Dan före dan före dopparedan =)

Ja idag är det ynka två dagar kvar till julafton=)
Har gjort allt som behövs göras förrutom de traditioner jag håller stenhårt på å det är att klä granen kvällen före julafton och slå in julklapparna natten på julafton då barnen somnat.

Idag så har jag tvättstuga å sen tror jag inte det händer så mycket mer faktiskt. Fast det klart att jag vet ju inte om sambon har planerat något när han kommer hem från utbildningen.

Men nu ropar barnen så d e bäst att gå så vi höres!

Tisdag 14/12 2010

Ja då var det tisdag då å det innebär socialpsykiatriavslutning i eftermiddag så man ska väl sätta sig å läsa som ett tok å försöka få in de sidor i huvudet som vi skulle läsa =)
Det ska ju inte vara så svårt.
Har fått hört av flera styckna att jag är så duktig att jag går å pluggar och har två små barn. Det värmer att höra att folk tycler man gör det bra när det tar emot att gå till skolan och kämpa på.
Så skönt att det bara är två dagar kvar efter idag.
Det tyckte även barnen för nu e Lucas sugen på att vara ledig så han får vara hemma å vara ute och leka istället. Så efter torsdag så blir det bara en massa hemmamys å lek hemma.

Men men nu har inte jag tid att sitta här längre om det ska gå med socialpsykiatrin.

På återseende.

Bye bye

Lucia

Jajjemen idag är det lucia å vi var å kikade på våra små guldklimpar när de lussade på dagis ute i denna kyla!!
Fy farao vad man frös säger jag bara men det var roligt att se dem å de var sååå duktiga!

Denna vecka är även sista skolveckan innan jullovet! Underbart!! å eftersom det är sista veckan för mig så är det sista dagen för barnen med på torsdag å sen får de med jullov. så vi är lediga från dagis och skola fram till 10/1 2011 å det är ju bara såååå skönt!

Tänkte ju att jag skulle lägga upp lite bilder på barnen när de lussade men se på fasen det sket sig för att kameran blev kvar i bilen haha, å till garaget går jag inte i denna kyla. Tur den ligger varmt.

men men nu har jag uppdaterat lite å det verkar ju inte vara nån som läser ändå eftersom inte ens en fesen kommentar får man!

RSS 2.0