Inlägg 325

Världens fyndigaste rubrik eller nåt haha.

Ja det var ju typ läääängesen man bloggade nu. Men men ska se om jag kan plita ner lite iaf. Hmm minns inte riktigt vad som hänt de senaste dagarna här hemma men dagarna rullar ju på i vanlig ordning med tvätt, städ å plockning som hör vardagen till.

Var och hade ljusvisning hos min svärmor i söndags å den blev kval så det var ju bra det då,

Sen så har vi hjälpt min älskade Biniz att flytta "hem" igen de senaste dagarna så man e hyfsat öm i kroppen eftersom man använt muskler som inte ska användas annars eller iaf inte använts på lääääääänge haha.
Var dit idag med å hjälpte henne fixa upp lite hyllor och gardiner å grejs. Jisses så fint hon kommer få det då hon e klar eftersom hon redan nu har det sååååååå fint!!!

Tycker även att Lucas varit ovanligt hostig så jag tog mig en titt i hans hals idag å den var kanonröd plus att det är vita prickar på halsmandlarna så det blir till att ringa VC imorrn så fort de öppnar och se om man kan få nån tid. Men det lär ju vara omöjligt på detta ställe. Så han blir hemma från dagis imorrn så han inte sprider smitta om det är halsfluss å då blir det fortsatt städning och tvättning å sånt som hör vardagen till här hemma.

Men nu är jag sååå seg i huvudet så jag kan knappt stava så nu är det jag som går ut å röker en sista nattcigg å sen är det brottas med kudden å slockna haha..

God Natt!!!

Onsdag

Jaha då var det onsdag å det är redan sista dagisdagen eftersom det är röd dag imorrn.

Gårdagen förflöt lugnt å stilla. Efter gardinbytet å förnsterputsandet så gick jag som sagt å renbäddade Lucas säng så nu e d bättre tycker han.
Efter jag gjort det så var det lunchdags för Belle å efter det så hämtade jag Lucas å vi gick hemåt. Sen så kom vi hem å Lucas fikade lite granna. Jag ställde mig å började göra köttbullar som var tacokryddade. Det var verkligen populärt hos A och Lucas tihi. Så bra att det gick att äta.
Sen så tro jag inte det hände så mkt mer den dagen inte. Snackade lite med syrran på msn å hon är ju på kursen idag så det blev inget hälsa å där inte.

Idag så klev vi upp å fixa iordning oss litegrann å klädde på barnen deras kläder å sen så begav vi oss till dagis å lämnade av Lucas å där var redan Emil å Ellie å Nova så syrran liftade med oss til Maxi å köpte lite färdkost å vi handlade det vi skulle. Sen tog syster bussen till kursen å vi begav oss av mot BVC. Lillan fick OK-stämpel på rumpan så det var ju bra det då.
Sen bar det av hemåt å packa upp alla varor å nu sitter A å försöker få nån ordning på Binas dator, får se om det går bra. 

Jag själv sitter å tar mig en kopp kaffe å ska snart ringa syster å se vart hon är och om hon hinner komma hit innan dagis. 

Ha det gott så kanske jag skriver mer senare.

Bye Bye 


Tisdag hela dagen!

Jepp tisdag idag å här sitter jag å gör inte så mkt haha.

Var dagisdag idag å A skjutsade ner oss eftersom Lucas tyckte han skulle sova länge idag. Sen så åkte vi hem och jag ställde mig och började stryka gardiner och putsa fönster. Klockan var väl ca 8:55 när jag började och 11.25 var jag klar ungefär. Så nu är det rent och fint i alla fönster!! Så skönt att det är klart.. Avskyr verkligen att putsa fönster.

Annars så vet jag inte alls vad som händer idag. Hmm nån som har nåt förslag på vad man kan tänkas hitta på?
Just det ja.. måste renbädda Lucas säng idag med.. han ville inte sova i de där sängkläderna längre. Han sa imorse att de var äckliga haha mammas gokille!!

Lika bra att jag går och gör det nu på en gång så det är gjort.

B'ye Bye

Måndag

Måndag idag å det känns att man var ute och rörde på sig igår kan jag säga!
Shit vad ont jag har i mina höfter idag, men bara dem så det är bra iaf.

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe med vispgrädde. Har ju fått lite tips utan Helena en kompis som har tipsat om GI-noll och jag har sett på henne att det gett kanonresultat så nu ska jag försöka mig på detta med =)
Så man frågar ju henne och syster om tips och idéer. Syrran kör ju lite med det oxå.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag ännu. Ska kolla med sambon vad han säger.

Men nu måste jag gå å hämta Lucas som gick ut på bakis haha.

Hej hej

Söndag

Ja då var denna helg avklarad med.

Ska se om jag kan plita ner vad som hänt.

Varit en lugn och skön helg med min svägerska här på besök. Hon kom på lördag när mina svärisar kom på besök å sen så åkte hon hem och hämtade cykeln och kom tillbaka å sen har hon stannat hela helgen. riktigt roligt. i går satt vi å tittade på Eurovision. Hmm tyckte ju inte att det var rätt låt som vann men men. Annars så var vi och grattade Tindra som fyllde 4 år, stora tjejjen då!! Skulle även varit på dagis på utedag men vi avbokade det eftersom det rullade in besök.
Sen så hände det inte alls så mkt igår inte. Bjöd svärisarna och svägerskan på mat.

Idag så har det varit en dag som gått i motionens tecken haha. A tog med sig prinsen till Tindras pappa och henne och lekte å jag och svägerskan gick till stan med Izabelle för att vi skulle hämta hennes jobbnyckel. Det var en prommis på lite över en mil det. Tog bussen hem för det blev så sent plus att jag orkade inte gå hem och inte svägerskan heller men det tyckte jag vi kunde unna oss. En bussresa hem alltså. Sen så kom vi hem och åt grillat å sen så fick jag se att Izabelle var stenhård i magen så då tog jag och svägerskan cyklarna å drog iväg till Maxi och handlade plommonpuré och messmör så vi ska ge henne det å se om det hjälper.

Men nu är det dags att hoppa i en renbäddad säng och en nyduschad Suzzie =)

Good Night And Good Bye!!

Fredag å fullt upp.

Jepp fredag idag å den har då rullat på i otrolig fart.

De andra dagarna har sett ut som de brukar. Enda skillnaden är att jag varit hemma medan Lucas varit på dagis å min Bina varit hos mig!!

Först så vaknade Izabelle vid 4 å tyckte vi skulle vara vakna då, hmm det tyckte inte jag. Vid 6 var hon hungrig å då var det upp å göra välling å sen somnade hon om vid 7 men då vaknade prinsen som hade sovit hela natten å det var ju inget annat att göra än att kliva upp å ge honom frukost. Efter han fått sin frulle så var jag tvungen att göra en panna kaffe.

Efter det så startade jag en tvättis och väntade på att den skulle bli klar å klockan gick mot 12 å då såg jag att det finns fan inte mjölk hemma så jag klarar mig till kaffet å smöret började ta slut. Så jag klädde på mig å Lucas å tog bussen till Maxi. Sen hem igen å då var en barndomsvän till Ante här å hälsade på. Så vi satt å surrade å drack kaffe å vid 14:45 så trillade svärisarna å svägerskan in på en kaffe dom med. Efter middagen som bestod av Thai så kom Therese förbi å kikade på mina nya ljus som jag fick av svärmor som jag beställt med henne. Vi tog en kaffe å surrade. Vid 21 å gick hon hem å skulle hämta sin mamma från nån firmafest å sen kom hon tebax å Lina kom förbi med. Izabelle vaknade vid 21:15 å ville inte somna om oxå ju. Herregud vilket hoppigt inlägg detta blir ser jag nui men jag orkar bara inte skriva om det.
Sen så har jag pratat med min bästaste vän Bina som undrade om jag ville komma förbi på ett glas vin men det gick ju TYVÄRR inte eftersom jag haft fullt med folk å fullt upp hela dagen känns det som. Men imorrn då ska vi till henne å gratta hennes prinsessa som blir hela 4 år!!! Snacka om att tiden springer iväg. Jag minns när lilla Tindra kom till världen å nu är hon redan 4!!!!!!

Sen så har det väl inte hunnit hänt så mkt mer än att jag tvättat en maskin till och hängt den.

Men nu måste jag gå å lägga mig. Klockan har slagit över till lördag.
 
Bye Bye

Kvällen

Jepp då har natten kommit till oss och det är dags att krypa ner.

Vi har flyttat Belle till Lucas rum så nu sover de tillsammans så vi hoppas på att det går smärtfritt å att de sover som lammungar tihi.
Annars får vi komma på en annan lösning.

Sen så har det inte alls hänt så mkt här idag inte. Kikat på tv å gosat med barnen som vanligt här.
Lagade som form av korvstroganoff till middag som gick hem hos alla. Lucas åt upp alltihopa.
När han gick å lade sig hade han ingen feber så jag tror inte det var sjukfeber han hade idag när vi kom hem inte. Utan bara för att han var varm av cykling och stoj haha.

Men men nu ska jag säga god natt till syster å krypa ner jag,

Hej Då

Då ska vi se

Det var längesen jag lyckades fixa så här många inlägg på 2 dagar haha.

I morse var det upp å ta febern på Lucas och den var normal så det blev dagis för honom å vi tog cykeln dit. Börjar gå riktigt bra för honom när han koncentrerar sig. När han inte gör det så går det mer eller mindre ner i diket eller nåt tihi.

Sen så var Ante tvungen att hämta Bina å barnen för att Tindra skulle få komma på dagis så det ställer man ju upp på så klart. Allt för min bästaste Bina!! Så vi har mer eller mindre varit med varann hela dagen förrutom när hon var iväg å så.

Vid 13:15 var det dags att hämta Lucas på dagis och det gick bara bra.
Kom hem så tog jag febern å just nu ligger den på 38,5 så vi får se vad som händer om den går ner eller om den ligger kvar eller stiger.

Men nu ska jag gå å va lite social å fixa lite mat senare.

Bye Bye

Utmanad

Jaha då har syster min utmanat mig =) Lika bra att göra den på en ggr =)

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt  5 personer jag vill utmana

1. Starta GI-Noll och gå ner i vikt
2. Få vikariat eller fast jobb
3. Åka på semester med familjen
4. Börja med körkortet
5. Komma ihåg att blogga mer haha

De jag utmanar är: Bina
                                   Sandra
                                   Linda E
                                   Sara
                                   Angelica

Ingen rubrik

Kommer inte på nån bra rubrik idag haha.

Dagarna har rullat på som vanligt.
I lördags var det grillning å party å cruising på kvällen. Syrrans barn sov över och Nova vaknade kl 7 på söndag så då var det välling och upp som gällde. Sen lullade dagen på i slöhetens tecken. 
Annars hände inte så mkt alls.  

Idag var vi på stan å hos svärisarna och på banken en sväng. Hoppas det gick bra..Får besked på torsdag. 
Imorrn är det dagis som gäller om Lucas inte får feber under natten. Tyckte han började bli så varm när han somnade så vi får se vad som händer.
Snackat med min lovely girl Biniz med å hon skulle komma hit imorrn så vi ska väl dricka kaffe å surra å så.

Annars så har det inte hänt så mkt alls. Ska snacka klart med syrran nu och sen är det sängen här.

Bye bye

Ja då var det en vecka sen då

Man bloggade. Herregud vad tiden går.
Det händer inte nå mkt mer än vad det brukar göra men ändå så rullar dagarna på rätt fort...
Kanske för att man sitter och njuter av vädret som man tycker dagarna springer.

Som sagt dagarna har sett ut som vanligt. Bina har hälsat på å drukit kaffe å vi har haft det lika roligt som alltid då vi ses =)

Sen har man varit med syster de dagar som grabbarna varit på dagis å sen hem å gjort sitt i vanlig ordning.

I dag ska vi åka å hämta penicillin till lillan som åkt på öroninflammation.
Var in på pvj med henne igår för jag tyckte hon svall upp så mkt runt ögon och det bara rann i näsa, ögon och hon nös och hostade. Personligen så tror jag hon har känning av pollen med oavsett vad nån säger.. Ska prata med bvc å se om man kan få reda på om hon har det.
Annars vet jag inte ritkigt vad som händer inte. Bina skulle nog kika förbi sen å hälsa på =)

Men nu ska jag gå till lillan.

Hej då

1:a maj!

Idag är det första maj och solen skiner för fulla muggar. Så härligt underbart ute idag.
Igår åkte vi å hämtade upp min paap från bussen och sen åkte vi på affären för att handla lite middagsgrejjer och sånt för igår och idag,
Det blev en specialkorvstroganoff igår å den var inte att leka med. Shit vad den var god!!!!!

Idag blir det grillat med pappsen och svärisarna å det ska bli gott det med. Köttet har leget i marinad sen i morse så det lär ju smaka mums fillibabba!!!

Men nu har jag inte mer att skriva just nu utan det kanske blir ett inlägg senare eller en annan dag.

Bye Bye!

RSS 2.0