Lucia

I efterskott. Idag var det luciafirande på Lucas dagis så vi åkte dit vid 14:30 så de skulle hinna bli klara å så. Sen så tyckte jag det mest bara var föräldrar som aldrig sett ett firande förrut eller så var de bara störda å var tvugna å trängas å skymma så ingen annan fick se.... hmm tippar på att det var en blandning av båda delarna... Sen så när det var dags att gå in å fika å så då var det nog flera familjer som aldrig sett mat i hela sitt liv för faaan va de slängde sig på gröten å mackorna haha. Tur att de fick komma till dagis å äta sig mätta.
Så idag var Lucas tomte på dagis å tyckte det var väldigt konstigt att vi åkte till dagis så sent.
Efter lucian så var det affären en sväng å handla lite sen hem å gjorde middag. Det blev ta vad du vill ha idag så jag fixade mat till mig å Lucas å resten fick ordna till sig själva haha.

Nu sitter Lucas i ett bad och det är snart sängen för honom så han e pigg tills imorrn å Belle hon ligger redan. Får se hur länge hon e nöjd med det.

Skulle ta å slänga in nå bilder från lucian med men det blev bara skitkort tack vara ella som fan inte fattar vad flytta på sig är och stöter till folk som ska knäppa kort. Så tack alla idioter för förstörda kort!!!!


Kommentarer
Postat av: ElliCaramelli

Hahaha så jävla sant.. Matgalningar.! 300 hundra mackor och ett ton gröt typ..:S

2008-12-15 @ 20:29:31
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Pinglan

haha måste skratta när jag läser..ser dom framför mej ;-)

Vilken söting Lucas var som Tomte nisse. Med bus i blicken ;-)

2008-12-15 @ 21:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0