Fredag

Ja då ska vi se.
Igår var Lucas hemma från dagis eftersom han hade feber på natten men idag verkar han vara sig själv igen så det var väl bara nå tillfälligt. Trodde ett tag att det var kopporna som var på väg men inte det.
Fick även besök av min vän som står mig väldigt nära hjärtat å det var inte så bra med henne då. Led med henne så fruktansvärt pga allt som hänt henne. Snackade med henne senare på kvällen å då var det bättre. Skönt för henne!!

Min syster var på besök igår med å det var riktigt najjs!! Hon skulle nog kika förbi idag med som det lät efter hon varit på af.

Nu har syster varit på besök med haha, avbrott i bloggandet:P
Satt å surra å drack kaffe å så. Sen gick hon och hämtade sina skatter på dagis å har väl kommit hem nu.

Vi ska äta middag ute med Bina sen å det ska bli så trevligt. Sen kanske vi åker hem till Bina å tar en kaffe å snackar =)

Men jag kommer inte på nåt mer å skriva nu så jag ska se om syster e ute på msn.
Skriver kanske mer senare.

Bye Bye

Onsdag del 2

Ja då har kvällen kommit igen och jag ska snart gå å lägga mig.
Snackar med syster på msn å sitter å slösurfar runt. Det finns lixom ingen mening att sitta uppe å låta tiden gå för att det ska bli "dags" att lägga sig. Det är bättre om jag lägger mig å ser en film å somnar till den då tycker jag.
Började se en igår men jag å A somnade så vi ska fortsätta se den ikväll. Får väl se om man kommer längre på den ikväll då haha.

Annars så har det inte alls hänt så mkt mer sen sist jag skrev. Tvättat en maskin och hängt den å slöat på å nattat barn e väl vad som hänt.

Men nu ska jag snart gå å lägga mig, ska bara snacka klart med syster.

Good Night And Good Bye!!

Å förresten

Passa er för att göra reklam för fargadelinser för de håller definitivt INTE vad de lovat. Fick mail från dem idag där de påstår att de inte fått nå mail ifrån mig om bloggadet med länk fast jag skickat ett å sen att de avslutade kampanjen 14/12 istället för 16/12 som det stog på deras hemsida!!

Oseriösa enligt mig ialla fall!!
Vet fler som håller med


Onsdag

Jepp idag är det onsdag å det kändes inte så bra å kliva upp imorse eftersom jag var såååå trött men som tur e så var Lucas på hugget så det var bara å kliva upp. Lika bra var ju det oxå med tanke på att kl var 7 och det var dagis idag.
klev upp å gjorde frukost till barnen å sen klädde jag på Lucas kläderna å sen gick jag ut å tog mig en rök.
Sen gick jag in å ringde syster medan jag tog på Izabelle kläderna. Å då så var dom vaken iaf. Sen blev kl 8.10 så då började vi röra oss mot dagis å vips så får jag ett samtal från syster.. Hon har råkat somna om och hade just gett barnen frukost och tagit på dem kläderna. Sen så hade hon bara ytterkläderna kvar på dem men det var ju ingen panik eftersom vi inte hunnit så långt. Kom till vår mötesplats å stog å väntade å Lucas sken upp som en sol när de kom. Vidare mot dagis med grabbarna Grus å lämnade av dem och Nova sen hem mot syster.
Intog hennes soffa efter en halv kopp kaffe å en rök, drack sedan upp andra halvan på koppen å sen så sövde jag Izabelle å sen fetslockande jag med haha. Vaknade av att Bina ringde å undra om jag hade nå kaffe men hon fick komma till syster istället å ta en kopp.
Snackade med henne ett tag å sen var det dags å hämta grabbarna Grus igen. Glada å nöjda i hågen gick vi hemåt och väl hemma så fick Lucas mellis å jag letade efter nå papper som Ante behövde, ett kvitto, men hittade inget.
Pratade med Ante å bestämde att vi skulle äta kyclingburgare idag å det blev det. Mamma Mia vad gott det är !!!! Tack Bina för tipset om MangoRajan!!! En höjdare på burgarna kan jag lova.
Å nu har vi precis ätit klart å jag väntar på kaffe, får se om det kommer nåt idag eller om jag får fixa själv.

Skriver kanske mer senare.

Tisdag, Virusrensning å dagis.

Jepp det är vad jag haft för mig idag.
Började morgonen kl 6:30 då Lucas vaknade å det var helt acceptabel tid att vakna eftersom han skulle på dagis å det var frukost å allt sånt som skulle hinnas med.
Sen bar det av mot dagis å han blev lite förbryllad över att vi inte stannade å väntade på Emil, Nova å Ellie(moster), men accepterade att de var lediga idag å fortsatte mot dagis.
Efter jag lämnat honom på dagis gick jag upp till syster å drack kaffe å slöade på hennes soffa å pratade med henne å barnen å var väl som det allmänt brukar vara där på dagisdagarna fast det var 2 barn hemma där idag å tre med Izabelle tihi.. Fast det gick lika bra ändå.
Sen hämtade jag upp Lucas från dagis å då blev han tvärledsen när vi var på väg hem för att inte Ellie var med å att vi inte kunde gå å hälsa på henne. Även det gick över och vi fortsatte hemåt och väl hemma började vi med maten. Potatis, torsk och hollandaisesås. Mumma i magen var det verkligen.

Sen så har vi nu besök av R och M å det är trevligt det. R skulle kolla på datorn å se om han fick ordning på den. Kolla om det var fel på grafikkort eller vad de surrade om.

Det blev ju inget mer bloggande igår eftersom jag fick virus på min dator från min bästa vän Bina.
Efter mkt tjafs å krångel så fick jag till det idag å nu verkar det iaf vara borta. Det är ritkigt skönt det.
Nu ska jag gå å aktivera Lucas så inte han somnar eftersom det ändå e natti för honom snart.

Skriver nog mer sen.

TTFN!!!

Måndag del 2

Ja vad har hänt idag då?
Jag har städat i sovrummet å det är bara renbädda kvar där så det är skönt, så det tar jag nog imorrn.
Sen så har jag dammsugit i nästan hela lgh.
Har även haft besök av min Bina idag å hennes son Linus.

Sen har jag snackat lite med syster å så.
Dagis för Lucas imorrn men inte Emil å Nova så det blir ju kanontokigt det för Lucas men det ska nog gå bra det med.
Ska nog gå å hälsa på Ellie en stund efter jag lämnat Lucas imorrn.

Annars så har det inte alls hänt så mkt över huvudtaget i dag inte.

Nu ska jag stoppa Izabelle i sängen så jag får det lugnt här hihi

Bye Bye

Måndag.

Jaha då har vi måndag igen och det har inte alls hänt så mkt i helgen. Var på 35-årsfest å sen var vi ut en sväng men inget mer. Igår var vi bara hemma och myste med barnen å gosade på.

Idag har jag inte så mkt planer ännu. Fruktansvärt ont i nacken har jag å ont i skallen av det men jag hoppas att huvudvärken ger med sig när jag fått lite kaffe i mig.
Annars så sitter jag å snackar med syster på msn å så.

Men jag skriver kanske mer senare när det hänt lite till. Eller inte hehe..

Bye Bye

Lördag

HÄRLIGA LÖRDAG!!!!!
Idag så tog sig barnen en liten sovis å det var skönt Lucas sov väl till ca 8:30 å Izabelle hon vaknade itne förrän kl 10.
Sen var det frulletajm för dom å det var så gott tyckte dom.
Jag håller även koll på Lucas så det inte dyker upp några konstiga prickar på honom å så.
Få väl se om det dyker upp koppor eller om det inte gör det men med tanke på att det är spridet över hela dagis så bör han ju få det . Men vi får vänta å se
Annars idag så ska vi åka på affären å köpa frysvaror och kyckling och fisk som jag inte orkade hålla på med igår.
Så det får ju bli en tripp dit efter Ante hjälpt en kompis med datorn.  Annars så är det väl inte så mkt inplanerat förrän ikväll då.
Det är fest hos Tony och Sofie eftersom Tony fyllt 35 å en annan kompis fyller 35 på tisdag så slog de ihop sina fester.

Men men nu ska jag ta å se om det finns nå kaffe här å ta mig en rök som jag inte har nå många kvar av heller så det får jag oxå köpa på affären.

Bye Bye

Fredag del 2

Yes. Nu får man snart hem killen från jobbet å då e d bara iväg å handla som gäller...

Ska göra mat så den e klar tills han kommer hem så man inte åker på affären vrålhungrig.

Korv å makaroner blir det idag.

Annars så har det inte hänt så mkt här alls. Mina stora planer vad jag skulle göra har stupat för längesen, Jag orkar bara inte helt enkelt!!

Bina var hit en sväng idag och hälsade på å drack kaffe å vi bestämde att vi ska åka till henne ikväll å kika flm å så. Får Lucas leka lite med Tindra  å Linus med.


Annars så tänker jag absolut inte göra något alls idag faktiskt. Så enkelt är det för jag har precis bestämt mig för det.

Bara slöa å slappa ska jag göra å surra med folk på msn hahahahaha.


Bye bye


Äntligen fredag!!!

Ja äntligen så har vi fredag å min underbare sambo var ju bara tvungen att ringa vid 8 så att han väckte alla bara för att kolla hur vi hade det haha. Kul lixom.. Men jag vet att det var i all välmening så jag får väl ta det att jag e lite döende ännu. men det går över bara man piggnar till å så.

Idag så ska jag så se om jag orkar städa lite eller inte. Sen ska jag se om jag orkar ta disken som en viss person inte sköter som han ska, jävla latmask!!!! Efter 11 nån gång kommer nog Bina på besök så vi ska väl dricka kaffe å jag ska massera hennes nacke å axlar

Vi ska även åka å handla idag å jag funderar faktiskt på att handla några nya mattor för det är jag värd!! Men vi får se om jag hittar nån som passar först.
Så det blir till å ha maten klar då A kommer hem å sen ska vi äta å efter det blir det väl till å packa på barnen kläderna å åka på affären.

Men nu ska jag ta å dra på mig riktiga kläder å ge Bella Bus mat.

Bye Bye

Torsdag del 3

Jisses 3 blogginlägg på samma dag va fan inte igår!!!

Vad har då hänt sen sist??
Ja  ni vi har kikat på hockeyn och haft besök av Antes arbetskamrat å en kompis till han eller granne eller vad det är.
Sen så badade Lucas ikväll å hade så kul, sen blev det tvärtyst. Å jag rusar upp för att kolla vad som hänt men det var ingen fara med Lucas (som tur va) men däremot min balsamflaska som jag köpte igår!!!! Han hade hällt ut halva den elelr lite över halva i badet!!! Fatta vad jag måste köpa en ny nu då......... Ajja huvudsaken att det inte hänt nåt med min goprins iaf!

Sen så har Izabelle varit grinig å snorig å hostig ikväll som bara den. Å jag gav henne nyss näsdroppar å tog näsfridan å sög näsan på henne å det var ju inte lite heller. Hua mammas prinsessa. Får se om hon blir bättre eller sämre. Blir det sämre så måste vi åka in å kolla upp henne för hon rosslar oxå.
Men just nu verkar hon rätt nöjd med tillvaron och så.

Vad som händer imorrn det vet jag inte riktigt ännu.
Men det visar sig imorrn.
Men nu ska jag ta å snacka med syster å Ingela på msn å sen blir det sängen.

Bye Bye For Now

PS: Tänker på din Binagumman!!!

Torsdag del 2

Ja då bloggar vi igen då hehe.
Imorse då klädde jag ju på Izabelle och Lucas efter jag bloggat å sen fick de frukost och de var så nöjda med det.

Sen så grejjade jag ordning i sovrummet eftersom de skulle komma å titta på golvet idag från Antes jobb så jag tog en snabbstädning i morse innan jag gick till dagis å det var då ovanligt haha. Snacka om spunkryck på morgonen haha.

Sen så tog vi på oss ytterkläderna och traskade iväg mot dagis. Lucas skulle inte ha varken pulka eller snowracer utan han gick hela vägen tills vi mötte syster å då bytte Lucas å Emil så Emil åkte ståbräda och Lucas fick åka Emils pulka.
Efter vi lämnat barnen så gick vi hem till syster å jag vet inte vad det var men vägen kändes så lång hem till henne. Väl framme så tog vi oss en fika å kaffe å det var lika gott idag. Tack så mycket igen syster yster!!
Efter vi fikat å rökt så intog vi soffläge å jag gav Izabelle mat å satte henne i babysittern och vi kikade på filmen men jag tro jag så max 45 min in på filmen å sen sov jag hahahahahaha så jag får ju lov att se om den en annan dag.

Efter timmarna så var det då dags å hämta barnen igen och sen bar det iväg hemöver å Lucas han gick nästan hela vägen hem men vid skolan så ville han åka ståbräda så det fick han. I backen ner mot vår länga så somnade han nästan på brädan tihi. Sen så fick han lite fika när vi kom hem å sen somnade han i 45 minuter. Men nu e d full fart på honom igen. Izabelle har nästan precis somnat en sväng. Hon e lite grinig å hostig så hon har det jobbigt med förkylningen.

Vi har även hunnit äta, kött potatis å sås. Riktigt mumma var det.

Pappa A är och åker skridskor med jobbet och kommer väl hem mellan 18-18:30 för det är ju hockey ikväll hehe.

Men nu ska jag ta å göra nåt kontruktivt eller inte vi får se.

Bye Bye

Torsdag.

Ja då sitter man här denna tid på morgonen!!! Jisses vad morgonpigg jag var idag då.. eller inte...
Jag vet bara att jag måste kliva upp så jag inte somnar om och vaknar när syster ringer.

Så idag är det då dagis för Lucas och mosters soffa för mig å Belle haha.
Har tagit med mig en film som vi ska kika på oxå så vi får väl se hur mkt man ser om man somnar eller nåt...

Men nu ska jag ta å gå å klä på Izabelle så jag skriver mer vid ett senare tillfälle.

Bye Bye
Have A Nice Day.

Onsdag del 2

Jepp då har kvällen kommit till stugan för barnen våra. De sover som två små guldklimpar nu dom. Tror Izabelle hade ont i huvudet efter att hon hostar så mkt. Hon bara grinade å skrek å man fick inte lägga henne i liggande läge. Så jag gav henne lite alvedon och sen fick hon välling å då gick det bra. Medan hon åt vällingen så gick jag å läste nattisaga för Lucas för det fick inte pappa göra. Så pappa A höll ett öga på Izabelle. Efter en halv saga så sovde Lucas.
Så nu har jag tvättat en maskin idag ich en till e strax klar. Ska tumlas för det är handdukar.
Har även plockat fram Lucas dagiskläder och packat hans dagisväska. Så nu e d bara Izabelles grejjer kvar men det går fort det.
Annars så vet jag inte vad som händer ikväll, inte mkt skulle jag tro.

Men nu ska jag hitta på nåt å göra så jag skriver kanske mer sen.

Bye Bye

Onsdag

Ja jag orkade inte blogga mer igår å sen när jag väl skulle blogga så var ju blogg.se helsegt!! Så då sket jag i allt.
Men nu ska vi se om jag kan plita ner lite om dagen igår.

Ja det bar ju iväg och hämta Lucas efter jag skrev sista inlägget igår å sen hemöver. Å vad glad han blev över att få ha varit på dagis tihi. Sen så blev han lika glad över att veta att han skulle få gå idag med haha goskrutten min.
Så kom vi hem och ringde pappa A och det fick bli sölmat eftersom vi skulle handla efter vi ätit. Så efter maten så drog vi iväg på affären och handlade å sen kom vi hem å A drog iväg till några kompisar som skulle ha hjälp av nåt slag.
Så jag å Lucas var hemma och doonade på med Belle å varorna å div saker.
Sen vet jag inte om det hände så mkt mer igår alls.
Nattade Lucas vid 19:30 men an var ju stormpigg efter att han sovit på väg hem från affären i typ 5 min. Så han somnade nte förrän 20:30 eller senare. Vet inte vad klockan var när jag läst sista sagan.....
Efter det så surrade jag med syster en sväng som skulle gå å sova å då la jag ner med å gick å duscha å sen kikade jag på tv å somnade som en gris haha.

Idag var det dagisdag då å allt gick bra efter att syster ringt. HAHAHAHAHA när hon ringde trodde jag det var alarmet på telen så jag tryckte på knappen å la ifrån mig telen å så hör jag nån som ropar på mig HAHAHAHAHA då e d ju syster som e i telen hahahaha. Fatta vad jag skrattade när vi lagt på!!!!
Så det var upp med barn och ge dem frulle å sen på med alla kläder och iväg till dagis. Mötte upp syster på vanliga platsen å trallade vidare.
Sen efter vi lämnat barnen så gick vi hem till syster som var helt barnfri eftersom Nova gick sista dagen på inskolningen och då ska dom ju vara typ själva där. Å hon hade haft en bra dag fick jag veta av syster. Så när vi kom hem till syster efter barnavlämning så bjöd hon på gofrulle å kaffe. Tack sister dear!!
Sen blev det som vanligt krasch i soffan haha. Jag sovde såå skönt!! Mamma ringde på telen vid 12:30 å så surrade vi lite å sen så pratade hon med syster en sväng å sen klev jag upp och bytte blöja på en nyvaken Belle och gav henne mat.
När vi ska göra oss klar så säger syster så här: Ja men ska vi ta oss en rök innan vi klär på dom?
Jag: Vaddå dom?
Syster: Men åhh jag har ju inga barn hemma, jag tänkte vi skulle ta en rök å sen skulle jag väcka Nova å klä på henne.
Sen skrattade vi hahahaha.
Klädde på Izabelle å iväg mot dagis å hämtade barn. Fick även veta att det går vattkoppor på dagis nu så vi får väl hålla utkik efter prickar.
Sen gick vi hem och fikade å nu ska jag börja med maten, klyftpotatis, lövbit och persiljesmör.

Bye Bye For Now!!

Tisdag del 2

Ja jisses vilket trist väder och vad tråkigt jag har!!
Snart ska jag gå å hämta min guldklimp på dagis så då har jag båda hemma igen. Ska bli så mysigt. längtar som f*n. Förstår inte att man kan sakna en liten människa så mkt då det bara handlar om ett par timmar. Å vissa gånger hemma kan man tycka det är så jobbigt å ha dem hemma å tycker de skulle få vara på dagis å leka av sig. Ta detta på rätt sätt nu allihopa jag älskar mina barn över allt annat och vill absolut inte att nåt ska hända nån av dem. Mina älsklingar är det bästa som hänt mig.

ja vad har jag då gjort medan jag varit hemma??
Haha inget alls förrutom å druckit 2 glas kaffe så när Lucas kommer hem ska vi fika lite tänkte jag så man får något i magen.

Men nu ska jag surra klart med en kompis på msn å sen ska jag klä på mg och Izabelle så ska vi gå till dagis,.

TaTa For Now!!

Tisdag=dagis

Ja då så var skrutten på dagis då. Jag säger då det att herregud vad otäckt tyst det är nu. Saknar honom redan å han har bara varit på dagis 1 timme. Snacka om att man e van att han är hemma.

Men till det positiva istället nu. Lucas sken upp som en sol när han kom in på dagis å bara sprang in till leksakerna å kompisarna. Men jag såg att han inte tyckte om att en vikarie var där men det går bra ändå för det brukar det göra. Han tycker inte om henne så jättemycket som alla andra fröknar men hon "duger" eller hur jag ska säga haha. Fast i det stora hela njöt han fruktansvärt av att få vara tillbaka på daigs å det är huvudsaken.

Sen så skulle ju syster dear vara med Nova på inskolning så jag gick hem igen jag. Sitter å väntar på telefonsamtal från min värstingbina så ska vi ta Izabelle i bilstolen och åka ut till Svartvik å hämta minutenkortet hos Ante som är där idag å jobbar på återvinningen, han glömde lämna det imorse. När vi har hämtat det så tänkte jag be henne skjutsa mig på affären så jag kan handla lite.

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe så kanske jag skriver mer senare.

Bye Bye

Måndag del 3 och inlägg 230!

Ja då e d kvällen här i stugan alla barn sover och det är lugnt å tyst.
Jag har u som sagt varit på ljusparty och handlade där 2 miniatyrglasljus och en paket med miniatyrglasljus, 6 votivljus och 12 teljus i doften stilla ocean. Påminner om en doft de hade tidigare.

Imorrn är det då dagis för Lucas och vi har packat väskan tillsammans och lagt framkläder tillsammans om han ska ha på sig. Han valde alldeles själv:D å faktiskt tro det eller ej men det matchar ihop allting mammas duktiga prins!!
Så imorrn e d dagisdag för Lucas och efter jag lämnat honom på dagis så ska jag å Izabelle gå på ICA Maxi och handla lite. Ska fylla på busskortet innan vi går till dagis imorrn så man kan ta bussen hem från affären tihi.

Annars så har det inte alls hänt så mkt här alls idag.
Jag ska ha ett ljusparty den 1/3 så alla som vill får komma i min vänskapskrets. Går att lämna beställningar i förväg så jag lämnar dem på partyt om man inte har möjlighet att komma.

Men nu ska jag snacka med syster innan det är sängen här,.

Kram Hej Då!!

Måndag del 2

Jepp då var det andra inlägget idag då.
Lyckades ju fixa till så jag fick i mig tre glas kaffe iaf av det lilla pulvret jag hade kvar. Så man e ju lite levande iaf hihi.
Sen har jag snackat med min kusin i Södertälje å det var ju verkligen inte igår. Jisses man e ju så sämst på att ringa å höra av sig så man skäms ju.
Snackade med henne ett tag å allt var bara bra med henne och hennes barn. Sen så har jag kört igång en tvättmaskin och vikt in tvätten som hängde på klädställningen. Så nu väntar jag på att den ska bli klar.
Sen ikväll så ska jag på ljusparty hos svärmor å beställa lite ljus :D tro jag måste beställa lite klotljus och så hoppas jag på att de har nå finfint erbjudande så man kan få mycket ljus för liten peng haha..

Men men nu ska jag ta å fixa lite mer här hemma så jaglär ju skriva mer sen..

Bye Bye For Now!!

Måndag å BAJS!!!

Ja idag är det måndag. Dagen börjar ju som en typisk fittmåndag.. Kliver upp med Lucas vid 8:30 och inser att jag för fan i helvetet inte ens har nå jävla skitkaffe!!! Men oj vad glad jag blev då!!!!
Så här sitter man hemma i slaskvädret å har inget kaffe.Syster var gullig å sa att jag kunde komma bort till henne på kaffe å var faktiskt på väg men då sa Bina att hon skulle komma förbi en svägn å sen lär det ju bli för sent att gå till syster dear.
Annars så har jag plockat lite här idag å stökatpå . Dammsugit i tv-rummet, hallen å köket, plockat tvätt så nu ska jag köra en maskin har jag tänkt.
Sen har det inte alls hänt så mkt alls. Bara slappat å slöat....

Ska snacka med syster på msn nu å så.
Skriver kanske mer sen.

TaTa For Now!!

228

Då ska vi se vad helgen har givit då??

Fredag så var ju som sagt Millemannen här.

Lördag så var ju svärföräldrarna här å kikade i förrådet vad de ska ha kvar och sen så åkte de hem. Vi kikade på hockey å käkade snitzel med pommes frites. Hela lördagen i övrigt så myste vi på å lekte inomhus bara.

Söndag(idag): Så har det väl inte heller hänt så mkt alls. Ewa T var hit och även hon kikade i förrådet vad hon skulle ha kvar. Så nu är det bara att forsla bort skiten som e kvar. Ska bli skönt att slippa kostnaden på 400 kr extra i månaden för ett förråd som vi inte nyttjar men betalar.... Helt stört jag vet haha. Men nu är det nog med välgörenheten!!
Så sen åkte jag på affären å handlade lite till middagen idag och imorrn så nu e d fixat med.
Efter det så har vi kikat på tv och bakat en sockerkaka med cocos och oboy. Det var Lucas som bestämde att det skulle vara det i. Blev riktigt gott faktiskt!! Det ska jag göra fler gånger.
Sen vid 20:30 då gick Lucas och lade sig och jag fick fråga om jag fick läsa nattisaga å det fick jag. Hann läsa en sida sen sov han som en stock hihi.
Annars så har jag plockat å grejjat på med lite städning idag men intenågot som direkt syns tyvärr haha.
Jo just det ja, Bina med pojkarna var hit å hälsade på en sväng idag med. Trevligt trevligt.

Men nu ska jag se om syster har loggat in på msn än eller om man får tag på dem via robbans msn.
Sen är det natti här.

Bye Bye

Fredag del 2

Jepp då var kvällen här å tystnaden har lagt sig haha. Barnen sover sen ett bra tag tillbaka å jag har hamnat i koma eftersom allt varvar ner när mina små älsklingar somnar.
Här inte alls hänt så mkt mer än sista gången jag skrev.

Lucas har badat ikväll med MASSOR av skum haha. Hela han var täckt i skum gofisen. Synd att jag inte hittade kameran förrän det var för sent.
Sen så har kvällen bara varit lugnt å skönt.

Nu ska jag snacka lite mer med syster yster innan det är sängen som gäller. Tro jag ska lägga mig å se på Guldkompassen.

Bye Bye

Äntligen fredag!!!

Fredag idag å kallt som f*n ute! sist jag tittade på termomerern så var det -20 grader. Eller syster sa att det var -20 för vi har ingen termometer haha.
Morgonen började med att syster ringde å väckte mig för att se om jag var vaken eftersom hon skulle komma med Emil idag. Men se det var jag inte haha. Båda barnen sov å då sov jag med. men när jag pratat med henne så pallrade jag mig upp och startade kaffet så syster skulle hinna få sig en kopp kaffe innan hon skulle till dagis med Nova.Stackars min syster som måste gå i denna kyla! Men dom kom hit iaf och vi tog en kopp kaffe å sen var det bara för Ellie att packa på henne å Nova kläderna igen och gå.
Emil och Lucas satt sig å kikade på tv och var inne i rummet och lekade från början. Sen blev det bara tv-rummet som gällde. Lyckades muta i dem hostmedicin så nu har de fått varsin dos. Ska se om hostan lättar på Lucas om han får hostmedicin. Ska även höra med syster om hon vill ha med sig lite hem eller om de har.

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till å se till så grabbarna håller sams.

Skriver kanske mer sen.

Torsdag

Ja då är det torsdag å dagarna lullar på som vanligt.
Hände inte så mycket mer igår så jag orkade inte sätta mig å plita ner några rader igårkväll.

Idag så var det morgon kl 8:30 av att Lucas har varit å hämtat saftflaskan i kylskåpet å skruvat av korken å kommer å ställer den i min säng så den tippar!!! Snacka om saftbad!!!Tur att det var täcket å lakanet som tog det värsta så jag fick det nytvättat å tumlat. Myspys!!!

Sen var det frulle för Lucas å Belle å sen ringer min tele å då är det syster yster som undrar om jag har kaffet klart. Men det hade jag inte så jag brände igång en panna åsså kikade Ellie å Nova förbi å Lucas blev SÅ GLAD!!!
Så syster frågade vad jag skulle göra imorrn om jag hade möjlighet att ha Emil ett tag på dagen medan hon är på inskolning med Nova å så klart jag har plats för Millemannen här hemma!! Så imorrn blir det leka järnet antar jag för Lucas å Emil.

Annars så har jag tvättat lite idag å plockat som vanligt.
Till middag blev det kött å strips. Å Lucas tyckte det var jättegott med kött för en gångs skull.

Sen så kikade vi på hockey här ikväll å det blev vinst igen för både MoDo å Timrå. YES!!!

Så nu sitter jag här å bloggar lite å ska snart hoppa in i duschen tänkte jag.
Ska se om syster yster e vid datorn så jag kan snacka lite med henne först.

Bye Bye

Onsdag del 2

Jahaja då har det gått nå timmar till då.
Vad har då hänt? Jag har druckit 2,5 koppar kaffe eller glas är det jag dricker ur haha. Sen så har Biniz varit på besök med. Satt bara å surrade skit å kikade på internet. Annars så har jag inte gjort mkt alls.
Jo jag ringde å avbokade Izabelles bvc-tid idag med eftersom Lucas fortfarande har feber. Ligger runt 38 idag så han blir ledig från dagis hela veckan. Hoppas hoppas han e bättre tills nästa tisdag så han får gå å leka med Mille där å de andra barnen.

Sen så sitter jag å försöker hitta orken för att städa i nåt rum i alla fall men det finns ingen ork hur mkt jag än letar.
Hoppas hoppas den kommer senare så jag får något gjort.

Sen så sitter jag å väntar på att Eliie ska komma hem från stan så man får snacka lite skit med henne å se hur det gick med första dagen på inskolningen med Nova på dagis.

Men jag ska gå till Lucas nu jag så skriver jag säkerligen mer sen.

TTFN!!

Onsdag

Jupp det är det minsann. Å Vi är uppe å jag har slaigt igång datorn denna tiden haha. Ofta e man ju vaken denna tid men inte startat datorn men idag så blev det så.
Tråkigt har jag redan så undrar hur denna dag kommer att bli?

Lucas e febrig ännu för det känns på honom men jag har inte tagit febern ännu. Jag fixar det sen idag så får han vakna i lugn å ro idag.
Idag börjar Lucas kusin Nova i dagis. Jisses att hon blivit så stor!!Det är helt sjukt vad det går fort med tiden när man fått barn. Tyckte nyss syster fått henne å det är över ett år sen.. "Ryser" nu håller jag verkligen på å bli gammal =)

Eftersom man e så här aktiv redan på dagen så kanske man lyckas få lite gjort idag? Haha det får vi allt se hur det blir med den saken. Förhoppningsvis ska jag göra nåt idag. Ta det lite pö om pö så blir det bra. Har ju börjat i Lucas rum så jag kan ju fortsätta i de andra rummen med. Hallen e ju så gott som klar den med. Så det jag har kvar är väl köket, tv-rummet å toan. För de andra rummen e relativt nystädade så det enda som behövs i dom är dammsuga å skura(inte Lucas rum då förstås). Så jag kanske ska ta å städa ett rum iaf haha. 

Ajja det visar sig hur det blir med det under dagen. 

Nu ska jag gå å kika på tv med Lucas. 

Bye Bye 

Tisdag del 3

Ja då var det kväll i stugan å ingen sover nu. Lucas somnade vid 19:50 å jag trodde han skulle sova hela natten då, men icke sa nicke, han vaknade för ca 30 min sen å kom in till oss så nu ligger han å försöker sova i vår säng.
Izabelle hon  ligger å skriker som vanilgt på kvällarna hon och vi får ingen ro alls just nu haha.

Lucas har ju fortfarande feber med 38,9 hade han ikväll.

Men annars så har dagen i övrigt varit bara bra. Hunnit med att städa Lucas rum har jag gjort oxå idag. Så nu är det bara städning kvar i alla andra rum kvar med. Får se om jag tar mig i kragen å gör det imorrn eller hur det blir haha.

Annars så har jag väl inte så mkt inplanerat alls inför morgondagen så vi tar den som den kommer å det brukar bli bäst så.
Nu ska jag ta å gå till Izabelle å hämta upp henne å söva henne å se till att Lucas somnar han med å sen e d natti för mig sen när det nu blir. haha.

Tisdag del 2

Ja då har det gått en bit in på dagen å jag har fått lite gjort.
Bytt gardiner i alla rum har jag gjort.
Fick besök av en ny bekantskap som jag snackat med länge på msn å så. angelica heter hon och är nflyttad hit från Eskilstuna. Hon och hennes familjs vovve var ner på en kaffe och en rök. Det var riktigt kul. Så vi bestämde att framöver så ska vi skrapa ihop våra familjer och dra ut å leka med barnen eller så. Sen spånade vi på om en vinkväll eller nåt liknande med. Kan bli roligt det med tro jag iaf.
Lucas han lullar på här hemma å febern jojjar upp och ner fast han e uppe å verkar vara piggare så jag hoppas febern drar sig neråt. Men denna hosta han har. Fy vad den låter jobbigt å han säger att han har ont i halsen med flera gånger idag. Så vi får se vart det bär.

Ser ni vad snyggt jag har i bloggen igen? Min syster som varit hur gullig som helst och donnat ihop en ny!! Tack så jättemycket sister dear!!!!


Nu ska jag dricka mitt kaffe å se vad man kan hitta på.

Tisdag

Ja då var det tisdag å första dagisdagen för Lucas... INTE! Stackarn har ju dragit på sig feber å hosta som bara river i halsen.
Mammas lillprupp. Inte kul när de är sjuka å han som verkligen ville gå. Hela dagen igår pratade han om Monica å Annica (fröknarna) å att han skulle leka med Mille på dagis å sånt. Sen mitt på dagen började han få tendenser till att få värre hosta å se allmänt slö ut. Så då tog jag tempen å då låg den "bara " på 37,7 men under kvällen å natten steg den till 39,2 innan han somnade om inatt. Sen imorse när han vaknade så var febern 38,7 så vi hoppas att den dämpar sig under dagen. men han blir ju hemma idag å imorrn iaf så han hinner återhämta sig å se hur hostan blir som.

Men annars idag då så tänkte jag byta gardiner så julen försvinner riktigt från vår lgh. Nu vill jag inte se pyntet å julgrejjset mer haha.
Sen så vet jag inte om jag kan tvätta mer för det har nte torkat så mkt ännu så det finns inget å hänga det på =(
Men får väl hitta på nåt annat.
Nu ska jag dra vidare får vi se om jag skriver lite mer sen kanske.

TTFN!!



Izabelle å kusin Nova!! Finaste sessorna i världen!!!!!

Söndag idag då.

Ja idag är det söndag å det var så skönt väder ute så vi gick ut och lekte å spelade lite hockey med A´s klubba å puck. Vi gick med några vänner från Ekebovägen upp till hockeyplanen som ligger vid bussgatan här vi bor.
Lucas tyckte det var så roligt å njöt av att vara ute läääääääänge.
Det blir till att investera i ett par skridskor till honom med, ett par som ser ut som ett par pjäxor så de är stabila å bra.

Annars så har det inte alls hänt så mkt här idag ännu. Fikat frulle å sånt vanligt som hör till. Har tvättat två maskiner med så nu är det snart slut på tvätt med. Å det är väl helt underbart.
Nu ska jag ta å hänga sista maskinen med kläder sen är det bara handdukar å sånt tumlingsvänligt kvar,

Skriver kanske mer sen.

TaTa For Now!

Lördag.

Idag är det lördag och det händer inte mkt alls här å det är såååå skönt!!!

Bina med barn var hit en sväng idag och hälsade på å då rensade jag ut lite åsså fick Bina ta det hon behövde =)
Sen har A varit iväg med jobbet och spelat hockey å så har vi kikat på hockey här hemma. Vinst för både MoDo å Timrå!!!

Lagat mat har jag gjort idag med. Kött pommes frites och sås blev det,
Åsså har vi varit på affären å handlat mat så nu har vi mat så vi klarar oss resten av månaden tills vi får money!!
Sen så har jag städat lite här å plockat å doonat på å A har tagit å städat i sovrummet så nu är man nöjd ett tag. Fast skulle behöva städa lite till så jag får se vad jag har för nivå på orken imorrn hihi.

Nu ska jag dra vidare. Får se om jag bloggar något mer idag eller om jag gör det en annan dag.

Bye Bye

Fredag

Jepp idag är det fredag å jag har så tråkigt så jag vet inte vad. Trött å slö men vill ändå göra nåt men vet ej vad.
Det måste städas här hemma men det orkar jag inte nu haha.
Sen så sitter jag å pimplar kaffe för brinnande livet å blir ändå inte piggare. Kan bero på att natten var ett helvete.
Izabelle hade ont i magen och låg å skrek tills kl var 2:30 å kl 2 vaknade Lucas å sen var han vaken till 4:30 å sen somnade jag väl vid 4:45 å A´s väckare ringer 5:00 så då var det till å säga hej då till han å sen försöka somna om igen å sen ringde telen kl 9 å då var det svärmor som sa att de skulle komma förbi med katrinplommonpuré till Izabelle å mjölk till moi så jag kunde dricka kaffe.
Satt å surra med dom ett tag å sen skulle de på apoteket så då for dom.
Då ville Lucas gå ut så jag klädde på honom och öppnade dörren till bakis å han gick ut. Var ute i ca 5 min å sen kom han på att han ville se på playhouse disney i stället så då var det till å klä av honom å sen sitter han i soffan nu å kikar på tv. Izabelle ligger i sängen å leker med sin snuttefiltstiger. Hon ska väl snart ha mer mat med.

Idag blir det korv till middag men har inte riktigt kommit på vad jag ska göra med den.... Kanske ska göra nån sorts korvgryta å så tar man makkisar till. Men det får visa sig senare.
Nu ska jag dra vidare

Bye Bye

216

Ja då var det kväll igen då.

Idag så har jag tvättat 2 maskiner så nu e d slut på tvätt i tvättkorgarna men finns mer i sovrummet. Hmm måste ta det imorrn tro jag så det blir tvättfritt haha. Så skönt när det är slut på tvätt.
Sen så har jag gjort pytt i panna och stekt ägg och rödbetor till middag och det gick hem hos alla utom Lucas som vanligt.
Han somnade för övrigt vid 18-tiden och sen vaknade han vid 20:30. Så jag ska ta å dra mig mot sängen nu och försöka få honom att somna om.
Vad som händer imorrn det vet jag inte ännu så det får utvisa sig imorrn.
Ska snacka lite med syster på msn nu och sen så blir det som sagt sängen. Vill veta vad hon har för planer för morgondagen tihi.

Bye Bye

Onsdag.

Jahapp idag var det då onsdag å det känns som måndag. Trött som bara den är jag. Vet ej varför men det är väl bara så det ska va haha.

Annars så har det inte hänt så mycket idag hittills.
Lucas vaknade vid 9 å då var det frulle och sen vaknade Izabelle vid 10 å då var det frulle för henne med. Sen var det kaffetajm för mamma S å det behövs kan jag lova. 
Har inte så stora planer för dagen ännu. Kanske tvätta å plocka lite. Ev skulle Bina komma förbi sen å så. 
Sen måste jag vika ihop all tvätt som jag tvättat som hänger å klädstrecken. 
Men annat än det så blir det nog inte mkt alls gjort idag. 

Slänger ut några bilder från nyårsfesten.



 








Fler kommer kanske senare eller så. Orkar inte sitta å ladda upp fler nu för Blogg.se är så segt!!!

TaTa For Now

Jisses!!

Nu är det så där längesen jag bloggade igen.......

Men hallå jag orkar ju inte blogga nu. Har hamnat i en svacka med bloggandet.. Förhoppningsvis kommer jag ur den fort!! Det är ju kul att blogga med men just nu känns allt jobbigt med det haha.
Hmm vad har då hänt sen sist.. Inte mkt faktiskt..
Allt har gått i sin vanliga vardagslunk. Lagat mat druckit kaffe å surrat med folk å lekt med barn typ..

Å firat lilla Nova så klart!!!Hon blev ju hela ett år på nyårsdagen!!!Grattis igen mosters skrutthöna!! Vi älskar dig!!!

Har annu inte fått in bilderna från nyår på datorn men de kommer snart.(Hoppas jag haha)

Lucas är ledig från dagis denna vecka med så det är skönt det. Å imorrn så är det röd dag så då har man A hemma med. Får se vad man hittar på då da.. Kanske nåt kul.

Igår så tvättade jag järnet här hemma kan jag lova!! 5 eller om det var 6 maskiner så nu är det tomt igen!! Nästan iaf......Nåt plagg är det kvar men det går ju inte å tvätta typ 2 tröjor bara  för att lixom. Sen så gjorde jag potatisbullar å bacon igår till middag å det gick hem hos alla som tur var.

Idag så har vi haft besök av Bina å hennes jänta Tindra å det var najjz det med. Surrade å drack kaffe som vanligt=)
Sen åkte jag å A på affären medan vi hade barnvakt av A´s bror. Pantade flaskor till förbannelse!! 113 kr fick vi haha. Sen gick vi in å handlade å när vi kommer till kassan å har betalat vad har Susanne glömt då???? Jo pantkvittot HAHAHAHA!!!
Men det tog jag med mig hem å lämnar nästa gång vi handlar i stället. Sen lämnade vi tillbaka Izabelles gåstol idag eftersom den var trasig å inte blev det nån ny för de hade typ inga alls...... Tråkigt men får se om vi hittar nån i slutet på månaden.Gåstol måste ju skruttan min ha!!
Hem å gjorde korvgryta å makkisar. Det var ett tag sen å det gick hem hos alla utom Lucas som fick för sig att det var starkt fast jag inte använt nå kryddor alls typ haha. Men men han åt makkisar å nån korvbit iaf.
Sen har vi tittat på hockey här å lekt lite(alltså Lucas). Sen så har det varit lugna gatan....

Kan inte komma på nåt annat iaf.
Kanske bloggar mer sen eller inte.. beror på om jag kommer på nåt.....

TaTa For Now

Nyårsdagen!!

Jaha då var det nytt år å ett bra tag sen jag bloggade.
Har varit mkt på G hela tiden tycker jag å inte haft ork att skriva nåt.
Julen har som sagt förflutit lugnt.
Sen kom nyåret!!!
Nyårsafton igår å den firade vi uppe hon Andreas Sjöberg och hans flickvän Liza! Riktigt kul var det!!! Har massor med bilder som måste läggas upp sen så ni får se hur kul vi hade!!!
Vi började dagen med att äta tacos. Det var jag, min A och Andreas S, Liza, Kiwi, Diana och Carola. Käkade å efter det så började folket rulla in. Satt uppe å lyssnade på musik å sen när det började droppa in folk gick vi på nedervåningen och partade vidare! Vi rörde oss hemåt vid 1-tiden. Fick skjuts hem av Liza så man slapp gå i kylan.
 
Idag så vaknade vi runt 9-tiden och då var det frulletajm för barnen å mamma S tog sig en hårdbrödmacka å kaffe. Sen var det dags å göra sig i ordning för att åka å fira lilla Nova som blivit ett helt år redan!! Hon fick av oss ett leksakståg med djur.
Sen åkte vi på affären å handlade mat å grejjer så nu klarar vi oss hela veckan å lite till. Sen hem å gjorde mat. Kött potatis å sås fick det bli idag eftersom det är nyårsdagen.
Imorrn funderar jag på att åka å lämna tillbaka Izabelles gåstol å ta en ny. Den hon fick i julklapp e ju paj!!!
Annars har dagen förflutit lugnt å bra.

Nu ska jag lägga mig å slöa å glo på tv å sen sova.

Bilder från festen kommer som sagt senare!!

Bye Bye!!

RSS 2.0