Här har vi haft fullt upp.

Ja det är ett bra tag sen man bloggat nu men det har sina orsaker.

Dels har det varit så underbart väder att man inte har velat sitta vid datorn och sen har det varit lite andra saker som jag inte vill ta upp här. Utan de har jag berättat för de som jag tycker behöver veta det.
Vi får se vad det blir av det.

I helgen och veckan som var så har det ju varit såååå underbart väder som sagt att man bara har varit ute hela tiden och varit å hälsat på några i helgen har vi gjort å sen så har vi bara njutit av tillvaron.

Kan tyvärr inte berätta riktigt vad vi gjort för vi har gjort så mkt så jag kommer inte ihåg allt haha.

I veckan så är det sista dagisveckan för Lucas innan sommarlovet!!
Ska bli så skönt att ha prinsen hemma och bara hitta på massa familjemys!
Funderar på att försöka ta oss iväg på nån familjesemester en sväng i alla fall! Hoppas de planerna går i lås.

Imorrn blir det ev middag med svärisarna endera här eller hos dem. Inget bestämt bara spånat lite.

Men nu måste jag nog hoppa i bingen å försöka sova. Det blir ju inte mkt sömn alls på grund av vissa omständigheter som sagt.

Ha Det Bra.


Hej Då!!

Midsommaren är slut!!

Japp nu är midsommaren över för denna gång.
Den var riktigt lugn å mysig i år! Inget regn på midsommarafton utan det kom efter tolvslaget så då var det ju midsommardagen haha. Vi var bara hemma på midsommarafton och grillade kött å åt potatisgratäng och sallad till det. Det var vi i familjen och en kompis till A. På eftermiddagen så kikade svärisarna förbi på kaffe och sen åkte de hem igen. Senare på kvällen så kom syster med fam förbi på en liten stänkare. Vi drack inte alls nå mkt utan lite till maten å när syrran med fam kom förbi blev det nåt vinglas.
Så det känns bra att man inte blir som de här fanatiska firarna att det ska supas å bli fylla å bara massa trassel. orkar inte med sånt inte.

Idag så har vi grillat igen med svärisarna men det blev laxpaket idag med romsås å det var så gott!!!Gick hem hos ALLA även Lucas. Så det var ju kanoners det.
Sen så har lillan avslutat sin pencillinkur idag så nu får vi hålla tummarna att det inte blir något mer för då kommer jag åka in å sitta där tills de hittat vad som är fel på henne eftersom hon blir sjuk titt som tätt.

Nu är man nybadad å ska krypa ner i sängen å glo på en film.

Hoppas eran midsommar har varit lika bra som min!!

Hej Då!

330

Japp det är nummret på detta inlägg.

Har inte värst mkt att skriva men kan ju skriva lite iaf.
I förrgår natt fick jag sova 2 timmar och natten mot igår sov jag 1,5 timme å natten mot idag fick jag sova hela 4 timmar!!

Var som en annan människa när jag klev upp i morse å tur var väl det för vi hade utvecklingssamtal på dagis idag.
Fick veta att de tycker Lucas utvecklas hela tiden och att de tycker att han bara blir bättre å bättre på att prata. Sånt är alltid kul att höra spec då vi fick kastat i ansiktet från BVC att Lucas måste gå till en logoped.
Sen så var vi på väg till affären men jag kom på att jag kom inte ens ihåg vad jag skulle ha så vi får se om jag kommer på det tills vi ska åka å hämta Lucas så kanske man kan åka dit en sväng haha.

Nu har vi då kommit hem och varit hemma ett bra tag och jag har hunnit fika lite och snart fått i mig en kopp kaffe men inte fan blir jag nå piggare för det. Nu börjar jag bli trött igen så antagligen så var det bara en tillfällighet att jag var så pigg i morse.

Men jag ska se om jag får ork och motivation att städa lite idag så jag kan ställa in bollhavet på Lucas rum så är det bara att skjuta det under sängen när det är läggdags.

Men nu ska jag fortsätta med mitt vad det nu blir.

Kan förresten STARKT rekommendera Changeling med Angelina Jolie!!!!! En verklighetsbaserat kanonfilm!!

Hej Då!

Måndag

Ja denna tråkiga måndag har då kommit till oss igen då.

Vad har då hänt sen igår?
Jo lillan går på penicillin för hon har öroninflamation IGEN!!!!
Febern ligger stadigt på 40 grader och hon är så grinig så det finns inte ens ord tro jag.
Så vi åkte in till PVJ igår å de konstaterade att det var öronen då. När vi åkte in i går så låg febern på 41 prick å rubbade sig inte trots alvedon. Fick penicillin och åkte hem å gav henne det å sen har natten varit allt annat än bra!
Sovit 1,5 timme så idag blir det en jobbig dag. Ante har nog inte sovit många fler timmar med tanke på att hon låg i vårt rum å bara skrek å grät å hade det jättejobbigt.
Just nu sover hon och Lucas leker så snällt så nu kan man iaf ta igen sig en liten stund.

Vad som händer annars idag det vet jag inte mer än att Helén kommer hit med ett bollhav till barnen.
Sen får vi väl se vad dagen har att ge. Kanske ta sig en tupplur senare om alla barn är med på det eller nåt haha.

Nu ska jag pimpla mer kaffe.

Hej då

Längesen igen då

Har helt tappat stinget för att blogga så det blir långt mellan inläggen nu men för det så händer det inget ovanligt för det.

Veckan som var så var Lucas hemma från dagis onsdag och torsdag för han hade feber och nu är det Belles tur.
Annars har veckan rullat på i vanlig ordning med sina sysslor och göromål.
I fredags så var syster med familj här och vi grillade å tog oss nåt glas vin å två breezer. Gött som fan var det oh mysigt hade vi.  På kvällningen efter barnen somnat förrutom Lucas så gick jag och syster med fam upp till Bina för att hjälpa henne bort med nån jobbig unge som var allt annat än trevlig. Sen gick de hem å jag satt kvar en stund och surrade med henne.
På lördag så var Ante bortbjuden på grillfest hos Sjöberg och jag var hemma med barnen och hade myskväll. Svärisarna kom förbi på kvällen å kikade på en film å sen kom Lina ner en sväng å hälsdade på. Vid 00 så kom Ante hem å Ronny som skulle sova över här på soffan och de kikade på nån film å jag gick å lade mig.

Idag har det inte alls hänt nå mkt. Min Bina ringde å frågade om jag ville komma upp å käka paj men jag kände att jag ville inte lämna Belle när hon hade så hög feber som hon har. Hon har 40,5 i feber nu och det har hon haft hela dagen. Så jag stack iväg en snabbis på Media Markt å köpte en film å sen hem igen å sen har jag bara varit hemma med familjen.

Nu ska jag ta å natta Lucas å sen ska jag slöa framför tv:n eller datorn haha.

Bye Bye

Lördag å Cruising

Japp då var det lördagkväll å man har inte gjort nå mkt ovanligt dessa dagar som varit inte.

Idag var vi först på IKEA å införskaffade ett stort täcke som jag å A ska sova under, myspys. Ett 220*240 är det. Så vi köpte lite nya sängkläder med. Så nu ska man försöka renbädda klart å krypa ner i sängen.

Alal är ju inne på cruisingen i stan men inte vi för att vi har varit i H-sand idag hos ett par vänner å hälsat på å grillat å spelat kubb. Det var trevligt men inte lika trevligt som när jag å syrran spela med våra familjer för jag vann inte en enda gång. Ingen bra energi haha. Men men det blir väl en annan gång jag får vinna. Eller hur syrran????

Annars så har Bina varit ner en sväng nu på kvällskvisten eftersom hon var barnfri så kikade hon ner å bjöd på lite vin å vi satt å surra å nu e även hon inne i stan å kikar på fina bilar.

Men nu ska jag ta å se om jag får sängen klar så man kan kojsa.

Natti natti!!

Ohh Shit vad längesen!!!

Trodde inte det var så här längesen jag bloggade!! En hel vecka sen....

Ajja får sammanfatta de senaste dagarna. Fredag då var vi på 30-årsfest å kollade in folket. Hmm mysko människor. Vi var väl där ett tag å sen åkte vi hemöver.

Lördag då så bestämde jag med syster att de kunde komma å grilla för hon ringde å spånade på det eftersom vi surrat om det. Å vid 14-tiden ringer telefonen å då är det Kickan som undrar vart jag är?? What?? Hade helt glömt bort att jag hade bokat ljusparty med henne. Var bombis på att det var nästa helg. PANIK!!! Rusar in hämtar väskan hoppar i bilen å drar iväg. Tur att Ante var i krokarna så han kom å hämtade mig å skjutsade bort mig. Sålde för 2500:- Kanoners det!!!

Sen åkte jag hem efter det å då startade vi med grillning å kubbspelande med syster å hennes familj!! JÄTTETREVLIGT var det. Å sen vid 21-tiden å skijldes vi åt å de gick hem till sig å vi gick in till oss. Barnen slocknade som ett par ljus.

På söndagen så kom syster å hennes fam tillbaka å då oljade vi in staket å doonade på å grillade igen!! Mumma!!
Surrade å barnen lekte å blåste bubblor å hade allmänt roligt!
Tack för en trevlig helg syster! Hoppas vi gör om det snart igen.

I måndags så hände det väl inte så otroligt mkt alls inte tro jag för jag minns inte vad som hände hahahaha.

Igår så var det dagisdag för Lucas å de skulle ut till Tranviken till fröken Monicas stuga å de hade haft jättekul. Så Ante skjutsade ut Lucas å Emil å sen så kom han hem igen.
Sen var Therese här å drack kaffe å vi surrade å hade trevligt.

Idag är det dagisdag igen för lucas å vi är bara hemma. Har plockat lite å doonat på å plockat fram middagsmat å ska starta en tvättis med barnkläder hade jag tänkt.
Men nu ska nog Therese komma på en kaffe så jag skriver mer senare eller nåt

Hej Då

RSS 2.0