Måndag hela dagen

Jajjemensan idag har det varit måndag å man e hur slutkörd som helst efter helgen haha.

Fredagen innebar ju då Birsta å handling å sånt. Minns fgaktiskt inte ritkgit vad man gjorde den dagen mer än var på Birsta hmm.. Minnet sviker mig vettni!!

Lördagen började då med att man skulle upp å fixa till sig å dra iväg å köpa present till Millemannen eftersom vi var såå duktiga å glömde det på fredagen men det gick finfint visste ju redan vad vi skulle köpa så.
Sen var det hem å byta kläder å fräscha till sig å dra bort till syster med fam för kalas för Emil så klart som blev hela 3 år i lördags. Mosters stora kille!!!Sen var det iväg till stan vid 15 för att hinna med att ställa upp ljusgrejjorna för visning hon svärmor å det gick ju iaf rätt bra så förhoppningsvis blir hennes kval.
Sen var det hem å fixa middag å lägga barn å packa i ordning tills ljuspartyt på söndag i Ullan.

Söndag var det upp tidigt å fräscha till sig å fixa så man såg presentabel ut och sen kom svärisarna å skulle sitta barnis men det slutade med att det var farmor och farbror som satt barnis och farfar följde med oss upp till Ullan för att kolla hur det såg ut där jag bott å så. Ljuspartyt där gick över förväntat. Sålde för 3900 tro jag det slutade på!!!
Så det var bara tacka så mkt å åka hemöver. Stannade till i Härnösand för att köpa med oss köttt till grillningen å där upptäcker svärgubben att han tappat plånboken!! Ringer till Jessica å se på fan den lg kvar där uppe. Hade åkt ur fickan på hans brallor!! Så vi fixade ner den samma dag med Kickan som var så himla snäll å tog med sig den ner då hon åkte hem!Så vi åkte hem å grillade å nattade barn å gick å lade oss å glodde på film.

Idag så har vi bara varit hemma å svärgubben kom ut å hämtade plånkan som Kickan kom förbi med å sen kom Bina förbi å hälsade på å efter det så kom även Ullis en sväng! Mkt trevligt som alltid med besök!!
Sen så åkte Bina hem för att hon skulle ha möte å vi satt ute å njöt av solen som kikade fram lite ibland å sen så ringde Bina då hon var på väg för att hämta Linus på skolan å undrade om vi skulle käka thaimat.
Klart man var på det!! Så hon kom å hämtade mig å vi stack iväg å handlade det å åkte hem hit för att käka å jävlar anamma vilket gott käk!!!Det ska vi fan göra om!!Sen så skulle hon åka hem med sina goa kids å natta dom osv.
Vi satt ute ett tag till och njöt av vädret å sen bar det iväg in och mys framför tv:n
Klockan var väl 18:50 så lämnade Lucas in å jag bar in honom till hans säng eftersom han tvärslocknade i soffan.
Även Therese å Lina kom förbi en sväng ikväll. Kul att träffa dem igen med!

Å nu så sitter man här å är hur trött som helst så man lär ju inte alls bli långvarig ikväll inte eftersom det är dagisdag imorrn å man måste ju vara levande så man orkar upp å iväg.

Men nu ska jag se om syster sitter vid datorn och slänga nå ord med henne å se vad som händer imorrn för henne.

Bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0