Birsta!!

Ja jäklar vilka tokar det finns där!! Alltså de beter sig som att de inte sett en affär förrut och ingen kan parkera där heller!!Tur att man kom levande därifrån haha.
Var dit å handla dagistofflor+vinterskor till Lucas åsså lite julpysselgrejjer.
Köpte oxå : En porslinstomte å en porslinssnögubbe som vi målat. å flirtkulor,ull,ögon och lim så har vi gjort nån tomte å så. Men jag måste limma fast luvan å skägget bättre tihi.
Sen har jag bytt gardiner i kök och Lucas rum och putsat fönstern i köket invändigt. Sen har vi käkat mat och sen i samma veva kikade syster med fam förbi på en kaffe. mycket trevligt!

Idag har Izabelle ätit sin första smakis, det blev mangopuré. Det var rätt ok men inte jättegott.
Sen har vi varit å kikat på gåstol som farmor å farfar ska köpa å sen köpte vi en dyna till Izabelle å ha i matstolen å en bok till Lucas.

Nu ska jag gå å se vad Lucas hittar på

Hej Så Länge

Fredag

Ja då är det fredag å vi håller på för fullt å fixar det sista i lgh. Ska skura strax i sovrummet och sen ska vi sticka på affären och köpa nytt dammsugarmunstycke eftersom en viss person pajjat det andra utan att säga till som vanligt. Sen ska jag dammsuga och skura i köket och hallen med. Efter det så kommer Therese å kollar och ska väl typ göra en bedömning om det ser bra ut och om vi är i behov av nytt golv i sovrummet.
Får vi inte det så skriker jag åt henne å frågar om dom e dumma i huvudet..Fast det behöver jag ju inte för vissa där e ju det haha.
Annars så händer det inte mkt. Har inte bestämt mig om jag ska ta barnen å dra på Birsta å köpa julpyntsgrejjs eller om jag tar det senare.A ska ju dit idag så då får vi ju skjuts iaf åsså skulle han ev ta med sig ett av barnen.. Annars kanske man kan ta det imorrn eller nåt. Han ska ju möta en kompis där.  Får som sagt se vad som händer.

Nu ska jag ta å dricka kaffe å göra nån nytta så återkommer jag senare.

185

Ja se där nu är det mitt 185:e inlägg hehe.
Går framåt sakta men säkert. Snart är jag inne på 200!
Igår var det dagisdag som vanligt å sen hem till syster under tiden. Dit kom även Bina å surrande å drack kaffe å bjöd på lussekatter.
Sen var det hämta barnen å hem som gällde. Sen drog vi på affären en snabbis å köpte lite mat så man hade nån middag å göra. Det var A som bestämde maten å det blev kött kryddpotatis å sås. Det är alltid lika gott. Skulle lätt kunna äta det flera ggr i veckan haha men då skulle man ju bara bli ännu fetare än vad man redan e!!
Nee men allvarligt det är tokgott med sån mat.
Sen så hände det inte mkt mer under kvällen. Barnen somnade vid 19:30 så efter det var det lugnt. Jag spelade lite Spyro innan sängen ropade å sen så var det natten.

Idag var det dagisdag igen och samma rutiner igen hehe. Mötte upp syrran och lämnade grabbarna å sen hem till syster å myste. Kikade på gårdagens Insider där å fy fan jag håller med syster!! dom e ju helt sjuka den där familjen i Vojakkala. Ska även hålla koll efter domen som faller den 12/12.
Sen hämtade vi grabbarna å stannade på fika på dagis, det var drop-in med adventsfika. Efter det var det hem som gällde å sen iväg på K-rauta å köpa lister å så. Vi ska fixa det absolut sista på golven nu för imorrn kommer de å besiktar golven å ser om vi får till sovrummet med. Håll tummarna för det!! För golvet i sovrummet ser just nu förjävligt ut. Det har släppt å det är märken i golven sen innan vi flyttade hit.
Så vi får väl se vad snåla Nordeken säger imorrn.

Nu ska jag ut å röka. Kanske skriver mer sen.

Bye Bye.

Tisdag

Då var det en ny dagisvecka och löning haha.

Idag så gick vi å lämnade barnen som vanligt på dagis å sen bra det av mot busshållplatsen för en tur till Birsta som sagt. Ja vi satt å väntade på bussen och den kom. Å då är det en JÄVLA puppa där redan så vi får bara plats med en barnvagn. Men vi sket i det å lät bussfan åka!! Arg blev jag å ringde A som väntade på oss i Birsta å sade att vi fick ta bussen som går till Maxi å gå därifrån. Å det var ju JÄTTEVARMT inte!! Frös som nå idioter på väg till Birsta City. Sen så gick vi runt där å handlade lite smink till moi och julklappar till barnen.
Sen så käkade vi lunch på donken tihi.
Efter det så skulle A rulla hemöver så han tog med sig Izabelle hem å det var ju en jävla tur det då!! För när vi står å väntar på bussen så kommer samma kärring som var i bussen till Birsta å ska åka hem. Åsså när bussen kommer så är det en MONGOBUSS. En sån där hög buss. Fattar inte att de inte kasserar såna bussar. Fick lyfta in Novas vagn i bussen å sen lyfta ut den när vi skulle av.
Sen gick vi å hämtade grabbarna å sen bar det av hemåt. När vi varit hemma en stund å somnade Lucas men jag väckte han efter en halvtimme. Å sen så åkte vi å hämtade Antes bror å stack på Birsta en sväng till. Köpte spel till xboxen, mitt efterlängtade SPYRO!!!
Sen så åkte vi till Maxi å handlade lite där å sen bar det av hemmåt. Å det var grymt skönt att komma hem så man fick vila fötterna å så.
Annars så har det inte hänt mkt mer idag.

Imorrn är det dagisdag igen för Lucas så jag å Izabelle lär ju hamna hos syster som sig bör medan grabbarna e på dagis då.

Nu ska jag vänta på att syrran kommer tebax från Netta å surra lite med henne å sen är det natti här.

Skriver mer en annan dag.

Bye Bye

kommer inte på

Nån bra rubrik!!Haha ja du vad ska man skriva om dagen då????

Inte hänt ett smack nästan här hemma. Skulle städa men det blev bara Lucas rum som blev ihoplockat å så. Sen har jag plockat fram kläder till barnen och lagt i åkpåsen i Izabelles vagn så hon inte ska frysa lillsessan.
Sen så har vi fixat mat å doonat på. Lucas har mest tittat på tv å lekt inne på rummet å så. Han har inte alls velat gå ut idag. Han tittade ut å sa: Mamma burr!! haha mammas gokille förstår att det är kallt ute.
Sen så har jag väl inte gjort så mkt mer än gått runt å plockat lite här å där men ingen riktigt städning haha.

Imorrn är det då dagisdag igen. Gruvar mig för att det ska va skitväder imorrn med. Får se å hålla tummarna att det är lite bättre i alla fall. Får även se om jag å syster å sessorna ska på Birsta medan grabbarna e på dagis med buss eller om vi ska åka med Ante eller om Ante å jag åker med barnen sen eller hur det blir. lite rörigt skrivet för den som inte vet vad jag pratar om haha.

Mina två änglar har sovit sen 19:45 så det är lugnt å skönt här. Så nu ska jag snacka med lite folk på msn å sen vet jag inte.

Bye bye

Vilket Väder!

Ja då var det måndag då. Å skitväder ute!!
Det snöar å blåser istappar!! Får se om man går ut med Lucas nåt idag men det lutar mot inte om han inte vill gå ut förstås för då får man så lov att klä på sig å gå...
Men får jag som jag vill så blir vi inne idag
Annars så vet jag inte vad som händer. Skulle behöva dammsuga nåt rum i alla fall. Köket speciellt eftersom det är smulor och frukostflingor och massa smuts på golvet helt enkelt.. 
Får se om jag får energi till det senare. Just nu har jag ingen energi alls. Trött och slö är jag. 
Annars har det inte hunnit hända så mycket alls idag. Bina har varit hit å hälsat på å druckit lite kaffe å surrat å sen har det inte hänt nå.
Sitter å pratar med syster å svärmor på msn nu.
Men nu kommer jag inte på mer att skriva.

TaTa For Now!!

Söndag del 3

Ja då var det kväll i stugan å jag har varit på affären en sväng ikväll.
Har dessutom bakat kanelbullar. Jättegoda blev dom!! Så imorrn när Lucas vaknat å käkat frulle så ska han få smaka en.
Annars har det inte hänt så mkt mer alls idag.
Imorrn vet jag inte riktigt vad som kommer att hända inte. Det visar sig under dagen.

Men nu är det natti som gäller här.

Hej Då Från Moi!!

Söndag del 2

Jaha då har man kommit hem från en liten lekdag hos syster. Grabbarna lekte å bråkade som vanligt. Men de hade roligt för det mesta. Sen när vi skulle gå hem så vill inte Lucas men till slut så gick vi hemöver å jisses vad det blåste kallt. Den som hade det bäst var nog Izabelle som låg så mysigt nerbäddad i pulkan. Så idag har hon åkt första gången i pulka å tyckte det var riktigt roligt!!Fast hon somnade ju iofs haha. Tack så mkt för lånet syster min!!! 
Nu så har jag tagit fram grillkorv och vi ska käka korv med bröd idag till middag.
Sen vet jag inte mer vad som händer men det får ni veta senare.

Bye Bye For Now!!

Söndag

Jaha då var det söndag igen då!! Men det spelar ingen roll vad det är för dag numera tycker jag. Ante är ju hemma varje dag. Blev ju sjukskriven året ut.. Å han som så gärna ville börja jobba imorrn. Men det är väl lika bra å lyda läkaren. Annars vad som händer idag det vet jag itne. A ska iväg till en kompis å hjälpa han med datorn lite å vi blir hemma vi.. Hmm man kanske skulle hälsa på nån? Får se om det blir så eller om man e hemma å städar.
Igår så sov ju bägge barnen vid 20.40 å det höll i sig heeeeeela natten ända till kl 8 imorse så jag fick en sovmorgon å det var helt underbart hehe.
Har tagit lite morgonkort på mina småskatter.

Izabelle efter frukost


Lucas kikar på Musses klubbhus



Vad som händer annars det vet jag inte ännu som sagt.
Nu ska jag se vad syster med fam ska göra idag å sen ska jag ta mig lite mer kaffe.

Tata For Now

Lördag del 2

Ja då var kl 20:41 och båda barnen sover för natten. Så skönt tihi. Får se om Izabelle kommer vilja ha nå mer mat innan det är riktig natt för henne. Det vet man aldrig. Hon sover alltid hela nätterna men kan vilja ha lite mat vis 22 ibland.
Men det ger sig det.
Idag så har jag då tvättat så det är bara pyttepyttelite kvar å det tar jag imorrn. Sen har jag gått å plockat å doonat på här hemma.
Kött, Strips och Grönpepparsås till middag blev det idag då. Riktigt mumma det.
Sen så har jag å Lucas spelat lite tårtspelet å tittat på lite tv. Annars har det varit en lugn å skön lördag. Syster var förbi med pumpen så jag fick pumpa upp barnvagnsdäcket till Izabelle. Hoppas Hoppas att det inte är nån punka eller nåt för då blir jag galen!!
Vad som händer annars ikväll det vet jag inte.
Kanske skriver om det senare.


Mammas Gobarn!!





Bye Bye For Now

Slänger in

Ja jag ska väl ta å lägga in lite bilder från vårt pepparkaksbak igår.




Lucas väljer ut formar



Lucas kavlar själv



En plåt innan de ska gräddas


Lördag del 1

Jaha vad har dagen bjudit på hittils då?
Ja inte så värst mycket faktiskt.
Lucas vaknade vid 8 å kom in till oss å kikade på lite tecknat sen vid 8:30 vaknade Izabelle å då var det frukost för båda barnen så en skål kalaspuffar till Lucas å en flaska "lollo" till Izabelle. Sen var det upp som gällde efter det å igång med playhouse disney.
Sen startade jag en tvättmaskin med kläder å tog mig en kopp kaffe. Men nu e den tom så jag måste fylla på den.

Sen har det inte hänt mycket alls.

Ska ta å snacka lite med syster nu å se hur läget e med dom å så.

Skriver mer sen

Fredag

Jaha då ska vi uppdatera lite då.

I onsdags var det en vanlig dag med dagis å sånt.
Samma i torsdags. Gick å lämna grabbarna på dagis å hem till syster. A skjutsade syster på affären en sväng å så var jag hemma med töserna jag. Nova blev lite grinig å jag gjorde välling å lade henne i sängen. Där slockande hon. Stackaren hade ju haft feber i några dagar då. Sen när det var dags å hämta grabbarna igen så tog syster feber på Nova å då var den på 38-39 nånting så hon ringde Ingela å de var så sockersöta så de åkte å hämta Emil. Sen när Ellie tog febern en halvtimme efter så var den på över 40 grader. Så det var ju bra att hon följde sina instinkter och inte drog ut Nova.
Sen i gårkväll så skulle de åka upp med nova på PVJ och få henne undersökt så då kom Mille till oss å det var full rulle här på grabbarna å de hamnade till slut i ett bad för de var alldeles svettiga å så. Sen kom Ellie å fam å hämta Mille å de hade fått Kåvepenin till Nova. Lunginflammation var diagnosen. Så tur att de till slut fick hjälp.

Idag så har det väl inte hänt så värst mkt inte. Bakat pepparkakor med Lucas har jag gjort å jisses vilka feta det blev flabb. Ska ladda över några kort sen så ni får se hur det såg ut när vi höll på å göra dem.

Sen så var jag på ljusparty hos Fia å Lucas ville me så han fick följa med å lukta på dofterna å fika. När vi kom till vägskälet som vi brukar vika upp till Ellie så skulle han gå dit för han ville till Ellie å han blev så ledsen när vi inte gick dit. Men men det får bli en annan dag.

Nu ska jag ta å hitta på nåt så KANSKE jag skriver mer sen.

TaTa For Now

Tisdag

Då ska vi se vad som hänt sen sist jag skrev.. Brukar inte hända så mkt här inte..

Igår så var vi bara hemma å syster med barn kom å hälsade på å Lucas å Emil hade så roligt å Nova satt å var söt i matstolen tihi. Å Izabelle hon var gohöna hon med. Sen så blev det makkisar å korv å brunsås till middag å jag körde de två tvättmaskiner som var oxå.Annars hände det inte mkt alls igår inte.

Idag så var det dagis igen då. Lucas fick åka snowracer till och från dagis å det var ju monsterhöjdare. Han å Emil bytte bob ett par gånger åsså delade de på Lucas´ eftersom den var längre å Emils är en sån där bobby bob. Så goa killar så. Sen gick vi hem å tog fram middagsmat å gjorde spagetti å köttfärssås. Det funka men inge gott tyckte jag haha.
Sen så åkte vi iväg på affären en sväng å handla mat för imorrn då. Skinkstek, 3-pepparsås å strips blir det imorrn men vi köpte inte strips för det har vi hemma hehe.
Medan grabbarna var på dagis så var ju vi hos syster som vanligt dessa dagar hehe.
Vi har även spikat upp listerna i hallen som var behövligt så nu e d bara köket kvar.
Annars har det varit lugnt här idag.

Nu ska vi snart kika på hockey här så jag skriver mer senare.

Bye Bye

Söndag.

Idag har vi då söndag av veckans alla veckodagar. Ja inte har det blivit minsta lilla sovmorgon i helgen heller. Lucas har vaknat kl 7 både lördag å söndag. Men han har ju varit lugn så det är skönt det iaf.
Han håller på å bli riktigt förkyld med tro jag.. Snoret bara hopar sig i stora högar i näsborrarna. Så vi får väl se vad det blir av det hela.
Sen så e Izabelle lite snorig till och från med, fast inte lika illa som Lucas. Får se vad det blir av det med.

Igår så åkte vi på affären för vi hade inte nån middagsmat  hemma så då köpte jag benfri karré och pommes frites. Å det blev det plus 3-pepparsås till middag. Hur gott som helst!!! Tack för tipset om såsen syster min!!
Annars igår så råkade ju Lucas sova i en halvtimme och se det var ju fan själv å få han å sova sen på kvällen. Han somnade vid 22 men likt förbenat var han vaken kl 7 imorse haha.

Idag så kommer svärisarna och vi ska käka kalops och ris tänkte jag. Får väl se vad de tycker om det haha. Men jag säger bara ät eller skit i det annars!!

Så nu ska jag hälla i mig min första kopp kaffe och ringa syster om kalopsreceptet igen för det hon hade var så gott så jag ska göra det.

Skriver mer sen eller inte.. Det märks.
 
Bye Bye

Fredag hela dagen!!

ÅHH SÅ UNDERBART MED FREDAG!!!
Denna vecka har varit lång tycker jag eller så har dagarna gått segt haha. Men nu är det äntligen fredag å helgen ligger framför en!!

Idag har jag hunnit dammsuga nästan hela lgh.. Inte toan, sovrum och halva tv-rum men Lucas rum, köket och hallen.
Sen har jag kört igång en maskin med kläder och gjort min livsdryck, KAFFE!!!! Bäddat sängen å plockat från golven.
Nu sitter jag här å slöar en stund innan syster med barnen kommer och vi ska väl snacka skit å dricka kaffe å barnen ska väl busa å leka å ha sig hehe.
Jag har även tagit fram middagsmaten tills idag. Det får bli kyckling idag. Har inte bestämt om det blir friterade potatisar till eller om det blir ris.

Men nu ska jag ta å göra lite mer nytta eller bara slösurfa haha.

Tata For Now!!

Onsdag

Då ska vi se vad som hänt då....
Hmm lämnat grabbarna som vanligt på dagis och hem till syster å drack kaffe å surrade lite..
Hämtade pojkarna å sen hemåt det bar.
Gjorde inte så mkt alls från början när vi kom hem men efter en stund började jag med maten.
Skinsstek, kryddpotatis och rödvinssås. Mumma i kistan det vill jag lova!!!
Sen så åkte jag å Lucas å Izabelle på affären en snabbis och postade iväg ett paket som en tjej på tradera köpt av mig. Sen så handlade jag lite småsaker bara.
Hem igen och då var det kvällsfika för Lucas och sen saga. Somnade som en stock på en gång han lillemannen min.

Sen fick vi ju reda på att det går springmask på dagis!!ÄCKLIGT!!!!!! Fattar inte att det måste komma sånt där snusk rent ut sagt.
Hoppas hoppas verkligen att Lucas slipper det!!!
Men det visar sig med tiden tyvärr.

Men nu ska jag snacka klart med syster på msn å sen sova.. Sista turen till dagis imorrn för denna vecka. SKÖNT!!!!För det är ju inte direkt överdrivet varmt när man går nu inte!!

Får se om jag har nå täckisar man kan dra på sig snart annars köper jag ett par plus att jag måste köpa nya vinterskor. Bara utgifter hela tiden.

Men nu ska jag inte skriva mer.

Bye Bye

Inlägg 170

Tisdag å dagis som vanligt. Hem till syster efter vi lämnat grabbarna.
Kaffe å surr haha. Sen så kikade vi på en SKITBRA film: American Crime. Den rekommenderas starkt!!!

Sen så hämtades grabbarna från dagis å vi gick hem. Slöade på en stund och åkte sedan på affären å handlade blöjor å middagsmat tills imorrn. Sen åkte vi hemöver. A drog iväg till en kompis efter barnen somat och hälsade på en stund sen kom han hem vid 21. Sen så har det inte alls hänt så mkt här inte.

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. Eventuellt ska jag följa med a när han ska på magnetröntgen imorrn kl 10. får se hur jag gör som.

Skriver mer sen eller en annan dag.

Bye Bye

Måndag del 2

Då var det kväll i stugan då.

Vad som hänt sen sist är väl inte så värst mkt alls tro jag.


Jag plockade ju ihop ute som sagt å det är nu inburet i förrådet så det som är kvar ute nu ska kastat och kratta gräsmattan ska jag göra oxå.
Sen så har jag lagat mat å kört en tvättis.
Fick även infallet efter att syrran sa att hon skulle baka scones så det gjorde jag med innan Lucas gick å lade sig så han fick vara med. Han stod å sa jippie hela tiden sötnosen min!!
Men dom blev definitivt misslyckade så det räckte å blev över haha.

Sen så åt Lucas kvällsfika å vi gick å läste saga å sen så somnade han mitt i sagan som varje kväll hehe.
Å Izabelle somnade vid 20-snåret hon med så sen dess har det varit lugnt på barnfronten.
Har packat Lucas dagisväska å lagt fram kläder som han ska få ha på dagis imorrn och sen så har det inte hänt så mkt mer här hemma.

Ska se om syster kommer tebax på msn innan jag ska sova.

Skriver mer en annan dag.

Good Night And Good Bye!


Måndag.

Jaha då ska vi se vad som hänt så långt idag då..

Började morgonen kl 7 med att Lucas vaknade å ville ha frukost så det fick han. Sen var det dags för Izabelle å käka morgonmålet.
Efter det så klädde vi på oss och kikade lite på tv å sen vid 9:30 så åkte vi in till stan för Ante skulle fixa nå papper å sånt eftersom han fortfarande e sjukskriven. Så vi åkte på hans firma först å sen till försäkringskassan å sen tillbaka till firman med nå papper de skulle ha.
Sen åkte vi på affären å köpte lite bröd å mjölk å nappar till Izabelle å sånt som behövdes hem.
Efter det bar det iväg hem igen å luchtajm för Lucas så det fixade vi. Sen har han suttit å kikat på tv å lekt om vartannat idag. Izabelle sitter just nu i babysittern och jollrar på.
Jag har precis kommit in efter att ha varit ute å plockat ihop grejjerna på baksidan å gjort lite höst. men ska fixa mer när jag får lite bärhjälp så jag får in det i förrådet. skulle ju klara av det själv men alltid bra med lite hjälp i alla fall.
Sen ska jag kratta till på bakis och kasta det som vi inte ska ha kvar å det är rent å fint på baksidan.

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe å slappa lite.

Skriver mer senare.

Lördag

Idag är det lördag å man har mest bara varit hemma å slöat.

Fick besök av svärisarna en sväng idag å svägerskan å drack lite kaffe å surrade lite.

Sen har jag varit så jävla trött idag så jag vet inte vad. Lucas vaknade kl 3 av att han ville ha lolla som numera är varm mjölk men han kallar det lollo med så han fick det åsså fick han komma å lägga sig i vår säng å skulle promt titta på tv men det var ju inge tecknat så han blev ju lessen å låg å grät en stund men vi kikade på lite tv iaf å väntade på att det skulle börja haha så där typ 3 timmar för tidigt. Sen kl 7 så var det frukost å så,. Izabelle ville ha sitt morgonmål då med så det fick hon. Sen lyckade vi dåsa till å kl var väl 9:20 då vi klev upp och var mer död än levande kan jag lova. En halv panna kaffe senare å man var väl lite mer människa iaf.

Sen så har vi varit på affären jag å Lucas och handlade lite lördagsgodis å mat som behövdes hem.
Sen kom syster med fam indimpandes när Lucas å Izabelle var i badet så då bytte vi barn så att Izabelle fick kliva upp å Emil fick hoppa i. Å jag säger då det haha jisses det blev ju inte lite blött i badrummet efter grabbarna grus badstund haha. Men huvudsaken de hade roligt.

Imorrn så ska vi nog till svärisarna på middag så så. Får se om det blir så eller om vi käkar hemma. Inget bestämt.

Sen så har jag tvättat slut på ALL tvätt så nu är tvättkorgarna tomma. Så skönt så länge det varar. Lär ju vara en ny maskin imorrn men då är det bara att köra den å hålla undan så gott det går nu eftersom man lyckats få dem tomma riktigt.
Men nu ska jag gå å slöa framför tv:n en stund innan jag ska gå å lägga mig.

Skriver mer en annan dag.

Bye Bye

Dagen.

Vad har då hänt idag då?
Hmm som vanligt så lämnade vi grabbarna på dagis och sen gick vi till Maxi för syrran skulle köpa cigg. Skönt med en prommis var det. En liten men dock en prommis.
Sen gick vi hem till syster å drack lite kaffe å kikade på tv å sen började syster plocka å då hjälpte jag till lite bara för att det är inge kul å sitta å se på när nån annan städar å man bara sitter. Haha så jag var snäll å hjälpte till liiiiite.
Sen hämtade vi grabbarna Grus och gick hemåt. Väl hemma så tog vi oss lite fika å slappade.

Idag har jag även sålt ett objekt på Tradera. Väntar på mail från köparen om att hon satt in pengar så ska jag slänga iväg paketet så fort som möjligt.
Annars så har jag kört en tvättis idag men det blev inga fler för jag orkade inte haha.

Vi har även varit å lämnat tillbaka dvd:n vi hade i sovrummet eftersom den bara jävlades så vi fick 3400 i presentkort. Tyvärr kunde vi inte få det i kontanter jävla skit!!
Men men vi köpte ett xbox360 å fick 2 spel på köpet åsså en till handkontroll och sen ett spel till. Så nu sitter Ante å håller på å doonar med det å jag sitter här å slappar hehe. Tänkte jag ska prova spela kung-fu panda imorrn eller en annan dag.
Båda barnen ligger å sover nu med så man njuter av tystnaden och planerar morgondagen. Tänkte städa lite å tvätta lite till. Det behövs ju lixom.

Annars har jag inget mer å skriva just nu så därför blir det inget mer.

Bye Bye

Datorkrasch

Har inte bloggat på nån dag för min dator kraschade haha.
Men nu har jag formaterat om den å doonat på så nu funkar den kanon igen. Enda tråkiga är att jag har ingen musik eller bilder kvar men men hellre det är en kolsvart dataskärm haha.
Idag har vi som vanligt varit hos syster medan Lucaså Emil var på dagis. Slappade å drack kaffe å surrande.
Sen gick vi hem efter att ha hämtat pojkarna å gjorde middag men den sket sig så vi fick åka på affären och handla lite grejjs så jag kunde göra den klart, det blev pasta å baconsås idag. Mums var det.
Sen ikväll så har jag lagt ut lite kläder på tradera så vi får väl se hur det går då,. Håller tummarna att det ska gå å sälja nåt iaf.

Annars har det inte hänt så mkt alls för övrigt. Kikade på Grey´s och sitter nu här då. Ska väl snart dra sig mot snarklådan så man orkar med dagen imorrn med.

Skriver mer en annan dag.

Bye Bye


En blid på mina älsklingar

ingen rubrik....

Kom inte på nån bra rubrik.
Då sitter man här igen då haha.
Igår så var vi mest hemma hela dagen. Ante åkte till Sjöberg en sväng men annars hände det inte mkt alls. Jag och Lucas tog bussen till affären en sväng å köpte godis å lite grejjer hem. Å sen var vi bara hemma och myste på kvällen.
Vi fick ju besök igår med ju. Först kom A´s morbror med sin assistent å sen kikade Syster med familj förbi på kaffe å lite surrande. Åsså fick de nå filmer med sig hem med som de skulle kika på.
Annars hände det inte mkt förrutom att Sjöberg kom hit igårkväll och drack nån öl med A.

Idag så har det inte hunnit hända så mycket ännu. Lucas sitter å kikar på Playhouse Disney och Izabelle sover å jag sitter här då å A sköter sitt han hehe.

Sitter å smuttar på en kopp kaffe så man ska kunna vakna å leva idag. Känner mig såååå tröööööööött!!
Inga planer för dagen ännnu men jag har lust att åka iväg med barnen och göra något. Låta Lucas leka av sig lite å så.
men vi får se vad som händer under dagen. Nu ska jag dricka mitt kaffe å surra med syster på msn å se vad de ska göra.

Skriver mer senare.

En bild på mina småskatter[Farmor e med på ett hörn hihi]

Fredag del 2

Då så var denna dag till ända.
Herregud vad det blev full rulle ikväll tihi. Var ju till Syster med fam på halloweenfirande och det var riktigt mysigt. Det var vi med fam och syster med fam och Fia med barnen och Ingela med fam och Netta med sin barn så det var fullt hus å varmt blev det haha. Lucas var klädd till spindelmannen. Så vi har en dräkt till honom nästa år med eftersom han inte använde den vi köpte idag. En typ av liemannen var det.
Lucas gillade inte det hela från början men till slut så lossnade det å han sprang runt med de andra barnen och lekte. Vi gick en sväng på gatan där syster bor och hade lite bus eller godis. Sen vid 20:30 så åkte vi hem och Lucas ville lägga sig på en gång så det gjorde han å ingen välling ikväll heller, lite kvällsfika blev det istället. Håller tummarna så att han ska sluta med vällingen nu, är på tiden tycker jag. Så jag satt mig och läste en godnattsaga å han somnade så gott hjärtat mitt.
Sen har vi kikat lite på tv å slöat på å nu är jag på G mot sägen för nu e jag så trött.
Jo just det ja jag har gjort en riskudde till A för hans nacke. Inte det lättaste haha.

Men jag skriver mer imorrn

Good Night

RSS 2.0