Lördag 24/10

Jepp idag är det lördag å dagen har sprungit iväg.
Har varit på Birsta med barnen och shoppat lite pyssel som vi eller rättare sagt Lucas ville ha och han har nästan pysslat upp allting.... Så glad blev han. Förståeligt efter att ha fått varit hemma en vecka från dagis pga feber å skit. Men nu till veckan hoppas vi på att han kan gå eftersom han varit frisk sen i torsdags så det inte blir nå bakslag eller strunt.

Annars så rullar livet på som vanligt och man ska väl inte klaga för de finns de som har det värre men en sak måste jag skriva om iaf.

Igår vid 10:20 så fick lillan en sån fruktansvärd kramp som liknade ett Grand Mal (stort epileptiskt anfall) och vi ringer till sjukhuset efter den släppt.
Vi var nästan tvugna att ge henne medicin och vi hade plockat fram den men då är hon på väg tillbaka så vi behövde ej ge denna ggr heller men det var ruskigt nära.
Efter mkt tjatande å gnällande i telen så får vi komma in till akuten och därifrån blir vi utskickade med orden: Ni ska till Barnmottagningen för de tar hand om sina egna fall på dagtid.
Öhh men varför säger de att vi ska komma till akuten då?????

Ajja så vi åkte till Barnmott som inte ligger långt bort utan på typ andra sidan sjukhuset och blir inskuffade i ett rum och fick vänta över en timme.
In kommer en läkare som bryter så in åt H*vete så man förstår hälften. Vi menar på att dom får lov att göra nåt NU för vi orkar inte ha det så här för att lillan ska F*N inte behöva lida mer. Så hon konsulterar en annan läkare som kommer in till oss och tar gott om tid på sig och pratar med oss noga å det kändes skönt det.
Han nämner att Izabelles ansvarige läkare nämnt Ergenyl i hennes journal om hon fortsatte ha det så där med kramper och frånvaroattacker som hon nu haft sen 23/6 så han diskuterar med oss och berättar om medicinen och biverkningar och vi bestämmer oss för att ta medicinen till henne. Så vi åkte hem från sjukhuset med ett recept på Absenol och lättade hjärtan eftersom hon hade en god prognos ändå lillsessan våran.

Så nu ska vi väl se om jag inte kan bli lite mer effektiv i mitt bloggande.

Slänger in bilder på pysslet som prinsen skapat.

Nu blir det krasch i soffan å TV sen sängen.

Kom ihåg att slänga in en kommentar eller bara ett hej så man ser om det är nån som läser överhuvudtaget.

Hej Då


Kommentarer
Postat av: Rexisa

Hej.Gud vad hemskt, hoppas att ni får det bättre med er lilla ängel. Kul att du har en blogg så att man lättare kan hålla sig uppdaterad, likaså msn och fc.

Kramar

2009-10-25 @ 08:57:12
Postat av: Världens Bästa Elli Caramelli

NAW fan vilka söta saker han gjort, han få ta och göra en sån där sak som var på första bilden till moster så jag kan sätta den på nyckelknippan ;) bara göra en liten ögla ;)Och Bellebusan då, hua moster gopruppa, ge en mega kram från moster om vi inte ses idag;)

2009-10-26 @ 10:38:24
URL: http://bellan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0