Onsdag

Ja det är då onsdag idag å dagen har rullat på som vanligt. Dagis å hem till syster å hämta sen igen och sen hemåt.
Kom hem så var vi hemma ett tag å sen så kom pappa A hem å då bar det iväg på affären.
Självklart såg jag till så barnen var äten innan vi åkte. Glömde bort mig själv å det var ju ingen höjdare, Kom på MediaMarkt å fick dunderskallebank så det sjöng om det!!!Köpte smörgåsjärn å en film till Lucas å sen ner på Elgiganten å kikade stereo men hittade ingen.
Åkte på Maxi å handlade å köpte då en energidryck som jag tokhällde i mig och hoppades på det bästa. Kom hem med alla varor å packade upp dem å sen var det bara att ta sig an 2 dötrötta barn. Izabelle hon fick på sig pyjamasen och då kände jag hur hon var alldeles varm så jag tog febern å mkt riktigt så har sessan feber så då blir tyvärr Lucas lidande av det för då kommer ju inte han iväg på dagis. Men då får vi ha en hemmamysdag istället.

Får passa på å städa å doona på här hemma i stället. Köra de 2 tvättisar jag har å hänga dem.

Nu ska jag prata med Pinglan på msn å se om syster kommer snart oxå på msn.

Tjingeling!!!

Utmanad!

Ja se på fan jag åkte dit på sån skit!!! Det var lilla Mikka som kom på tokerierna med att utmana mig haha. Ska se vad jag kan hitta på. alltså. 6:e mappen 6:e bilden
Det blev denna då:



Då ska jag hitta på några att utmana då!!

Det går ut på att man ska leta reda på 6:e mappen på datorn i bilder och ta den 6:e bilden i den mappen.

Jag utmanar: Angelica, Kusin Sandra, Magda, Marie, Helena och Diana!!

271

Tisdag å dagisdag idag då!

Lucas ville absolut inte gå till dagis idag när vi låg å skulle sova igår. Han pratade om en tjej på dagis som hade ett spöke där å det var bara massa som han tyckte var otäckt. Han somnade kl 22:30 typ. Men imorse när jag väckte honom så var det inte några problem alls då ville han gå å det skulle bli så kul =)

Syster ringde å kollade så jag var vaken med å när jag skulle in i köket å svara i telen så springer jag rakt in i A´s datastol så jag har ju ett fett runt blåmärke nu på högra låret å ont som satan gör det!!!

Så efter frullen å mys så gjorde vi iordning oss och klädde på oss och gick å mötte syster yster med barnen.

Lämnade grabbarna Grus på dagis å gick hem och mötte upp Pinglan å for på IKEA å käkade lunch! Det var trevligt, gott å roligt å åka iväg med brudarna igen! Måste göras om snart!!


Sen efter det så var det drop-in på dagis så pinglan släppte av oss vid dagis å vi gick in å där bjöds det på semlebulle med grädde också fick man välja vad man ville har mer, det var sylt, vanlijsås och äppelmos. Jag tog vaniljsås å grädde å det var gott det!!Fast jag var ju mätt som ett as efter lunchen fortfarande så det var att äta för trevlighetens skull haha.


Sen gick vi hem och gjorde tagliatelle med köttfärssås å Lucas tyckte det var kanongott! Sen så kröp han i pyjamasen vid 18-tiden å tur var väl det för han däckade vid 18:30.

Sen så kom en kompis till A förbi med 24!!!! semlor till oss. Vi har varit och lämnat hos Sofie å Tony och hos syster å Robban med. Å så ska A ta med sig till jobbet imorrn å bjuda bort för inte fan äter vi så många inte!!!

Vi var även bort till Biniz en sväng ikväll å hälsade på.


Kom hem vid 21:30 å nu sitter jag här. Ska snart sova så man e pigg imorrn.

surra lite mer med syster bara.


Bye Bye




Måndag

Jepp då var helgen avklarad å vi lever ännu haha. Trodde jag skulle dö när det var som mest barn här i lördags. Halt slut efter alla gått hem. Städade ihop det värsta å sen slappade jag bara.
Igår så städade jag resten så nu e d bara skurning kvar i tv-rum. Blev bjudna på middag igår av svärisarna och det var gött!!!Fläskpannkaka!!!Drog med mig svägerskan hem å hon sov över så hon åkte hem idag när svärfar kom ut med hårddisken våran.

Idag så har jag hunnit starta en tvättis som snart e klar å sen är det bara att köra resten. Så e d snart slut för en stund igen hoppas jag =)

Annars så har det inte alls hänt så mkt i helgen eller idag. Sitter å surrar med syster på msn nu å ska snart ut å röka tänkte jag.

Slänger upp lite bilder på kidsen!! Mina underbara guldklimpar!!

                                       

                                      



Anledningen att det inte finns några ensambilder på Lucas är att han alltid vill vara på kort med Izabelle.. Snacka om syskonkärlek.

Fredag å hektiskt!!

Jajjemensan. Varit full rulle här idag kan jag lova. Både på barnen och mig. Jag har plockat och plockat och plockat ännu mer å Lucas har hjälpt till och Izabelle har skrikit och velat ha uppmärksamhet. Så jag har sprungit mellan städningen och Izabelle haha. Lucas har ju som hängt på mig hela dagen han.
Han var jätteduktig att hjälpa till tycker jag.

Sen så har jag fixat till ALLT inför kalaset imorrn så nu är det enda jag har kvar att göra är att sätta upp skynke för fiskdammen och pynta för kalaset =)

Har skurat och dammtorkat och dammsugit hela lgh så nu e d fint här.. Hoppas det duger för alla som kommer och hälsar på å gör det inte det så kan jag bara säga tråkigt för er då haha!!!

Men nu e d sängen som gäller här så man orkar med all aktivitet imorrn.

Natti Natti


VÅRA  ÄLSKLINGAR!!!!!!!

Torsdag

Ja då är det torsdag idag =)

Jag fick besök på morgonen av min Bina som kom å hämtade sin tvätt å startade en till. Så jag håller på å tumla den åt henne nu.
Har startat en maskin med A´s arbetskläder med. Sen ska jag tvätta lite till. Det behövs.
Jag har renbäddat sängen vår och plockat å dammtorkat sovrummet, dammtorkat tv-rum och hall med.
Sen har jag plockat i köket och hallen och lite i tv-rummet.
Kvar att göra nu är städa Lucas rum, toaletten och dammsuga och skura i alla rum.
Sen får det räcka för idag haha.

Tar mig en paus nu i städningen för det blir så varmt å kvavt när man tumlar å ska försöka att städa samtidigt så jag ska vänta tills tumlaren e nästan klar så ska jag fortsätta då.

Har snackat lite med syster på msn å hon skulle städa hon med å sen har jag babblat lite med Pinglan med.

Men nu ska jag se om jag kan hitta nåt att göra medan jag väntar på tumlaren.

Bye bye

Onsdag

Idag är det onsdag å det blev inte nåt dagis idag för Lucas. Vaknade å han var så varm stackaren. Hade feber skulle jag tippa på men jag fick absolut inte ta febern på honom. Sen fick Izabelle mat å då var hon varm oxå. Hon hade 38 imorse och den steg under dagen men ikväll så var den nere på 38 igen.

Får se hur de mår imorrn men det blir inget mer dagis denna vecka i alla fall. Så vi stannar hemma och städar å doonar på å planerar å fixar inför festen på lördag då vi ska fira vår älskade prins!!!!

Då ska det komma kompisar till honom med så det ska bli skoj att fixa lite fiskdamm å tårta å mys.


Idag har jag tvättat all tvätt i badrummet å det var "bara" 3 maskiner. Ska dammsuga å skura golven imorrn tro jag eller iaf plocka reda på allt som ligger på golvet.


Men nu ska jag fortsätta snacka med syster å se på tv å sen sova på en stund.



Bye Bye


Tisdag!

Ja då var det tisdag idag å dagis för Lucas. De skulle fira honom på dagis idag.
Hade tänkt åka å köpa glass igår å ta med oss men det hann vi inte för det var så mkt folk här igår. Så vi åker idag å köper ett paket glass å kommer med imorrn istället.

Sen så är det bara så här att jag e jättetrött fortfarande. Var helt död igårkväll så jag kröp i sång strax efter 21. Men inte blev det bättre för det inte för Lucas han vaknade kl 4 inatt och sen har vi varit vakna. Får väl se hur Lucas orkar med dagisdagen.
Ska berätta för dem på dagis att han varit vaken tidigt idag. Så skulle han somna en stund så gör det ingenting. Fast jag e ju piggare än jag var igårkväll men seg e jag iaf.

Men det går över när jag kommer till syster å får kaffe!!!!

Nu ska jag gå ut å röka å ringa syster å se om de är vakna.

Bye Bye

HIPP HIPP HURRA!!!

För Lucas som blir 3 år idag!!! Herregud att tide gått så fort.. Inte riktigt klokt vad det går fort med åren!!

GRATTIS VÅRAN PRINS PÅ DIN DAG IDAG!!!


Söndag hela dagen!!

Jepp idag är det söndag.

Gårdagen var inte så speciell trots att det var alla hjärtans dag men vi firar den itne p ådet sättet utan vi visar ju vår käkrlek varje dag. Så varför måste det vara just på denna dag som man visar sin kärlek för sin andra hälft??? Är man mindre kär i varann resten av året då eller??? Vi kikade iaf på 2 filmer å myste.

Idag så hände det väl itne så mkt från början av dagen heller. Bina kom förbi å tvättade en maskin kläder å sen skulle hon dra igen.
Sen kom syster med familj!!! Det var inte igår vi träffade allihopa inte!! Så kul var det. Å de stannade på middag. Hamburgertallrik blev det idag. Gött tro jag alla tyckte det var.
De gick hem för ca 45 min sen eller nåt sånt. Jag har tagit reda på disken och kört igång en panna kaffe till. Så nu ska jag gå å ta mig en kopp kaffe å se om det kommit ut å roligt folk på msn!!

Hej då!

Som min syster sa en kärleksbomb till mina läsare!!


Äntligen fredag!!!!!!

Jisses vad UNDERBART att det är fredag idag!! Tycker denna vecka varit så otroligt lång å tråkig!!!!

Vaknade upp kl 8:10 av att Izabelle låg å sjöng i sin säng haha. Lucas kom först upp strax efter 9 så han tog sig en sovis, fast han var ju uppe lite längre igår med så. Så strax efter 9 var det dag att kliva upp å göra frulle till de små goklimparna och kaffe till mig.
Så vi satt å fikade tunnbrödsmackor och flingor och Izabelle fick gröt. Sen så tog jag mig en kopp kaffe å plockade ur diskmaskinen och plockade reda på allt smått som var runt i lgh. Typ som använda glas å sånt =)
Så nu e d prylfritt. Tänkte  jag ska dammsuga å skura golven här. Renbädda alla sängar ska jag göra med. Därför e just nu alla sängar obäddade här haha.
Men innan nåt sånt händer så ska jag ta mig en kopp kaffe till å snacka lite mer med syster på msn.

Skriver mer senare
Bye Bye

Torsdag del 2

Ja då e d natten här och jag ska snart natta jag med.
Har inte gjort så mkt idag sen vi kom hem. Var till syster medan Lucas var på dagis å det var samma tjur idag på väg hem så då kom A å hämtade honom å tog med honom hem . Sen så gjorde jag mat å idag fick det bli rester. Jag orkade inte göra nåt annat, så det blev kött å potatis till middag.

Sen så kommer Bina förbi imorrn å ska låna tvättisen, får se hur många ton tvätt hon har.

Men nu ska jag röka å krypa ner under täcket å sova.

Höres mer imorrn!!!

Torsdag

Torsdag idag och sista dagisdagen för Lucas denna vecka.
Dagen började med att pappa A klev upp och skulle till jobbet som vanligt. Lucas vaknade 6:20 och ville ha frukost å det får han ju så klart. Gjorde mat till Izabelle vid 7 då hon vaknade. Sen var jag ut å kände på vädret å inte är det mkt varmare idag inte. Fy bubblan vad kallt.

Sitter å väntar på att syster ska ringa å se om det blir något dagis för dem eller om hennes barn blir hemma. Emil var tydligen febrig igår lillemannen där.. Inte kul att de är sjuka så mkt nu. Får se hur det blir om jag går till dem eller om jag går hem efter jag lämnat Lucas. Är de hemma idag så går jag nog hem å passar på å städa lite tänkte jag. Det visar sig hur det blir med det.

Ska fråga dem på dagis vad man kan bjuda på när Lucas kommer på tisdag då han fyller 3 på måndag så vill man ju kanske bjuda på något.

Men nu ska jag återgå till mina barn.

Hej då

Onsdag

Onsdag idag å hur kallt som helst!!!!
Dagen började som vanligt med frukost till barnen och en cigg till mig haha. Ringde syrran å kolla om hon var vaken å det var hon.
Sen var det till att bylta på kidsen så de inte skulle frysa å gå mot dagis. Mötte upp syster vid bussgatan å trallade vidare. Sen hem till syster på kaffe med tupplur haha. Efter det så var det dags att hämta barnen å dra sig hemåt. Hemma hade man fullt med folk å Man hade ju varit ute i 2!!!timmar för att försöka få hem Lucas från dagis som krånglade hela vägen så Bina var urgullig å kom å hämta fast jag hade sagt nej till svärisarna å ringt återbud till pappa A som tänkte hämta först men Bina gav sig inte utan kom å då sken Lucas upp haha.
Gjorde korvgryta till middag idag och svärisarna å svägerskan stannade på middag. Sen har svärmor hjälpt mig få in massor av spel på datorn så nu har man lite att fördriva tiden med.

Har varit till Bina ikväll på paj å film. Myspys!!

Nu ska jag byta nå ord med syster å sen e d sängen här.

Natti Natti

Måndag del 3

Ja nu e d fan sista inlägget innan sängen!

Nu har jag tvättat slut på 2 tvättkorgar som var smockade med tvätt. Sen så har jag lekt med barnen och snackat med syster på msn.
Hennes stackars guldklimpar har ju fått kopporna, så nu väntar jag bara på att Lucas å Izabelle ska få det med eller iaf Lucas. Får Lucas det så har ju garanterat Izabelle det med.
Så vi får vänta å se. Lucas sover väldigt oroligt iaf har jag märkt. Så vi får se vart det leder.

Tänkte lägga mig å se en film nu jag å försöka sova lite ifall han skulle vakna inatt eller att Izabelle vakna, vilket hon gör titt som tätt på nätterna å ligger å pratar med sin prasselbok. Å det är ju nåt man vill höra mitt i natten när man vill sova???Jajjemensan det tycker Izabelle iaf haha..

Men nu ska jag snacka mer med syster å sen e d natten här.

Hej Då

Måndag del 2

Jag kastar upp ett inlägg till för jag har inget annat att göra just nu.

Sen sist jag skrev så har jag tvättat slut på 2 tvättkorgar med tvätt, diskat en maskin disk, kört igång middagsdisken och druckit en panna kaffe. Så nu är det en tvättkorg med barnens kläder kvar som jag tänkte försöka tvätta idag med å det ser ut som att jag hinner det med. Så skönt att det är slut på tvätt sen.

Annars så har jag haft telen i örat säkert 3 timmar idag haha. Jag har plockat reda på leksaker å Lucas har dragit fram nya och jag har lunchat barnen och lagat middag. Panerad torsk med potatis och sås. Gick hem hos alla.
Izabelle fick smaka en potatis med smör och det var så roligt att se henne äta det för hon tyckte det var så gott så hon satt i halsen å höll på att kjöjas flera ggr för hon hade inte tid å tugga det haha.

Sen så ska jag ta en tripp ut i förrådet och leta reda på lära-gåvagnen för Izabelle tycker det är hur roligt som helst att stå och då tänkte jag att hon får stå vid den åsså håller man koll på hur det går för henne så hon inte tippar å slår sig.
 Sen vet jag inte mer vad som händer idag inte.

Men nu ska jag gå å ta mig en kopp kaffe till och se om jag kan göra nåt konstruktivt. Jag ska packa ordning Lucas dagisväska och Izabelles skötväska så det är klart tills imorrn med.

TaTa For Now

Måndag

Idag har vi den tråkigaste dagen på hela veckan förrutom söndag.
Jag vaknade av Lucas imorse vid 8-tiden som var "ungri" hihi sötnöten min!! Klev upp och gjorde frukost åt honom och nu sitter han å ser på tv å springer mellan tv:n å sitt rum å leker.
Izabelle vaknade vid 8:30 å ville ha mat så hon ligger nu å vilar maten å leker i sin säng hon med.
Jag har startat en kaffepanna och en tvättmaskin och diskmaskinen och plockat fram dagens mat.
Men oj då vad mkt jag hunnit med nu när jag radar upp det haha. Ska hinna med att dammsuga å skura idag med hade jag tänkt.

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och göra nån nytta.
Skriver mer sen

Söndag idag då

Ja jisses vilken tråkig dag det har varit idag!!!!

Har varit så uttråkad så jag vet inte vad. Har letat saker att hitta på å skottat snö bara för att ha nåt att göra.

Lekt med Lucas har jag gjort med så klart å tvättat lite med.


Annars så har jag definitivt inte gjort ett skit alls idag!!

Imorrn så ska jag dammsuga, skura å tvätta lite till. Så jag blir kvitt tvätten nån gång. För en stund iaf haha.


Sen så har jag pratat med kompisar å min syster på msn å surfat på internet.

Ska snacka lite mer med syrran nu å sen blir det sängen tro jag.


Ha det bra så skriver jag mer en annan dag när jag har nåt vettigt att skriva.


Hej Då 


Lördag




Japp lördag idag å jag orkade inte blogga igår.

Hade besök av min underbaraste bästaste vän BINIZ!!! Hon var här å rev  i å städade som bvara den å jag gick väl å städade lite jag med haha. Men jag hade inte samma fart å fläkt som hon hade. Men fint som fan blev det när hon var klar!!! Å hon e guld värd för att hon hjälpte mig!!! ÄLSKAR DIG BINA!!!

Annars så var svärisarna förbi igår en sväng å lämnade mina ljus som jag hade beställt på svärmors ljusparty! Gott luktade dem!!

Sen idag så ha vi vart på affären å köpt lördagsgodis å det gillade Lucas.
Sen var det hem å börja med maten så jag stekte köttet å lät det stå å puttra i ca 2,5 timme å jisses vad det blev mört!!!
Medan köttet puttrade så åkte jag å Bina på affären en sväng till för jag hade glömt smör å margarin som jag var tvungen å köpa. Sen så köpte jag mjukt tunnbröd och 4 par trosor till mig för 19 kr styck jättefina trosor är det!!!!!

Sen så har jag nyss burit Lucas till sin säng som somnade bredvid Ante å vår säng medan Ante spelade NHL-09. Slagen hjälte var det.
Så nu sover bägge barnen å det är så lugnt. Ska se om det finns lite kaffe jag kan ta så jag iaf lever till kl 21.

Men jag bloggar kanske senare istället eller inte alls haha-

Å förresten!! Tänker på dig sister dear!! Hopaps det gå över!!!!!Massor av kramar till dig!!!

Baj Baj

Nattblogg.se haha

Ja ni det blir ett riktigt nattinlägg nu.


Efter jag bloggat sist så fick jag den ljusa idén att baka med min son. Sagt å gjort vi ställde oss och bakade både sockerkaka och kladdkaka. Mycket gott blev det.

Sen pratade jag med min bästaste vän Bina och bestämde att vi skulle åka dit med en bit kladdis =)

Även det gjorde vi. Satt å surra å skratta å dumma oss som vi brukar göra. Bestämde även att hon kommer hit efter att hon lämnat sin dotter på dagis å så ska vi städa lite här hemma:) ska bli så skönt å få både hjälp men framför allt sällskap medan man gör det.


Förresten så var det inte jag som gjorde kaffe hos syster idag utan det var hon. Det var igår jag gjorde kaffe där haha. Snacka om virrpanna.nu


Men men nu e d sängen som gäller här så kanske jag bloggar mer senare  idag.


Hej Då!!


Torsdag

Japp det är det idag =D

Idag så har ju Lucas varit på dagis som vanligt och jag gick till syster medan han var på dagis. Men inte blev det soffläge hos syster inte.. Hennes goklimpar var ju lediga idag eftersom de gick på dagis i måndags å då var det full rulle där hemma hihi.
Jag kom dit och startade kaffepannan för en gångs skull och sen skulle jag diska upp 2 kaffekoppar så vi hade nåt å dricka kaffet ur men det slutade med att jag diskade all deras disk så min sjuka lillasyster slapp göra det. Hon hade lixom fullt upp med barnen som ville ha hennes uppmärksamhet. Så jag diskade å drack kaffe om vartannat efter vi hade fikat. När det var klart så hade jag en stund kvar innan Lucas slutade så då satt vi å surrade skit å lekte med barnen.

Sen så gick jag å hämtade Lucas och det hade bara varit bra på dagis. Men det ska ni veta att det var allt annat än bra när vi skulle gå från dagis. Vi han från dagisgården och ut på vägen som går förbi där å sen blev Lucas som förbytt. Helt förstörd var han, grinade å skrek om vartannat. En dagisfröken som till staketet som går runt dagis och frågade om jag ville låna en pulka men det hade varit lönlöst för Lucas hade bara kastat sig ur den. Så jag sa nej tack och hon sa då: Ja du har det du gör ett tag. Ja det har jag verkligen tyckte jag å log. Det är så gulliga fröknar på Lucas dagis så =) Satte mig ner på huk å pratade med Lucas om varför han var så ledsen å arg å det var för att han var trött å hungrig stackars pojken min. Så jag sa att jag bär dig en bit då åsså får du åka brädan sen så vi kommer hem så du får fika då å det gick han med på. När vi kom hem så fick han en skål med flingor och mjölk som han slukade på nolltid. Så jag har beslutat mig för att ta med mig en frukt eller något som han kan äta på när vi går hem så han slipper bli så förtvivlad mer.

När vi kom hem så startade jag kaffepannan och tog mig an Lucas rum, sorterade ordning leksakerna och renbäddade sängen å plockade rent skötbordet så nu är det bara dammsuga å skura golvet kvar där. Så jag får se om jag gör det idag eller om jag tar det imorrn.
Tänkte försöka städa lite mer här hemma imorrn när jag ändå är hemma hela dagen.
Efter jag städat Lucas rum så tog jag å ställde mig å gjorde mat. Lövbit, klyftpotatis och rårivna grönsaker.
Så nu har man ätit och ska väl ta mig en kopp kaffe så jag lever fram tills dess det är dags att gå å sova.

Skriver kanske lite mer senare om det händer nåt mer, ni får se.

Baj Baj

Tisdag igen då

Jajjemensan!! Nu e d tisdag å dagisdag för Lucas.

Började morgonen med att vara typ halvt medvetslös. Ringde till syster å kolla om hon var vaken å det var hon å jag beklagade mig att jag var så trött hahahaha.Möttes vid lägdan å tog den vägen ner då,gick kanoners det.


Sen hem till syster efter att vi lämnat grabbarna grus å Nova. Tog en kaffe å skorpor. Det var gött det. Sen tog vi en kaffe till å en kaffe till. Efter det var det en cigg å sen sofflägen. Åhhh vad det var underbart hahaha. Slocknade nånstans i andra delen av Xena å vaknade av att Bina ringde å surrade med henne en sväng å sen slocknade jag igen hahaha. Syrran petade på mig vid 11:45 å frågade om jag ville ha kladdkaka för Fia hade kommit dit med en. Klart som fan jag vill ha onyttigheter!!! Upp å satt å drack ännu mer kaffe å surrade å käkade kladdis.

Sen var det dags att hämta barnen på dagis å vi följde efter det med syster och hennes barn till BVC där Nova fick spruta.
Efter det begav vi oss hemåt å trots Lucas totala vredesutbrott på BVC så somnade han inte ett dugg. Stolt blev jag då. Började med maten när vi kom hem. Ris å köttgryta blev det. Ruskigt gott var det . Sen bestämde Lucas att vi ska äta köttbullar å makkisar imorrn å det blir alldeles utmärkt det.

Efter maten blev det mys å diverse sysslor. Köket är nu städat å man rör sig sakta bortöver resterade av lägenheten.

Sen vid 19-tiden så satte vi oss vid matbordet igen så Lucas fick kvällsfika å sen var tandborstning å nattsaga för honom.
Efter det så tog jag å badade Izabelle som inte blev lika hysterisk utan det gick riktigt bra. Hon till och med skrattade lite.

Så nu e hon däckad på min sängsida å har så varit i en timme ungefär.

Nu blir det en rök å sen tv-läge.. Tro jag ska försöka somna tidigare idag.

Bye Bye


Måndag del 2

Ja jag halvt tjatade ihäl min syster att ingen bloggade så jag hade nåt att läsa så hon var urgullig å skiva ett tihi.
Som hon säger vi kan prata flera ggr om dagen å ses å allt men likt förbenat så måste vi läsa varandras bloggar å se om nåt har hänt som vi glömt berätta för varann haha.

Idag efter att syster gick å hämtade sina skatter så fortsatte jag plocka lite å doona på sen så somnade Izabelle å jag å Lucas myste ner oss på soffan å där låg jag å halvslumra å Lucas somnade i 20 min å sen kom A hem och det vaknade han av.

Iväg på affären å handlade matgrejjer för pappa A ville ha kycklingsallad så det fixade vi. Lucas fick annan middag som gick fortare plus att han fick även smaka salladen.

Sen har det väl inte hänt så otroligt mkt alls mer. Lucas somnade vid 21:15 så jag hoppas han e pigg imorrn ändå när vi ska till dagis.

Men nu ska jag surra klart med syster på msn å sen e d sängen som gäller här. Dagis imorrn vettni å sen är det ju systers soffa som gäller hahahahahaha.

Bye Bye

Love You Sister Dear You Are My Best Sister And Best Friend!!

Måndag

Nu var det längesen jag skrev. men det har lixom inte hänt så mkt här så det har inte funnits något att blogga om.

I lördags då var vi å åt med Bina hemma hos henne. Vi beställde hem Biteline. Riktigt god pizza är det. Sen så kikade vi på en film å bara myste.Sen åkte vi hem å då kom Bina till oss efter vi nattat barn å doonat på lite. Hon ville ha en stav i sin tunga igen så hon fick tillbaka sin som jag fått av henne. 

Igår (söndag) så var vi uppe på hockeyplanen å åkte lite skridskor men det var så pungkallt så vi var inte där nå länge alls. När vi åkte därifrån så ringde syster å jag ringde upp henne för jag missade samtalet å då frågade hon vart vi var. Hon och barnen var på G upp till planen å det var ju synd som fan att vi hade åkt. Men vi får ta det en annan dag. 
Sen åkte vi till svärisarna å käkade lasagne med riven vitkål. Gott som fasen var det. Fast det var jag som kom på idén med vitkålen hihi. 

Idag så har Bina varit hit och skjutsat mig på banken så jag fick sätta in pengar. Sen skjutsade hon hem mig å åkte själv hem till sin son. Tänker på er Binizen!!

Sen när jag varit hemma ett tag å börjat plocka så ringer syrran å säger att hon e på G hemöver från af. Så jag startade kaffe för hon var så gullig å köpte med sig en mjölk så jag kunde få nå kaffe å så hade hon köpt fikabröd!! Tack så jättemycket!!Det var kalasgott!!Så nu har hon precis gått för att hämta sina småtroll på dagis eftersom hon hade möte på af så har de bytt dagisdagar även denna vecka.
Jag ska väl försöka fortsätta plocka å doona med. Det måste bara bli nån ordning här nu!! Får se om jag fortsätter medan jag e ensam med barnen eller om jag väntar tills pappa A kommit hem å vi har käkat.

Men nu ska jag ta mig lite mer kaffe så kanske jag skriver mer sen om ni har tur haha!!!

Bye Bye

RSS 2.0