hänt så mkt här alls. Kikade på en film nu ikväll å snart e d natti här i stugan hehe.
Imorrn så ska jag nog hälsa på min syster under tiden Lucas e på dagis annars har jag inget inplanerat annat än att jag måste in till F-kassan i veckan å få hjälp med mina sjukskrivningspapper.

Men nu e d som sagt kvällen här.

Good Night And Good Bye.

Då var det natti natti då.

Jaha vad har då hänt denna dag??
Jo vi var ju ut å lekte med syster å barn i lekparken vid Söndagsvägen idag. Mycket trevligt var det.
Grabbarna såg ut som jag vet inte vad när de lekt klart.
Sen vid 14:15 drog vi oss ner mot vc där jag hade läkartid som jag fick sitta å vänta över en halvtimma på att få komma in till läkaren. Väl där så blev jag sjukskriven 4 veckor så det känns skönt å inte ha press på sig hur det blir med det.
Efter vc så gick vi hem till syster å slappade å surrade o doonade på. sen kom systers sambo hem å efter ett bra tag kom A å hämtade mig å Lucas å då åkte vi på affären å handlade mat å hem å grillade som sagt. Det blev klyftpotatis till. Mums filibabba var det kan jag lova. Det var verkligen värt å vänta på!!

Nu sitter jag här å Lucas har sovit ett bra tag nu å jag e på väg i säng jag med å A sover han med. E så trött efter dagen så det ska bli riktigt skönt att krypa ner å sussa.

Skriver nog mer imorrn eller sen idag blir det ju haha.

Good Night And Good Bye!!!

Förmiddag

Då ska vi se vad som händer denna underbara dag då. Vi ska tvätta idag å städa lite kanske. Sen så ska vi ju äta GRILLAT!!!! Får se om det blir endast vår fam eller om syrran med fam kommer. Det utvisar sig senare.Hon skulle prata med regeringen tihi som våra karlar brukar säga,.

Nu ska jaggå å köra igång en tvättis å sen fika lite tro jag..
Sen ska vi nog ut å leka lite så man får friskluft i sig.

Skriver mer senare.

Bye for now

Nu så

Då ska vi se.. Nu har det blivit kvällen å jag sitter å surrar lite med syrran på msn å är gravidhungrig haha. Men det finns inget att äta som jag e sugen på.
Får väl se hur det går om jag tar nå å äta bara för att eller om jag struntar i det.

Annars så blir det till att städa å tvätta här hemma imorrn
Å till middag ska vi ha grillat med potatisgratäng, mumma.
Sen vad mer som händer imorrn det vet jag inte riktigt. lär nog snacka lite med syrran å se vad hon ska göra om vi ska sammanstråla imorrn eller nåt.

Nu ska jag iaf gå å sova. Men jag skriver mer imorrn om jag kommer ihåg det.

Good Night

Oj då....

Jaha då har man varit till BM idag då.
Bebisen mådde bra och magen växer bra, men nu är mitt blodtryck på väg upp men det är förhoppningsvis bara tillfälligt å sen hade jag 1+ i protein så de skickade en odling. Men det ska väl inte heller vara något hoppas jag. Annars mår jag toppen å allt känns bara fint.

Igår så var Lucas på dagis en stund å jag var hos syster som vanligt hihi. Det hör ju lixom till det att man går dit å hälsar på å tar sig en power-nap medan prinsen e på dagis.
Idag så har ju Lucas å jag då varit till bm som ni ser överst. Sen så mötte vi upp syster med barn på busshållplatsen å de följde med oss hem å fikade å busade å vilade lite. Sen så gick de hem får syster skulle fixa lite hushållssysslor å laga mat till pappa R å familjen.

Ikväll så har jag å A´s bror rensat i skrubben å fixat till där så det blev mer plats å Lucas har badat å lekt å bara rusat runt å full kareta. Nu så ligger han å sover å jag ska ta mig ett bad senare hade jag tänkt.

Skriver nog mer sen eller så.

Kvällen!

Så där ja. Nu har man gjort allt man ska göra för att kunna hoppa i säng.
Nattat Lucas å fikat lite å spelat lite kort å bara varit.

Imorrn så ska jag gå te syster som sagt medan lillen e på dagis.
Vad som händer mer det utvisar morgondagen.
Nu är det bara sängläge å en film som gäller för mig å mina fogar.
Ska ringa vc imorrn bitti kl 8 med.

Dags å sova så man orkar upp till det,

Good Night and Good Bye.

Ny vecka

Jaha slut på en helg till då.
Tycker de går så himla fort nu för tiden. I helgen så var vi till Indal på lördagen och åt grillat, jättegott!!
I Söndags var vi bjuden till syster med famil på helgkyckling. Å den var inte att leka med för fy vad den var god!!!
Så i helgen har man haft det bra å sluppit laga mat nån av dagarna.

Idag så har det inte hänt så mkt alls. Lucas var ledig från dagis å vi gick bort till syster å hälsade på å busade å käkade kladdkaka å en asgod ost å skinkpaj som hon gjorde.
Sen kom pappa A å hämtade oss å vi for en snabbis på affären å sen hem å gjorde middag å stökade på med lite allt möjligt. Sen så hoppade Lucas i badet och nu är han klar för sängen så man ska väl natta honom snart är det tänkt.
Ikväll så ska jag försöka krypa ner i ett bad jag med men det lär ju bli svårt att komma upp igen tack vare mina onda fogar som inte är av denna värld längre. Ska prata med läkare på vc imorrn å hoppas på en fortsatt sjukskrivning. pallar faktiskt inte med mitt jobb när jag har så här ont, det sinkar mig i jobbet plus att det är en ohållbar situation ju. Eftersom man jobbar i hemtjänsten så måste man ju kunna röra sig som vanligt å det kan ju inte jag längre.

Imorrn ska Lucas på dagis mellan 10-14 å sen ska jag gå till en kompis å se om man kan ge en hjälpande hand där med lite grejjer som behövdes göra. Får väl se vad man är kapabel till.
Medan Lucas e på dagis så går jag till syster för att slippa gå flera ggr fram å tebax i onödan.

Men nu ska jag återgå till familjen, skriver nog mer sen.

Fredag..

Då var det fredag igen. Känns lite konstigt att det är helg eftersom det var valborg mitt i veckan. Det blir som dubbla helger på något vis. Men skönt samtidigt.
Idag har jag tvättat 3 maskiner tvätt å renbäddat alla sängar å doonat på lite så där.
Annars så har det varit en bra dag.

Var bort till syster min efter frukosten å drack kaffe å surrade på där. Lika trevligt som vanligt.
Sen så kom A å hämtade mig å Lucas å vi åkte på affären å handlade hem så man skulle ha grejjer hemma så man klarar sig ett tag.  sen så skulle syster med fam på affären så då skickasde jag över en peng så de kunde köpa blöjor som finns på City Gross som vi inte var på idag men de skulle dit så det var två flugor i en smäll haha.

Annars så har det inte hänt så mkt alls i övrigt.
Lucas tog sig ett kvällsbad å sen somnade han så gott i sin renbäddade säng å jag ska nog ta mig ett bad jag med. Då kan man njuta riktigt av att det är renbäddat.

Kanske skriver mer sen eller en annan dag.
Signing out for now.

Valborg å grillat!!!


Hoppas allas valborg var bra.
Här har det varit riktigt trevligt. Vi grillade med syster å hennes familj, flintastek med klyftpotatis och bearnaisesås och sallad. Det var riktigt gott.Barnen lekte å hade full rulle fram till klockan var halv tio sen däckade bägge två. Lucas sov till kl kvart över nio idag så man fick en rejäl sovmorgon.

Idag så var vi å hjälpte svärföräldrarna flytta det sista å tyngsta till deras nya lägenhet, fast jag bara satt å surrade å gjorde inget alls typ haha. Skönt att vara gravid när det är sånt på G så man slipper slita. Sen var vi på affären å handlade lite gott å åkte hem å myste. Sen så somnade Lucas så fint ikväll så det var skönt att det inte var nå grin eller ledsamheter för att han fick gå å sova.

Annars så rullar livet på som vanligt här. Sitter å väntar på remissen till ultraljudet så man får se att knodden mår bra. Det är full fart i magen varje dag så det är skönt att känna att den rör sig å lever där inne.

Men nu är det sängläge för mig å vila fogarna tills imorrn.
Good Night and Good Bye

RSS 2.0