Fredag!

Ja då var denna vecka slut med. Eller det är ju helgen kvar men det är inte något man behöver passa tider å kliva upp till, så skönt.

idag så har det inte hänt så mycket ännu. Sitter med min första kopp kaffe och Lucas kikar på tv och Izabelle ligger å e nyäten. Vad som händer idag det vet jag inte riktigt ännu.

Vi ska iväg på affären en sväng iaf och kika på lite grejjer till Lucas. Sen ska vi nog till syster ikväll om det blir något halloweenfirande där typ lite mys för barnen.

Annars så är det inte alls för mycket inplanerat idag inte.

Men nu ska jag ta å göra nåt konstruktivt tro jag.


Skriver mer senare


Bye Bye 


Onsdag

Då var det onsdag igen då. Dagis som vanligt på dagen. Kallare än kallast var det tycker jag. Lucas fick ta på sig täckisar och handskar imorse. På vägen hem så gick staget till ståbrädan sönder IGEN!!! jävla skitgrejjer!!
Sen så hade min display kommit med posten idag så den satt jag å knåpa ihop å vilket göra!!Snacka om att verkligen behöva molekylera telen innan jag kunde byta. Fick ta bort hela skalet å skruva lös skruvarna som höll ihop ramen å kretskortet. Sen fick jag byta displayen å sen skulle jag ihop med skiten igen haha. Vilket göra som sagt. Tror det tog närmare en timme innan jag var klar. Men nu funkar den skitbra!

Sen så har vi varit hemma å tittat på snön som har fallit ikväll å det var en riktig höjdare tycker Lucas. Hoppas det ligger kvar tills imorrn när vi ska gå till dagis.

Men nu ska jag fortsätta titta på Grey´s så skriver jag mer sen innan det är natten!

Bye

Tisdag

Då var det en ny dagisvecka då. Hmm idag var det nallens dag på dagis så Lucas tog med sig sin enda nalle, den som han fick i födelsepresent av sin gudmor. Det är den enda nallen han har sen har han en hel del andra gosedjur som vi har packat bort för han vill inte ha dem.
Annars så har dagen varit bra.
Gick ju med Lucas på dagis som vanligt å sen hem till syster som alltid på tisdagar onsdagar å torsdagar. Drack kaffe fikade å slöade en stund. Riktigt härligt å slappa några timmar tre dagar i veckan,
Sen gick vi hem och Lucas somnade en stund på soffan å sen åkte vi på affären å handlade lite å sen åkte vi hem å har väl inte riktigt gjort nåt vettigt alls idag haha.

Jo förresten det har jag visst det. Bina var här en sväng så då städade vi lite här å plockade å gjorde så fint. Tusen tack Bina!!
Sen så har ju min syster ändrat lite i min blogg så nu e den verkligen superduper snygg!!
TACK SÅ MYCKET SYSTER YSTER!!!

Men nu ska man väl ta å göra sig klar för sängen så man orkar med en dag till imorrn med prommis till dagis å såna saker. Å Så klart besök hos syster!!

Skriver mer imorrn eller en annan dag,

Måndag

Då var det måndag igen då. I morse så skulle ju A iväg till firman å skriva tidssedel å han skulle åka vid 6-tiden å jag vaknade vid 5:30 så det var ju lugnt. Se var det SVART!! Haha hade somnat om och vaknade kl 6:35 å då skulle han hinna skjutsa sin bror först med. Men jag tror de hann iaf tihi.

Sen så vaknade Lucas vid 7:30 å ville gå å mysa i sängen, Klart han fick det gokillen mammas.Izabelle hon gav ifrån sig ett tjut vid 9 å ville ha mat å då var Ante hemma igen så då tog han ett barn å jag tog andra å så klev vi upp å åt frulle. Fast Lucas sitter å mumsar en macka nu han å dricker lite päronjuice. Så kul att se att han blivit bättre på att äta igen fast han har fortfarande dagar då han inte ska ha nåt alls. Det är inte alls lika kul alls. För att då blir han så grinig å ledsen så han bara gråter å det är ju jobbigt för både han och oss som föräldrar. Men men idag e han kanonglad iaf.

Vad mer som händer idag det vet jag inte. Jo jag väntar på mina telefondelar så jag kan fixa min nya tele så jag kan använda den igen. Åsså har jag budat in en väska till telen som jag ska ha den i så det så.

Men nu ska jag gå å ta mig en kopp kaffe och sen vet jag inte vad som man ska hitta på.
Skriver mer senare.

Bye Bye for Now

Lördag stress och dop.

Ja då ska vi se vad som hänt.
I går så rände man runt på affärerna å handlade diverse saker som behövdes till dopet. Å sen så var det hem å fixa smörgåstårtor å natta barn å grejja på.

I dag så började det med att alla tog sovmorgon när det inte behövdes haha. Snacka om stressad till tusen. Upp in i duschen, ut igen, klä på å mata Izabelle, ringa svärföräldrarna å be dem komma hit å hjälpa till å sen ringa syrran å be henne komma å hjälpa till haha.
Sen upp med grejjorna i lokalen som vi skulle hålla till i å duka i ordning å A stack iväg på affären å handlade dricka å skedar som vi glömde igår i alla fall haha alltid e d nåt man glömmer.
Sen ner igen hem å klä på Lucas sina kläder å fixa hans hår å sen packa in oss i bilen å dra iväg till kyrkan

Väl där så tar vi på Izabelle dopklänningen å sen fixar vi till oss det sista å sen är det bara att köra igång med dopet. Å det gick bara bra å flöt på fint. Sen var det tillbaka hit å upp i lokalen med alla å fika å grejja å doona på. Öppna presenter å jisses vad fina saker Izabelle fick!!!

Men nu ska jag ta å natta barn så kanske jag skriver mer sen.

Ett till

Jaha då ska jag blogga lite till ikväll då...


Hmm vi var ju på affären när Ante kom hem å handlade lite mat å sånt som behövdes hem.

Annars så har det inte varit mkt action här hemma inte,

Lucas somnade inte förrän 21:30!!!!Hoppas det går vägen imorrn när vi ska te dagis!!

Tur att det är sista dagen imorrn för denna vecka.


Annars så ska jag snart krypa till kojs å sova så man orkar upp imorrn.


Good Night And Good Bye!!


Det stuper alltid i nåt!!

Jaha då gick den telen åt skogen som jag budade in igår då.. Det var inte några svenska meyer eller nåt, bara arabiska å asiatiska menyer å det fattar man ju itne så mkt av haha. så killen som sålt den kontaktade mig å berättade som det var å då bestämde jag att jag inte ville köpa den elelr de andra två telefonerna heller så.
I stället så ska jag beställa en ny display å verktyg så ska jag byta själv. Billigare å så iaf haha. Tokigt att man inte tänkt så tidigare. Men alltid lär man sig nåt.

Annars så har Lucas varit på dagis å jag å Izabelle har varit hos syster som vanligt under tiden. Sen har det inte hänt så mkt alls sen vi kom hem.

Ska åka på affären när Ante slutat å handla lite tänkte vi.
Skriver väl mer ikväll eller så.

Bye Bye

Tisdag igen.

Jaha då var det tisdag igen å dagisdag för Lucas. Han tyckte det var riktigt roligt att gå till dagis idag å det är skönt att det är så å inte tvärtom.
Medan Lucas var på dagis så gick jag å Izabelle till BVC för sprutan trodde jag men det visade sig att det var två sprutor. Gud så hon skrek när de stack henne, det riktigt värkte i mitt mammahjärta, Skönt att jag fick ta henne på en gång när de var klara.Mammas lillprinsessa. Sen så efter det gick vi tillbaka till syster å fikade lite till å drack kaffe.

Sen när vi hämtat Lucas igen så gick vi hem å åt lite mellis innan vi skulle tillbaka på dagis kl 16:15 för utvecklingssamtal. Å där var det bara positiva saker så man e en riktigt stolt mamma nu.
Sen var det hem å göra middag å idag blev det korvgryta. Tänkte att nån annan skulle göra maten idag men jag gjorde den själv så jag fick den som jag skulle haha.

Annars så har det inte hänt så mkt alls. Förrutom att jag budat in en ny mobil på tradera eftersom min display på min nya gick pajj så nu har jag en likadan som e bara min!! å den var alldeles ny å oanvänd!!! Fick två andra på köpet med så det var ju kanonpris för alla tre telefonerna!!

Sen så har jag nattat Lucas å läste en saga för honom å det gillade han skarpt så det ska jag fortsätta med!! Sen sade vi god natt å han somnade så sött å kl var 19:20. Så han e pigg imorrn till dagis.
Å Izabelle e nattad å klar men hon ligger som vanligt å kvällsjollrar haha. Hon somnar när hon e klar med det.

Nu har jag inget mer å skriva så jag säger:
Bye By Så Länge

Ingen rubrik!!

Kommer inte på nån rubrik haha.

Helgen har rusat förbi och det har väl inte hänt så mkt ändå tycker jag.

I fredags så var vi bara hemma å slappade på så där å glodde på nån film.
 
Sen på lördagen så drog Ante iväg till Sjöberg på 30-årsfest. Jag var hemma med barnen.
Helt plötsligt så ringer syster å frågar om de kan komma förbi å de kan dom ju absolut. Så de kikade bort å R drog upp till Sjöberg han med efter ett tag. Å jag å syster satt hemma med barnen å drack lite vin å surrade. Å hela kvällen slutade med att de sov över. De ville inte hålla på å böka med barnen eftersom de hade somnat å lite div. saker.

Sen på söndagen så var det full rulle på barnen igen å man höll igång hela dagen. På eftermiddagen/kvällsen så gick vi till syster med fam en sväng på en kaffe å surrade lite. Annars så har det inte alls hänt så mkt i helgen..

Idag har jag å barnen varit på affären med syster å hennes barn å Fia. Sen åkte vi hem å gjorde mat å så.

Sen har jag packat Lucas dagisväska eftersom det är dagisdags imorrn. Sen så ska jag packa ordning Izabelles väska med eftersom vi ska på BVC imorrn.


Men nu ska jag slöa å surra med folk på msn så skriver jag mer en annan gång.


Bye Bye


Fredag del 2

Jaha ja!! Är det inte rätt typiskt va!!!!! Här har jag gått å planerat hela dagen att jag ska göra kycklingen. Men när jag tittar i kylskåpet så har vi fan inge stekmargarin, varken flytande eller fast. 
Så det fick Ante i uppdrag å köpa när han var på affären men det glömde han hehe. Så vi ringde grannen å kollade om hon var hemma så vi kunde låna men hon var på affären så då bad vi henne köpa. Så jag håller på å göra ordning kycklingen nu!!!
Tur att jag hade rester kvar så Lucas kunde få mat iaf. Så han blev mätt å nöjd iaf.

Sen har jag hängt maskinen med barnens kläder å herregud vad mycket barnkläder det får plats i en tvättkorg å tvättmaskin.. Trodde aldrig det skulle ta slut. Men nu e d gjort i alla fall.

Sen har svärföräldrarna och svägerskan varit hit en sväng å lämnade ljusen jag beställde när svärmor hade ljusparty.
Å jisses inte minns jag att jag beställde så där mycket haha. Men nu ska jag bara beställa lite grejjer till så är mitt vinterförråd klart haha.

Nu ska jag gå å vända kycklingen så skriver jag väl mer sen eller så.

Bye For Now

Fredag

Jaha då ska vi se vad som hänt idag då.

Lucas är ju ledig från dagis som vanligt på fredagar. Han tyckte vi skulle kliva upp kl 6!! Å det ville inte mamma S men det var bara å kliva upp i alla fall.
Izabelle ville ha mat 6:30 så då var det bara att ge henne mat och Lucas fick ju sin frukostvälling då med. Sen så slöade vi framför teven ett tag å.
jag har även startat en maskin med barnens kläder i så nu e dom tvättade snart med. Sen har jag dammsugit och skurat golven här så det är rent och fräscht i helgen. Så underbart att jag orkade göra det. Sitter annars och har typ nada energi.
Har druckit en hel panna kaffe med men inte hjälper det mycket inte haha.
Vad som händer här ikväll det vet jag inte ännu. Får väl se vad pappa A har planerat kanske.

Jag ska snart börja med maten oxå. Det blir kyckling idag. Så jag får väl se vad jag kan hitta på med den om det blir gott eller äckligt.

Men jag skriver mer sen.

In Loving Memory!!

Ett år har gått och jag fattar fortfarande inte att du är borta!! Mycket har vi hittat på tillsammans med vänner och så. Saknar det så fruktansvärt!!
Har tänkt på dig och din familj å släkt idag sänder en massa kramar till er alla!!

Du kommer alltid leva kvar i mitt minne!!
Forever Friends!!

Kvällstid!

Åhh så underbart att det är kväll nu.
Har nattat Lucas vid 19:15 å precis nattat Izabelle så vi får väl se när hon somnar riktigt.
Sen hängde jag en tvättmaskin till så nu blir det till att ta tvätten som ska tumlas imorrn plus barnkläderna. Sen är det slut på tvätt en liiiiiiiiten stund iaf haha.

Funderar på om man ska gå hem efter man lämnat Lucas på dagis fast ska Emil dit så orkar jag nog bara gå till Ellie haha.
Sen så har det väl inte hänt så mkt alls här.
Skriver mer en annan dag.

Tata For Today

Vilken dag!!

Ja då ska vi se vad denna dag har innehållit hitills.
Hmm. Först var det då dagis för Lucas som vanligt, sen gick jag å Izabelle på visit hos Ellie å barnen eftersom Emil var hemma idag. På vägen dit så träffade vi Nettan å vi tog en snabbkopp kaffe tillsammans sen bar det av vidare till Ellie. Väl där så kommer jag på att jag inte har nån skötväska med mig!! Åhh piss vad less jag blev då. Fick lite fika å kaffe å sen så slog vi följe hem till mig å hämtade skötväskan å säcken med kläder som jag plockade ihop igår. Å sen gick vi hem till syster igen. Väl där så vaknade Bella å ville ha mat så det var bara att fixa det. Sen bjöd syster på lite lunch. Å det var kanongott. Sen så rensade hon sin garderob å jag fick tebax lite kläder som hon lånat å en del fick hon behålla.
När det var gjort så hade tiden gått så fort att det var dags å klä på oss och gå å hämta Lucas på dagis.
Gick å hämtade han å han ville verkligen inte gå hem idag inte.
Men vi traskade i sakta mak hemöver och tillslut var vi hemma.
Så jag har gått dubbelt så mkt som jag brukar på en dagisdag än vanligt men det är bara nyttigt det hehe.

Väl hemma så startade jag en tvättmaskin och sen så hängde jag den å nu väntar jag på att nästa ska bli klar å sen ska jag förhoppningsvis tvätta nån till i alla fall.
Sen har jag ju även barnens tvättkorg som e full och behöver tvättas. Men det tänkte jag ta imorrn för det är ju så mkt smått å hänga upp och det orkar jag inte ikväll haha.

Men nu ska jag dra vidare å ta mig lite kaffe.

Skriver mer sen.

Tisdag del 3

Hmm vad har jag då gjort sen sist??
Tvättat 2 maskiner till och rensat ut garderoberna. Herregud vad jag hittade kläder som jag saknat hahahaha.Sen så plockade jag ihop så syster min fick en sopsäck med kläder som hon får gå igenom själv och avgöra vad hon vill göra med det. Sen så har jag väl inte gjort så mkt annat sen sist tro jag.
Imorrn blir det då dagis får Lucas och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir Emil hemma så går jag hem till mig tro jag eftersom han inte e kry i ögonen då.  Får se hur läget ligger som imorrn.

Men nu ska jag fixa mig klar för sängen å snacka klart med syrran på msn sen ska jag gå å lägga mig.

Over And Out For Today!


Tisdag del 2

Jaha då har man hämtat Lucas från dagis och hunnit gjort ordning maten. Det blev chilli con carne som jag skrev tidigare hehe. Sen så har jag hunnit starta en maskin till och fler blir det för nu har jag tvättställningen fortfarande tom så det får plats en hel del på den.
Vad som man ska hitta på annars idag det vet jag inte.
Stackars Emil fick gå hem från dagis idag för de trodde han hade ögoninflammation. Lille vännen då, krya på dig fort nu så du kan leka med Lucas igen å så man kan träffa er.

Hmm men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag tar mig en kopp kaffe till så man lever resten av dagen haha.

Signing Out For Now

Tisdag å dagis

Jaha då var det tisdag igen då. Dagisdags för Lucas. Han var så glad imorse när vi gick till dagis för han ville verkligen dit idag sa han (på sitt egna vis då hihi)

Sen har jag hunnit tvätta 2 maskiner idag å fler ska det bli för nu jävlar anamma SKA tvättberget bort!!
Å så har vi haft prästen på besök idag för att prata om dopet för Izabelle då som e nästa lördag så man har ju en hel del å stå i tills dess med.

Annars så har det inte hänt så mkt än. Ska ta fram köttfärsen till middagen idag. Tänkte det får bli chilli con carne eller nåt idag.

Men nu ska jag dra vidare å hitta på nåt.

Skriver mer sen

3:e gången haha

Jaha då var det tredje gången jag skrev nu då.

Herregud vad jag e duktig på å blogga idag då..Ska sse vad som hänt sen jag skrev sist,hmmm...
Jag har tvättat 2 maskiner och hoppas på nån till iaf men orken börjar ta slut.
Har bytt gardiner i Lucas rum, köket och i tv-rummet. Sen har jag dammsugit i sovrummet med eftersom jag nu har hittat golvet här inne igen hahahahaha.

Lucas fick äta kött å potatis till lunch eftersom det blev kvar från igår. Mums var det tyckte han.
Har tagit fram en korvring till middag men vet ej vad jag ska hitta på med den... Är så less å trött på å göra mat.
Men måste ju göra nåt så Lucas får mat i magen för det är viktigt det. Kanske blir korvgryta, snabbt å gott tycker både Lucas och jag.

Men men ska ta å hitta på nåt så man inte somnar här..

Måndag

Jaha då är det andra inlägget denna dag.
Nu har jag hunnit pigga på mig lite å dammsugat å torkat golven och tvättat å håller fortfarande på å tvättar. Sen ska jag byta gardinger i alla fall i Lucas rum och i köket. Sen får vi se om jag hittar några som jag vill ha upp i tv-rummet och sovrummet.
Annars så vet jag inte riktigt vad man ska hitta på idag. Blir väl mest till att ta det lugnt senare när man gjort allt man ska göra tänker jag.
Men nu ska jag gå å fortsätta, det är ju snart lunchdags för Lucas så han får lite mat i sig.

Skriver mer senare tro jag

Signing Out For Now

nummer 143

Ja då ska vi se.

Idag är det måndag å man e segare än vingummi haha.
Så trött så jag lätt skulle kunna sova ett par timmar till. Tar mig en kopp java nu för att se om det blir nå bättre
Idag ska jag försöka dammsuga å skura golven å sen eventuellt försöka få upp några nya gardiner. Å sen måste jag även tvätta å det är ju inte direkt ovanligt haha. Detta tvättberg tar ju inte slut nån gång alls.
Jag måste verkligen ta golven idag iaf eftersom prästen kommer imorrn vid 10. Så man vill ju inte direkt att det ska vara jättesmutsigt då hon kommer haha.

Sitter å snackar lite med syrran på msn nu å hon ska väl göra samma sak hemma hos sig.
Men nu ska jag dricka mitt kaffe å sen får vi se vad som händer.

Bye Bye For Now.

Lördag!

Jaha då ska vi se vad som hänt på dessa dagar då??

Hmm i torsdags var det ju dagis å så som vanligt för Lucas och jag å Izabelle gick hem med syster å Nova till dom å fikade å pimpla kaffe å slöade på soffan mohahaha.
Sen gick vi å hämtade barnen igen å gick hem å vad vi gjorde då det minns jag inte hahahaha!!

Sen på fredagen så städade jag som ett tok eftersom vi skulle få besök på eftermiddagen å kl 16 så skulle vi vara på Saigon Palace å käka! Ruskigt gott var det så dit åker vi fler gånger. Buffén kostade bara 89 kr å då fick man äta tills man sprack om man ville haha.
Sen på kvällen åkte vi hem till oss och drack kaffe å thé å surrade å Lucas å M lekte så bra tillsammans å hade det så roligt. Det som var riktigt kul det var att Lucas riktigt njöt när vi var på restaurangen. Han åt så fint å inget sånt där klet å kladd som kan förekomma hemma.
Sen efter de åkte hem så kikade jag på Idol å vid 21 så gick jag å A upp till Fia å hälsade på för de hade en liten fest där. Så A´s bror satt barnvakt medan vi gick iväg. Drack 4 glas vin sen gick vi hem. Var hemma igen vid strax före 00. Å då var det sängen som gällde.
.
Å idag så vaknade Lucas vid 7:30 å då var det full rulle här så jag klev upp å gav han lollo å sen ville Izabelle ha med efter en stund så då fixade jag till henne med. Sen satt jag å barnen framför tv:n å myste å vid 9 så klev pappa A upp å kom å myste han med. En riktigt go morgon har det varit . Sen så åkte vi på affären å handlade middagsmat tills imorrn och lite snask tills ikväll. Sen åkte vi hem och gjorde ris, kyckling och creme bonjour med curry smak. Ruskigt gott blev det.
Sen efter middagen så har vi bara gosat å haft en lugn å skön lördagkväll.

Vad som händer imorrn det vet jag inte alls.
Vi får se om jag kommer ihåg å blogga om det imorrn. Nu ska jag snart hoppa i sängen.

Good Night And Good Bye!!

hmmm

Kom inte på nån bra rubrik!.


Idag så har Lucas varit på dagis å där har det tydligen gått bara bra. Så trist att man får bra info av vissa å ingen alls nästan av andra..  Men men så är det på dagis.
Medan pojkarna var på dagis så har vi varit å hälsat på syrran å Nova. Drack kaffe å slappade på soffan. Sen bar det av å hämta grabbarns grus å på väg till dagis så kommer jag på att jag glömt min skötväska hos Ellie. Så A fick åka å köpa en ny nappflaska till Izabelle för resten hade jag hemma. Men nu slipper jag ju ta med mig väskan imorrn haha. En sak mindre å komma ihåg.

Annars så har det inte alls hänt så mkt här ikväll. Typ nada..

Ska snart gå å lägga mig så jag e pigg imorrn, fast det brukar ju alltid bli så man slöar på soffan hos syster åsså somnar man haha.

Förresten: ser ni att jag har nytt i bloggen? Tack syster för att du e bäst på att fixa å doona.


Bye Bye


Trasig mobil å dagis!!!

Jaha det är ju fan bara jag som lyckas med såna grejjer!! Jag har lyckats med att pajja syrrans mobil som jag fått låna Fatta vad förbannad jag blev när jag upptäckte det.. Så jag var tvungen att åka å köpa en ny som jag kunde ha eftersom jag inte kan använda en som jag pajjat!! Tur att hon kommer åt sina bilder i den för det var det viktigaste sa hon. Så nu e man nymobilsägare.. Det var fan inte igår haha.


Sen så har Lucas varit på dagis idag å han blev så glad när han såg moster, Mille å Nova komma gåendes å möta oss. Han ville verkligen inte alls gå på dagis imorse.. vet inte alls varför han börjat med att säga nej till att gå till dagis.. Han verkligen visar att han hellre vill va hemma. Tycker det är så trist att tvinga iväg honom. Men tur att han blir glad när Mille kommer iaf. Fast det är ett himla bråk om vem som ska hålla i vilken vagn.

Så vad har annars hänt idag då? Ja har ju som sagt köpt ny mobil, hem å lagat mat, slöat med barnen ett tag, nattat Lucas å nattat Izabelle å sen har det väl inte hänt så mkt mer som är värt att skriva om haha..

Bye Bye


Måndag del 2

Jaha vad har då hänt sen sist?

Lucas ville natta kl 19:30 och Izabbelle har sovit sen typ 20-tiden Så man har haft det lugnt å skönt. Hunnit packa ordning dagisväskan till Lucas och märkt upp hans "nya" fodrade regnkläder som vi ska ta till dagis imorrn då. Sen så har jag packat ordning skötväskan till Izabelle eftersom vi ska våldsgästa syrran efter vi lämnat grabbarna grus på dagis.

Sen har jag spelat lite yatzy å bara slöat efter barnen somnade. Så man e degig i huvudet nu eftersom man hunnit koppla av rätt bra. Så det är snart sängen här vettu.

Ska bara snacka med lite folk på msn å så.

Bye Bye!!

Måndag igen!

Då var det måndag då.
Hmm vad har då hänt sen sist.

Lucas har varit sjuk i helgen så vi har mest bara varit.  Stackarn låg i feber. Han vaknade på natten mot lördag med 40,6 i feber å hade så ont i kroppen. Sen på morgonen kissade han så konstigt så vi åkte på pvj och fick träffa en läkare. Men han kunde inte se nån fel på varken kissprovet och snabbsänkan. Så vi åkte hem och på kvällen så började han pigga på sig och igår söndag så var han toppfräsch igen. Vet inte alls vad det var.

Sen så hände det en tråkig sak i tisdags. Då syster skulle gå å möta oss så blev hennes barnvagn påkörd av en bil. Som tur var så klarade sig alla oskadda! Men fy så rädd jag var när hon ringde mig och bara grät!! Det enda jag hörde som hon sa det var: Kan du komma hit?Barnvagn, påkörd, sen försvann allt i hennes tårar. Jag gick dit i rask takt eftersom jag hade Lucas som gick för vi skulle på dagis. Kom dit å fick se att allt gått bra fast vagnen var helt skev å paj.
Men som sagt så är jag ruskigt glad att det gick bra med dem!!LOVE YOU SISTER AND YOUR FAMILY!!!

Sen så har väl veckan rullat på som vanligt bara.
Var på efterkotroll idag med efter förlossningen med Izabelle och satte in en spiral.Å döm om min förvåning att jag gått ner i vikt!!! Å en hel del dessutom!! Riktigt glad blev jag.

Men nu ska jag dra vidare för nu får jag besök.

Skriver mer sen jag!!

RSS 2.0