Slut på julen!!!

Jepp nu är det slut på julen för i år!!
Så skönt att slippa julmat å julstök!!

Jaulafton började med att vi klev upp och gjorde oss i ordning och åkte till a´s morbror och hämtade upp julklappar där och sen bar det av till farmor och farfar för julfirande. Satt å fikade julgröt och skinkmacka först och sen så blev det kaffe och surr i soffan. Vid kl 15 så var det dags för Kalle Anka och sen vid 16:15 så kikade tomten förbi. Å vad Lucas blev glad!! Han satt hos tomten och hjälpte till å titta på klappanra å bar dem till soffan å gav tomten en kram och allt!!
Sen åkte tomten vidare och Lucas började öppna julklapparna.

Vi ska se om jag kommer ihåg allt Lucas fick: mysbyxor
                                                                                   4 duplouppsättningar
                                                                                   Magnettavla
                                                                                   Verktygsbänk
                                                                                   Motorsåg med handskar hjälm å glasögon till
                                                                                   Verktyg till bänken
                                                                                   Rorribil som pratar
                                                                                   En låda med massa småböcker
                                                                                   3 hot wheelsbilar
                                                                                   Spelet Tempo
                                                                                   Ett Nalle Puh pussel
                                                                                   200 kronor
                                                                                   Är det något mer så skriver jag in det senare.

Izabelle fick: Klänning med ankstjärtsstrumpbyxor
                       Body med byxor
                       2 tröjor+2 byxor
                       Spelande snigel
                       Bitring som ser ut som en pingvin
                       Bitring med många småsaker att bita på
                       Bok som piper och prasslar
                       Gåstol
                       Är det något mer så skriver jag in det senare med. 

Sen bar det av hemöver vid ca 20-tiden å tog det bara lugnt.

Sen å¨juldagen så kom pappa ner å hälsade på och det var riktigt trevligt. Vi åt kotlett med potatisgratäng och rotsaksgratäng. Skönt att slippa julmaten.

Sen igår så fick vi skjutsa hem honom till Ullånger för att hämta sin reservnyckel till bilen för han har tappat sin andra. 
Sen åkte han till Elllie å dom igår kväll å sov där å ungicks med dem. 

Nu ska jag ta tag i Lucas rum. 

Skriver mer senare!!
                                                                                    


Dan före dan före dopparedan del 3

Jisses vad jag bloggar idag då!!!
Nu ska vi se vad som hänt hittills..... Som sagt så kom ju Bina ner med sina barn å Lucas å Tindra lekte en stund inne sen ville de gå ut å det fick dom mer än gärna göra.  Jag å Bina drack kaffe å surrade på vi som vanligt =)
Sen skulle dom åka hem vid ca 15-tiden men Lucas ville vara ute mer så det fick han ju vara. Så jag drog på mig jacka å skor å pappa A var inne med Izabelle medan jag å Lucas var ute. Sen gick vi in då Lucas var nöjd för den stunden å kikade på Lazytown som vanligt haha. Hmm sen så åkte pappa A iväg å hjälpte Sjöberg hämta en soffa hos Bina som han köpt å sen kom A hem å vi käkade. VÄLDIGT lättsam middag idag, Pan Pizza. Sen har A åkt iväg igen för han skulle inhandla lite julklappar å sillgrejjerna. Så jag har badat Izabelle å nu sitter Lucas i badet å sjunger å leker tihi.
Åsså har jag tvättat hela 4 maskiner tvätt idag eller om det är 5...Nee 4 maskiner.  Åsså har jag möblerat in nya byrån i sovrummet å den gamla i skrubben. Å det blev SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fint!! E Riktigt nöjd!! Så då ställde jag dit tv:n och dvd:n igen åsså lite ljus så vi kan ha mys :P

Ja det är väl typ vad som hänt hittills...

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe så jag får i mig ännu mer koffein haha. Får se om jag blir nå piggare.. Just nu e jag rätt trött. Ska gå å göra mat till Izabelle med..

TaTa For Now!!

Dan före dan före dopparedan del 2

Ja då har det gått en liten stund till in på dagen. Vad har då hänt??

Ja jag har tvättat en maskin å hängt detn å sen startat en till och sorterat så det ska vara 2 maskiner kvar nu så dom ska jag köra idag med.
Sen snackade jag med Tut-tut-Bina å hon skulle kika ner med sina kids så då får Lucas lekkamrater ändå. Skönt för honom att komma ut å leka riktigt =) Det är ju lite lättare å leka med två killar å en tjej som har riktiga vinterkläder i stället för en mamma som måste hålla koll på lillasyster samtidigt som hon leker med honom. Men när A blir ledig då är det pulkbacken som gäller för då e vi 2 som kan hålla koll å leka.

Men nu kommer jag inte på mer att skriva så det blir mer en annan gång.

TTFN!!!

Dan före dan före dopparedan!!

Ja hörrni nu är det bara 2 dagar kvar sen är det JULAFTON!!!!
Nästan allt är fixat å klart men måste försöka komma iväg idag ellerså för att köpa sillgrejjerna!! Har totalt glömt bort att det är jag som ska göra sillen!!!
Så jag måste nog iväg ikväll på affären. Hoppas Hoppas killen orkar köra annars får jag ta bussen det är inget mer med det för sillen måste läggas in senast ikväll för att ens få nån smak.

Annars så har det inte alls hänt mycket här på morgonkvisten. Lucas vaknade vid 6-tiden å ville komma in till oss å gosa så det fick han ju. Å pappa A åkte på jobbet. Han jobbar bara idag och imorrn. Sen är han julledig.
Sen så somnade vi om en sväng å sen klev jag upp vid 10-tiden och startade en tvättmaskin och gjorde kaffe och nu ligger Izabelle å äter å Lucas slöar på. Tror han e trött efter att han vaknat så tidigt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har lust att gå ut med barnen men inte kul att gå ut själv heller. Får se hur det blir. Kan ju få sällis med det vet man inte. Lucas vill i alla fall gå ut.

Men nu ska jag se om kaffet är klart så ska jag ta mig en kopp så man vaknar.

TaTa For Now!!

Kvällen igen!!

Ja då var det söndagkväll då!!

Får väl se vad som händer imorrn. Inget spec planerat ännu.


Idag var vi då bort till syster yster med familj å där var lilla Nova dålig i feber stackaren!!Hon var så rödblommig å dann. Men efter lite avledon och så då piggade hon på sig lite iaf. Å det är så jobbigt å se dem sjuka för det värker så i mammahjärtat på mig!!!

Sen gick vi hem och gjorde mat och Ante åkte å hämtade en Leksvikbyrå vi köpt som vi ska ha i sovrummet.

Efter det så gjorde vi väl inge speciellt.

Vid 19:50 så åkte vi å hämtade A´s morbror och skjutsade hem honom från flyget å jag ska då säga det att väglaget och vädret var INTE det roligaste!!!!!


Nu ska jag snacka med syrran lite mer sen sova.


Skriver kanske imorrn.


Bye Bye


Söndag!

Jaha då var det söndag då.
Har inte haft ork eller lust å blogga på ett par dagar eftersom Lucas varit sjuk. Men nu verkar han ha repat sig bra. Det är bara en otäck hosta han dras med nu i stället.. Men men det finns hostmedicin till det. Han är på bra humör och full av ork igen så jag är glad för det. 
Så igår så slog jag in alla julklappar och fixade till dom då. Sen så har jag gått och funderat på vart  man ska ställa granen i år och det får bli så den täcker balkongdörren. Men det är ju bra det med för då är det ingen som kan gå in därigenom och dra in snö på parketten.

Idag ska vi iväg till syster med familj en sväng å hälsa på. Nova har lite feber men det smittar ju inte som tur är.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe å börja klä på Lucas riktiga kläder han springer bara omkring i sitt baseballinne och kallingar hihi.

TaTa For Now

Kvällen är slut!

Ja ni nu e kvällen slut å natten har börjat tycker jag.

Ikväll så har jag gjort en kladdkaka och ischoklad. Har haft så långtråkigt idag.. Funderar på om man ska försöka hitta på nåt annat å baka imorrn. Men får se.. Måste försöka tvätta mer oxå..
Sen så är ju Lucas feber som en jojjo men ikväll har den stadigt hållit sig över 38,5 så sjuk d e han ju...
får se hur morgondagen blir..
Får väl ta å hitta på något med honom så han blir lite aktiverad med om han orkar förstås.
annars har det inte alls hänt mkt här ikväll.
Bara varit lugnt å skönt.

Så nu e d sängen för mig.

Good Night And Good Bye!

205

Kom inte på nåt annat å skriva som rubrik.

Ja då ska vi se vad som hänt idag då. Hmm ringde då å väckte syster vid 11:20 å inte visste jag att hon skulle sova då da å att hennes busEmil sovit så länge tihi.  Surrade lite med henne å sen så har ju svärisarna varit hit en gång till å handlade kräm till Lucas så han skulle få i sig nåt.

Sen så har jag tvättat 2 maskiner och dammsugat i hall kök och Lucas rum. Sen har man suttit här å häckat till å från haha. Bina å hennes pojkar har varit här å hälsat på idag så då bjöd vi dem på mat å kaffe(bara kaffe till Bina så klart).
Sen åkte de hem å vi har väl inte gjort så mkt mer idag,

Angående Lucas då så har han inte alls haft hög feber idag men nu till kvällen så börjar den stiga å han har ont i halsen igen. Stackars mammas gounge!!just nu ligger febern på 39 prick.
Får väl se hur kvällen utvecklas sig vidare,

Måste gå

Bye Bye

204

Jepp det är mitt 204 inlägg nu haha. Jisses vad jag har bloggat =D
Natten var väl inte det roligaste som har funnits inte. Lucas vaknade igen kl 3:40 å ville komma in till oss. Å vi lade oss i sängen ä myste å han låg å slöpratade å mumlade på i jag vet inte vad. Lucas somnade vid 5:30 igen och jag somnade vid 6:30. Sen ringer svärfar vid 7 å frågade om han fick låna en 10-krona så han kunde parkera på sjukhuset. Å det är klart att han fick det. Det kopplade inte att de skulle komma på typ en gång. Så kl 7:30 så knackar det på dörren å jag e mer än lovligt död!!! Upp å öppnade å sen fixade svärfar kaffe å jag å svärmor satt å surrade.

Efter de åkt igen vid 8:20 så kröp jag ner med Lucas igen för han sov å Izabelle sov så då passade jag på å sova med eftersom natten inte varit så bra. Så vid 10 klev vi upp eller i alla fall vaknade. Lucas han tillbringar större delen av dagen i sängen ser det ut som å det får han mer än gärna göra så han piggar på sig.

Nu har han lullat iväg så jag ska se vad han vill.

TaTa For Now

Jisses

Nu så har Lucas äntligen somnat. Hoppas han sover hela natten nu då.

Nu när han somnade hade han 37,8 så jag antar att det är alvedonet.


Så nu ska jag bara snacka med syster lite å sen e d sängen här för mig.


Good Night And Good Bye


Dagis å annat

Ja då ska vi se.
Igår var grabbarna på dagis som vanligt å sen så hände det inte så mkt igår.. Minns inte riktigt haha.

Idag så var det återigen dagis men vi vände om i dörren för det går magsjuka där å nå sånt vill vi inte ha. Så vi gick hem till syster å lekte lite å drack kaffe å surra. Sen gick vi hem och då kom mamma å Anders förbi och lämnade julklapparna till barnen. Drack lite kaffe med dom å surrade på.
Sen somnade Lucas en sväng på soffan så jag väckte honom efter ca 30 min å kände då att han var varm men trodde det var för att han sovit.
Väntade ett tag till men han var fortfarande lika varm å då tog jag febern som låg på 39,5 då. Sen så har vi bara varit typ å avvaktat hur Lucas skulle må. Vid 19-tiden då han somnade så hade han 40,1. Han vaknar vid 20-tiden och har då 40,3 och då lyckas jag å pappa A övertala honom att ta lite alvedon så vi får i honom det och mkt vatten. Sen ville han se på lite tv så vi körde igång en skiva med Lazy Town som är hans favoritprogram.
Nu är han uppe å snurrar på så jag ska gå å se vad han gör.

TaTa For Now!

Tips!!!

För alla linsanvändare!!!
Detta är en kanonsida för oss som har linser eller bara vill ha för skojs skull och kunna byta ögonfärg ett tag.
Klicka HÄR för att komma till Färgadelinsers hemsida, medans ni ändå är där så kan ni ju passa på och köpa nåt ;)

Lucia

I efterskott. Idag var det luciafirande på Lucas dagis så vi åkte dit vid 14:30 så de skulle hinna bli klara å så. Sen så tyckte jag det mest bara var föräldrar som aldrig sett ett firande förrut eller så var de bara störda å var tvugna å trängas å skymma så ingen annan fick se.... hmm tippar på att det var en blandning av båda delarna... Sen så när det var dags att gå in å fika å så då var det nog flera familjer som aldrig sett mat i hela sitt liv för faaan va de slängde sig på gröten å mackorna haha. Tur att de fick komma till dagis å äta sig mätta.
Så idag var Lucas tomte på dagis å tyckte det var väldigt konstigt att vi åkte till dagis så sent.
Efter lucian så var det affären en sväng å handla lite sen hem å gjorde middag. Det blev ta vad du vill ha idag så jag fixade mat till mig å Lucas å resten fick ordna till sig själva haha.

Nu sitter Lucas i ett bad och det är snart sängen för honom så han e pigg tills imorrn å Belle hon ligger redan. Får se hur länge hon e nöjd med det.

Skulle ta å slänga in nå bilder från lucian med men det blev bara skitkort tack vara ella som fan inte fattar vad flytta på sig är och stöter till folk som ska knäppa kort. Så tack alla idioter för förstörda kort!!!!


Några bilder!

Måste ju bara slänga in några bilder från pulkturen idag som Lucas var på med Millemannen
















Så där ja.

Good Night And Good Bye!!

Söndag

Japp då är det söndag då.
Har ju inte hänt så värst mkt i helgen inte. Fredag var vi ute å rännde som nå idioter.. Minns inte ritkigt vad vi gjorde mer än att vi var på affären tro jag haha
Lördag så var Bina med barn här å hälsade på å käkade middag. Det var riktigt trevligt.
I dag så kom syster med fam förbi å skulle ut å åka pulka med Emil så då fick Lucas följa med. Tyvärr så kunde inte jag hänga på eftersom jag skulle klippa mig. Men de var ju bara vid dagiset som ligger bredvid oss och huvudsaken Lucas hade kul å det hade han verkligen!!! Han har alltid så kul när han leker med Mille.
Sen så klippte jag mig som sagt å det kommer ett kort längre ner fast jag ska ta ett nytt senare i bättre ljus.
Annars så har det inte alls hänt mkt här idag, en riktig slappdag har det varit.. Ska väl se om man kan ta å göra nå kreativt en annan dag i stället tihi.
Men nu ska jag göra nåt annat än att blogga för jag vet inte ens vad jag ska skriva,

Bye Bye



Fredag hela dagen!!

Ja då var det fredag då å här sitter man å bloggar haha.
Väntar på att killen ska komma hem de hade blivit bjudna på nåt julbord genom jobbet som han åkte på då. Sen ska vi åka iväg på affären å handla lite tänkte jag. Får se om man får tag på glitter så man kan pynta lampan i köket.Det är en sän här smideslampa med 6 armar så det ska nog bli riktigt fint. Syster har oxå gjort så å det är finfint.
Sen så vet jag inte riktigt vad som händer inte.
Men jisses vad det har kommit snö inatt men tack å lov är det sån där lätt snö så jag var precis ute å skottade så nu ser man i alla fall gången tihi.
Ska försöka å tvätta lite idag med.
Ska väl även passa på å köpa lite snarra till imorrn så man har det hemma så man slipper åka igen på affären imorrn.

Men nu ska jag snacka med syster på msn å sen vet man inte om jag bloggar lite till senare.

Torsdag del 2

Jaha då var det kväll å lugnet har lagt sig!!
Fy fan säger jag bara.. Alla kort jag tog på barnen blev bara mongo!! Så syrran hjälpte mig klippa ihop ett å det blev skitbra!!!!!!!!!!!!!!!!TUSEN TACK SYSTER YSTER!!!!!
Så nu är de beställda å på g snart hoppas jag så man hinner skicka iväg de som ska iväg....

Annars så sover barnen sen länge nu och jag sitter här å surrar med syster å dricker kaffe haha.. Men det är min sista kopp nu innan sängen för annars kommer jag väl aldrig kunna sova.
Men nu ska jag gå å spela lite Spyro.

Kanske skriver mer sen eller inte.

Alla som är inne på min blogg kan ju tänka på att det vore trevligt med en kommentar nån gång iaf....

Bye bye

Torsdag

Då är det återigen torsdag å inget mer dagis får Lucas denna vecka. Får se vad man hittar på imorrn då.
Men idag var han på dagis å lekte å gjorde pepparkakor.
Ville väl hem men var väldigt trött å slut för han tjurade å hade sig. Men till slut så kom vi hem å då var han helt plötsligt pigg å ville ha melon å sen så efter ett tag så gjorde jag middag då. Det var oxå gott tyckte han.
Sen efter middagen å lite kaffe för mamma å lite slöning så var det dags å firra pepparkakshuset. Fick ringa syster å höra varför min kristyr var så lös å då visade det sig att man skulle vispa det å det hade inte jag gjort haha.
Så efter lite vispning å så då blev den mkt bättre. Å då var det dags att sätta ihop skiten haha har aldrig varit så kladdig av lite kristyr. Men då jag väl fick ihop det första gången så rasade hushelvetet så då var det till å börja om. Å då fick jag ihop det.
Sen var det Lucas tur att ta över. Han garnerade det å satte alla godisar på plats å hade sååå kul. Sen var han full med kristyr med haha. så nu sitter han i badet.
Å när han har badat klart så ska jag klä på honom å Izabelle och ta lite julkort så jag kan skicka efter dem. Sen blir det nog inga mer aktiviteter här idag i alla fall. Får väl se vad som händer imorrn.
Förresten så har Izabelle fått sin första tand!! Den dök upp igår tihi.

Men jag skriver kanske lite mer senare. Nu ska jag gå å ta reda på det som blev sölat i köket.

Slänger in nån bild på huset!






Onsdag!

Ja då ska vi se. Missade ju som vanligt å blogga igår.. Ska försöka summera lite snabbt vad som hände igår.
Vi åkte å lämna Lucas på dagis med bilen för svärisarna behövde lite hjälp på morgonen. Sen när vi hjälpt dem så drog vi ner på stan en sväng då vi ändå var där. Mötte Monica så vi lunchade tillsammans där å sen handlade jag byxor i massor till Lucas å 2 tröjor till han å nån tröja till Izabelle.
Sen åkte vi å hämtade Lucas å åkte hem Å myste lite innan det var dags å börja med maten . Kryddpotatis å snitzel. Sen vid 18 var det bad för Lucas för han hade lekt med inotyolsalvan å det var fan inte lätt att få bort den inte!!! Men efter ett låååångt bad så var det ok i alla fall. Sen somnade Lucas vid 19:15 å det gjorde mamma med en sväng haha. Sen klev jag upp å gick ut från hans rum å plockade lite på diskbänken å så. Sen var det tv å där däckade jag en kvart med typ haha. Snacka om att kunna somna vart som helst igår.

Idag så klev jag upp å kände mig helt överkörd,. Så jävla trött!! Men klev upp gjorde mat till Izabelle å ställde ordning en skål med kalaspuffar och mjölk till Lucas. Klädde på mina busar och sen käkade de frulle å sen var det på med ytterkläderna å gå till dagis. Å JÄVLAR vad kallt det var ute!!! Var som en isbit när man kom till dagis å sen hem till syrran. Dra åt skogen vad det skuttade på lägdan -hahahaha-  Sen när vi kom hem till syrran så kom Bina förbi en sväng. Å den tjejjen ska ha en REJÄL eloge!! Allt som hon gått igenom och som jag sett henne gå igenom å hon har fortfarande humor och glädje kvar i sitt liv. Hade det varit en annan så hade jag nog brutit ihop.
En 1:a platspokal ska du ha vännen min. Du vet att jag alltid finns här!! Önskar jag var lika stark som hon är!!!

Annars så sitter Lucas å kikar på tv nu å A har åkt iväg å köpt kinamat till mig å Lucas! Ska bli så gott!!

Men jag skriver mer sen.

Måndag

Ja vad ska man skriva idag då??? Inte hänt så värst mkt de 2 sista dagarna. '

Igår var vi på familjegudstjänst i kyrkan så klart haha. Fick hämta dopprisman som Izabelle fick när hon döptes, graverad å fin. När jag öppnar kuvertet så har de stavat hennes namn med s istället för z så jag gav den till prästen å hon skulle se till att det blev rätt å sen skicka den på posten.
Sen efter det så åkte vi på affären en sväng å sen hem. Efter en stund kom syster med fam å hälsade på å det blev full rulle på grabbarna både sams å bråk som det brukar vara. Men de har så roligt tillsammans å det är ju inga våldsamma bråk. Sen så stannade de så pass länge att vi fixade middag å käkade tillsammans å sen satt vi barnvakt till Emil å Nova en sväng medan syster å R skulle iväg nånstans. Efter ett tag kom de å hämtade barnen igen och sen bar det av hemåt för dem å sängen för  våra kids.

Idag så har syster med barn varit å hälsat på å grabbarna har lekt å busat å vi har pimplat kaffe å surrat.
Annars har det inte alls hänt mkt sen syster gick. Fick ett snabbesök av Monica å hennes dotter men annars har det varit lugnt.
Lucas somnade vid 19:45 efter ett bad å Izabelle sover hon med.
Jag ska snart dra mig mot sängen jag med.
Imorrn är det dagisdag för Lucas och det blir så att vi skjutsar han till dagis med bil för vi måste in till stan sen för A´s föräldrar skulle ha hjälp med nåt.
Men på onsdag då SKA jag till syster  å slöa på haha!! Helt underbart med dagisdagarna då man går till henne å slappar.

Men jag skriver mer en annan dag.

Signing Out!!




Lucas matar Izabelle =)

Oj oj då...

Nu var det längesen man skrev.
Hmm i onsdags var det dagis och så för Lucas. Sen kom svärisarna å hälsade på medan Lucas var på dagis å sen tog vi bilen å hämtade Lucas å for på affären å köpte fikabröd å drog upp till Indal å hälsade på där.
Å på torsdagen så var det dagis igen å då kunde jag gå till syrran å slöa medan Lucas var på dagis å sen när jag kom hem så gjorde vi säkert nåt men eftersom det var så många dagar sen så minns jag faktiskt inte vad det var. Jo just det ja, vi åkte till Birsta å köpte kläder som vi skulle ha till julfesten igår med Antes jobb. 
Sen igår så var det en till Birstadag eftersom jag upptäckte att jag tagit fel modell på mina jeans så då snackade jag lite med syrrran på torsdagkväll å då hängde hon och barnen på till Birsta å även min granne Mona följde med. Å där så köpte jag tröjor, byxor åt barnen och 3 pyjamasar till Lucas eftersom han börjat växa ur alla han har hemma. 
Sen tro jag inte att jag köpte nå mera. 
Igår kväll så var vi ju då på julfest med A´s jobb och det var riktigt trevligt faktiskt fast jag hade förväntat mig att det skulle va astrist som i fjol. Fast det var bättre mat i år och sen var alla trevligare tycker jag haha.  Vi var där i ca 3 timmar sen var vi less å åkte hem.
Sen idag så har svärisarna varit här hela dagen å vi har bakat å haft oss(jag å svärmor å Lucas) gjort matbröd å lussekatter.Sen bjöd jag dem på mat eftersom de var här hela dagen så idag åt vi kött, sås å potatis.

Barnen har sovit sen ca 20-tiden å jag ska nog dra mig å kika på tv en stund tro jag.

Skriver kanske mer sen.

Bye Bye

Tisdag del 2

Då ska vi se vad som hänt idag då.
Blev ingen resa till Indal idag utan den blir imorrn i stället.
Sen får vi besök av svärisarna imorrn så inte får jag gå till syrran å slappa på soffan inte-snyft-
Så efter jag lämnat Lucas på dagis imorrn så e d hem igen som gäller. Sen får vi se hur vi gör när Lucas ska hämtas hur vi gör.
Annars så har det inte hänt så mkt här alls mer idag inte.
Ingen har kommit å hälsat på förrutom grannen som drog en yatzy här ikväll men annars lugna gatan. Lucas somnade 19:20 så hoppas han e pigg å glad imorrn då.

Nu är det sängen som gäller här för mig.

Bye Bye

Tisdag

Jaha dagis å så idag då. Lucas var så glad över att få gå på dagis. Så vi halkade oss iväg å mötte upp syster med kidsen.
Sen hem till syrran å drack kaffe å sen mata izabelle å sen var det soffläge. å det sa nog bara PANG så sov jag som en gris hahahaha. Så skönt å sova!! Somnade inte förrän 5:15 i morse jag så. men inatt ska jag sova bättre å vara pigg imorrn hos syrran =D.

På väg hem från dagis så var ju Lucas trotsigare än trotsigast.. Vägrade gå hem å vägrade åka bil med pappa(om jag skulle bett han komma) och han skulle inte stå kvar på samma ställe heller. Hmm men tillslut efter mkt bråk å tjafs så kom han på att han skulle åka ståbrädan hem- puh- så då bar det av hemåt.

Nu så ska vi snart sticka iväg till en kompis och fika och umgås.

Skriver mer ikväll.(om jag kommer ihåg)

Måndag del 2

Ja då ska vi se...

Nu har man dammsugit,skurat golven, plockat upp alla leksaker, bäddat sängarna å så har Lucas öppnat sina chokladkalendrar. Han blev så glad hihi.


Nu sitter man å väntar IGEN på Therese från Nordeken för hon sa att hon kommer kl 14 idag istället. Så nu har vi satt dit småbitar som fattades som gjorde att hon inte kom i fredags å sen så sitter jag med min första kopp kaffe å "njuter" av att den smakar skit eftersom jag inte har nån mjölk *snyft*.
Ska sticka iväg på affären en sväng sen efter Nordeken varit här å köpa mjölk å sånt.

Nu ska jag hitta på nåt mer.


Måndag!!

Ja ni inte fan e d roligt att det är måndag igen inte!! Vet inte vad det är men hatar måndagar!! Tror det är för att de är så sega å tråkiga haha!! Eller jag hatar dem inte men jag ogillar dem starkt!!

Hmm vad har då hänt här i helgen då?
Ja jag å Lucas har gjort julpynt å doonat på å sen har jag plockat fram adventen här i huset (lägenheten). Sen har Izabelle även ätit lite gröt nu så hon blir bättre å bättre på å äta.
Annars har det inte hänt så mkt alls här tycker jag som e värt å nämna hahahahaha. Nee men ärligt så kommer jag itne så väl ihåg vad som hänt i helgen..
Jo igår hade vi besök av Jonas och Anna å deras dotter Wlima. Det är ett par kompisar till Ante som han lärt känna då innan vi träffades.

Men nu måste jag ta mig en kaffe å en rök.

Bye Bye


RSS 2.0