Onsdag

Ja ni jag kommer inte på några roliga rubriker alls haha.

Hmm vad har då hänt sen i måndags?
Inte mkt alls typ. Dagis, hem, matlagning, plockning, städning å besök av Bästaste Bina så klart!!! Ja det vanliga haha.

I tisdags var jag upp till syster en sväng innan jag skulle hämta Lucas på daigs igen, systers barn var ju kvar eftersom hon skulle på inskolning för sitt sommarjobb. Kanonkul att hon fått ett jobb.
Sen var det hem å laga mat å det vanliga som är.

I dag så var det dagis, vårdcentralen, banken och Bina innan det var dags att hämta Lucas igen. När vi åkte från Bina så passade vi på å smita in på Handelshuset å fyndade lite kläder till A och Lucas. Jättekul att hitta till normala priser. Sen hämtade vi Lucas å då bar det av på affären å handlade inför middagen idag, skinksallad!! Jättegott i kistan var det ni.
Sen så när vi käkat å så då åkte vi till Birsta City en sväng å jag hittade ett par brallor och en klänning som jag köpte så även jag fick lite nytt å Belle bus har fått 3 st bodisar så hela familjen fick nåt i klädväg idag.
Sen när vi kommit hem å varit ute å lekt en stund så var det baddags för Lucas å sen var det kvällsfika. Efter det så fick jag sms av syster som undrade om vi hade nå skivor å det hade vi så hon kom hit på en kopp kaffe å lite surr å hämtade dem.
Sen så när vi skulle ut å röka så upptäcker hon att hon tappat sitt paket så hon fick låna en av moi, Men på vägen hem hittade hon det igen å det var ju tur det även om det bara var några kvar,

Men nu är det sängen här snart för jag e så himla trött, måste hinna städa innan pappsen kommer hit imorrn med.
Ska bara prata klart med syster.

Bye Bye!!

Måndag hela dagen

Jajjemensan idag har det varit måndag å man e hur slutkörd som helst efter helgen haha.

Fredagen innebar ju då Birsta å handling å sånt. Minns fgaktiskt inte ritkgit vad man gjorde den dagen mer än var på Birsta hmm.. Minnet sviker mig vettni!!

Lördagen började då med att man skulle upp å fixa till sig å dra iväg å köpa present till Millemannen eftersom vi var såå duktiga å glömde det på fredagen men det gick finfint visste ju redan vad vi skulle köpa så.
Sen var det hem å byta kläder å fräscha till sig å dra bort till syster med fam för kalas för Emil så klart som blev hela 3 år i lördags. Mosters stora kille!!!Sen var det iväg till stan vid 15 för att hinna med att ställa upp ljusgrejjorna för visning hon svärmor å det gick ju iaf rätt bra så förhoppningsvis blir hennes kval.
Sen var det hem å fixa middag å lägga barn å packa i ordning tills ljuspartyt på söndag i Ullan.

Söndag var det upp tidigt å fräscha till sig å fixa så man såg presentabel ut och sen kom svärisarna å skulle sitta barnis men det slutade med att det var farmor och farbror som satt barnis och farfar följde med oss upp till Ullan för att kolla hur det såg ut där jag bott å så. Ljuspartyt där gick över förväntat. Sålde för 3900 tro jag det slutade på!!!
Så det var bara tacka så mkt å åka hemöver. Stannade till i Härnösand för att köpa med oss köttt till grillningen å där upptäcker svärgubben att han tappat plånboken!! Ringer till Jessica å se på fan den lg kvar där uppe. Hade åkt ur fickan på hans brallor!! Så vi fixade ner den samma dag med Kickan som var så himla snäll å tog med sig den ner då hon åkte hem!Så vi åkte hem å grillade å nattade barn å gick å lade oss å glodde på film.

Idag så har vi bara varit hemma å svärgubben kom ut å hämtade plånkan som Kickan kom förbi med å sen kom Bina förbi å hälsade på å efter det så kom även Ullis en sväng! Mkt trevligt som alltid med besök!!
Sen så åkte Bina hem för att hon skulle ha möte å vi satt ute å njöt av solen som kikade fram lite ibland å sen så ringde Bina då hon var på väg för att hämta Linus på skolan å undrade om vi skulle käka thaimat.
Klart man var på det!! Så hon kom å hämtade mig å vi stack iväg å handlade det å åkte hem hit för att käka å jävlar anamma vilket gott käk!!!Det ska vi fan göra om!!Sen så skulle hon åka hem med sina goa kids å natta dom osv.
Vi satt ute ett tag till och njöt av vädret å sen bar det iväg in och mys framför tv:n
Klockan var väl 18:50 så lämnade Lucas in å jag bar in honom till hans säng eftersom han tvärslocknade i soffan.
Även Therese å Lina kom förbi en sväng ikväll. Kul att träffa dem igen med!

Å nu så sitter man här å är hur trött som helst så man lär ju inte alls bli långvarig ikväll inte eftersom det är dagisdag imorrn å man måste ju vara levande så man orkar upp å iväg.

Men nu ska jag se om syster sitter vid datorn och slänga nå ord med henne å se vad som händer imorrn för henne.

Bye bye


Torsdag

Jepp idag är det torsdag å snart är det helg som är fullbokad med ljusvisningar å KALAS!!!!!

I går så var det dagis som vanligt å sen var det hem till syster undertiden å dricka kaffe kaffe kaffe å käka gomackor haha.
Sen hämta prinsen å hemåt. När Ante kom hem så stack vi på affären å handlade kött så vi kunde grilla, mumma!!Sallad, potatssallad och kött. Jag åt knappt nå pot.sallad. Är fortfarande halvless på det sen förra sommaren.

Efter det så rullade kvällen på å sen var det natti natti.

I morse så kom Bina hit å körde oss till dagis eftersom jag skulle åka å ta cellprov på sjukhuset. Så vi mötte upp Elllie å barnen på dagis å sen åkte vi till henne en sväng på sminkning å kaffe å sen iväg till sjukhuset å sen till Rusta när det var klart. Såg en fin jacka till Lucas som han kanske ska få =)
Sen var det hem å stoppa Belle i vagnen å traska bort till Ellie för jag orkade inte vara hemma själv utan jag gick till syster å drack mer kaffe haha. Sen ner å hämta Lucas å Nova å sen hem till Ellie för Lucas ville ju leka med Emil eftersom han inte varit på dagis idag för BVC-tid mitt i dagisdagen.
Ante kom å hämtade oss vid 15:40 å vi åkte iväg hemmåt å käkade å var ute en sväng å leka å sen blev det tv-mys å natti natti för barnen sen. Å nu sitter jag här då.

I morrn så ska jag på lunch med barnen å farfar å faster på Birsta å sen ska jag å dom traska runt där tills A slutar då vi ska handla å så. Sen blir det hem å fixa till å slå in present till Millemannen som blir 3 år på lördag!!! 

Men nu så ska jag surra klart med syster å sen blir det sängen här.

Natti natti!!!!

Tisdag

Ja då var det tisdagkväll å jag glömde totalt bort att blogga igår!!

Gårdagen var heeeeeelt underbar. Började med att Lucas kom in vid typ 6:30 å ville gosa så där låg vi å myste å kikade tv. Sen vid 7 så var det dags för frulle till barnen å kaffe till mamma. Så efter det så klädde vi på oss å begav oss utåt.
Efter ett tag var jag så uttråkad att jag ringde Ellie å kollade vad hon skulle göra å de skulle bara vara hemma och mysa i solen de med.
Så i stället för att sitta hemma å ha långtråkigt så gick vi bort till Ellie å drack kaffe å barnen lekte å det var bra mkt trevligare haha.
Sen vid 15 så gick vi hemåt å började med maten. Blev hamburgertallrik som funkade men det gick helt klart hem hos Lucas denna gång. Satte i sig nästan hela portionen!!!!
Efter det så minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. Jo men för fan min bästaste Bina kom ju å vi skulle iväg på ljusvisning som bara blev bajs. Vi kom av oss å stod å tittade på varann som nå fån vissa gånger haha. Men men vi tog oss igenom den i alla fall.
Sen när jag kom hem igen så sovde barnen å vi kikade på film med en polare som Ante känt länge.
Sen vid 21:30 eller vad hon var så vaknade Lucas å då var det ju bara att avsluta allt å krypa ner med honom så han kunde somna om å orka med dagis idag.

Å idag så var det lämning av Lucas på dagis å sen hem igen för Helen från Partylite skulle komma å hjälpa mig med min startvisningsbeställning. Så nu är den lagd och klar,. Hon ska faxa den imorrn å sen kommer grejorna på ca 2 veckor. Sen vid 12 så kom Bina förbi å hälsade på hon med å sen skjutsade hon mig till syster så slog vi följe från syster ner på dagis å hämta våra kids.

Sen hem igen å slöa på å sen firra middagen. Efter det så kikade vi på tv å myste på å nu är pappa A ute å går å Belle ligger å har ätit kvällsmat å Lucas ska snart lägga sig han med. även han har käkat sitt kvällsfika.

Nee nu e d dags att göra nå konstruktivt.

Bloggar mer sen om jag har nåt å blogga om.

Söndagkväll

Jepp kvällen har kommit och det är bara att inse att imorrn ringer väckarsatan kl 5:10!!!!!
Fy fan säger jag.. Tror jag lider mer av att det är arbetsvecka bara för att jag är väckarhatare hahahaha.

Ja vad har då dagen bjudit på???

Ja som sagt så efter mitt sista inlägg så drog jag i mig en kaffekopp å fyllde på den å drog på kidsen kläderna å sen gick vi ut på bakis å njöt av solen!!!
Sen vid 12-tiden kanske hon var så kom E och R med barn å hälsade på å E lämnade sin beställning som hon ville ha från Partylite. Fatta att nu är mitt startpaket frigjort!!!!!!!!!!! Så himla glad jag är då!!
Sen alldeles innan de skulle åka så kom VÄRLDENS BÄSTASTE BINIZ!!! å hennes goa barn å hälsade på, vi drack kaffe å surrade å hade oss.
Ja just det ja A å Lucas å Sjöberg var iväg å slängde ännu mera skit idag. Så nu är förrådet skitfritt å bakis är det oxå. Så skönt så. Annars så efter Sjöberg åkte med Binaz å hans dotter så drog vi på Maxi å handlade lite å så åkte vi hem å GRILLA!!!! Det var så gott så jag åt till jag skulle spricka tro jag haha..

Å efter det så myste vi på med barnen å sen så har Belle precis lagt sig å Lucas är på G mot sängen nu med. Ska gå å läsa saga för honom nu.

Vad morgondagen har att ge det vette faan. Förhoppningsvis fint väder så man kan gå ut å leka å dricka kaffe haha.
Ja just det ja, jag skulle ev hänga med Bina på en visning för hon ville det. Så vi får se hur det blir med det.

Bye Bye

Söndagmorgon!

Jepp söndagmorgon och vi har käkat frulle å nu myser vi bara på för att få en lugn start på dagen.

Gårdagens så kallade startvisning blev ju inte så lyckad då! Syrran å Ullis kom ju hit men eftersom de redan beställt så var de ju klara.
Så jag satt å väntade på 3 tjejjer till som skulle komma men alla avbokade via msn!!!Men snälla använd telen i stället.
Så jag fick ju säga till Helen det att alla avbokat å då var det ju lixom ingen mening att ha startvisning. så vi satt å pratade om produkterna och fikade i stället.
Ena tjejjen hon skulle komma förbi idag å bestälal så det ser jag i alla fall framemot.
Sen så funderar vi på å ta en promenad senare bara för att komma ut och röra på oss.

Men nu ska jag ta å dricka mitt kaffe å se vad som händer idag.

Bloggar mer senare om jag kommer ihåg det.

TaTa For Now!!

Fredag

Jepp fredag idag är det fredag hela långa dagen i idag är Lucas ledig från dagis som varje måndag å fredag. Så självklart så måste pappa A ringa hem å väcka mig å då vaknar ju Izabelle automatiskt eftersom hon sover i samma rum å sen så vaknade ju Lucas för bara en liten stund sen.

Så det är väl lika bra att man bränner igång kaffe å startar en maskin full med helvete...
Men men det är sånt som måste göras. Sen så ska jag städa å plocka här idag Måste fixa till fin fint tills imorrn då jag har min startvisning för PARTYLITE!!!
Ska bli så grymt kul att börja.
Så vill ni ha en visning så hör av er till mig. Resa osv fixar sig om det inte är halva Sverige då förstås tihi.

Men nu ska jag ta å göra lite kaffe å starta en maskin.

Hej Då Så Länge!!

Torsdag

Torsdag idag å man vaknade till ett snöfall!!!! Fy fan säger jag bara. Vill inte ha mer skitsnö nu!!

Annars så var det till att klä på barnen å traska till dagis å sen hem till syster. Fikade å drack kaffe å rökte sen intog man soffläge. Låg å slumrade x antal ggr men hann lixom inte somna in riktigt.

Sen var det upp å klä på Belle å dra iväg ner till dagis igen å hämta prinsen.
Gick hemåt å funderade på mat. Blev kassler, klyftpotatis, sallad och beasås. Kanongott blev det!!
Efter det så blev det slöande å en sväng till Bina. Lucas å Tindra lekte som bara den å kul hade de. Jag å Bina satt å surra på å hade trevligt.

Sen var det hem och natta barn å sen sitter jag här å bloggar på.
Blir väl snart sängen för en dag med tvätt här å förhoppningsvis utelek med Lucas.

Skriver mer en annan dag

Bye Bye

Onsdag

Ja onsdag idag och en feberfri dag för Lucas så imorrn bär det av till dagis. Han var så glad för det när han gick å lade sig så.
Annars så började dagen kl 6 då Lucas kom in till oss å ville gosa å kika på lite tv. Hen vid 6:30 så ville han ha frulle å Belle var hungrig hon med. Så jag klev upp å gjorde fia å myste på med barnen. För Izabelle var kvar i sin säng å åt välling å Lucas käkade Cherrios å ville gå till min säng ingen sen. så det gjorde vi.
Snackade med syster å hon kikade förbi. Var nog drabbad av akut dövhet då hon kom.. Hörde inte att hon knackade eller ringde på dörren utan hon var tvungen att ringa på telen för att jag skulle höra.. men det blir väl så när man har stängd dörr till sovrummet och tv:n på.
Så jag kokade kaffe å bjöd på mackor å vi surrade å hade lika trevligt som alltid!!
Sen så gick hon och hämtade sina guldklimpar på dagis och vi klädde på oss och gick ut., izabelle låg inne å sov hon.
Var väl ute lite över en timme å sen var det dags att börja med middagen.
Svärföräldrarna kom förbi å fick äta här dom med. De var tvungna att köpa med sig ris och currysås haha. nuggets bjöd jag på tihi.
Sen så satt man å drack kaffe å surrade med dom oxå å sen har jag pratat med bästaste Bina ett par ggr idag.
Åkte till Bina på kvällen och hjälpte henne kika igenom ljusbeställnignen å allt stämde bara fint. Drack en kaffe där med å surrade å hon lade en ljusbeställning på min startvisning som jag ska ha på lördag.
Hoppas allt kommer gå bra bara.

Men nu är det en cigg å plocka fram Lucas kläder han ska ha på sig till dagis å sen e d natti här.

Hej då

Tisdag del 2

Ja då ska vi se vad som hänt idag då.....
Hmm tvättat tvättat å åter tvättat!! Men det är fan mycket kvar ändå.. Jag håller på å drunkna i TVÄTT!!!!!!! Hjälp mig nån!!!

Men men det är bara att hugga in igen imorrn å hoppas på att nåt torkat å sen så ska jag köra en maskin med handdukar å sånt som man kan slänga in i tumlaren.

Annars så har det varit lugnt här idag. Blir ju så med sjuka barn. izabelle har väl varit väldigt sällskapssjuk men snäll å Lucas han har bara varit lugn å inte gjort många knop alls. Han började nu ikväll att bli mer å mer springing å pigg så jag får ta febern nu innan han ska sova så får vi se vad den säger.. Förhoppningsvis kan vi vara ute imorrn å kanske får besök av nån *blink blink*

Sen så var vi iväg en snabbis till Bina på en kaffe å surr å hem igen till barnen. Hade så klart Antes bror hemma här med barnen.
Åsså har jag hunnit plocka ihop å fixat till i sovrummet å det är ju såååå skönt när det är klart. Så jag ska väl ta å renbädda imorrn så jag kan tvätta det me haha. Som att jag inte har nog som sagt.

Men nu så ska jag natta Lucas å sen får vi se vad som händer.

TaTa For Now!!

Tisdag å inget dagis.

Ja då var det tisdag å tanken var ju att prinsen skulle på dagis med det sket sig fett!! Hade feber så han fick vara hemma. Ska ta febern lite senare å se hur den ligger som nu. Verkar som den har gått ner å nästan försvunnit. Kanske var nån snabbfeber bara.. Hoppas på det iaf.

Annars så tvättar vi här hemma som ett tok för att få några kläder haha.
Händer inte så mkt mer idag eftersom man inte kan göra så mkt när man har sjuka barn tyvärr!!!


Nu ska jag ta å hänga nästa maskin å köra igång en ny.

Ni som lämnar kommentarer anonymt får gärna skriva vilka ni är så jag vet tihi.
Till dig som undrade om vi skulle ses så kan det ju gå bra men jag vet inte vem du är.

Kramar på er!!!

Måndag å SOL igen!!!!

Förstår ni vad underbart det är med sol då?? Trodde det skulle va trist väder hela dagen när vi klev upp i morse men se på fasen så fel jag hade!!! Å ingen är gladare för det än jag haha.

Blir till att dra på barnen kläder å bege sig ut på en prommis strax tänkte jag.
Sambon kom med förslaget att vi skulle ut å gå så det får bli så. Skönt att röra på sig med ju.

Druckit kaffe å ätit frulle å lunch har väl hänt här annars idag.
Får väl se om man tar sig en tur förbi syster beroende på om de har besök ännu.

Men jag skriver mer sen om jag kommer ihåg det..

Jo just det ja, en sak till..... Jag vann tradera auktionen på regnstället jag ville ha!!!!!!! 204 kr inkl frakt för ett nästan nytt ställ. Helt ok tycker jag.

Nu ska vi klä på oss och gå ut!!

TaTa For Now!!!

Söndag

Jepp det är söndag men lär ju hinna bli måndag innan jag är klar.

Dåligt med bloggande men det är för att VÅREN är på väg å man njuter de dagar det är sol å bara surar på när det är mulet haha.

De senaste dagarna har varit bra å så.
Besök av Bina nån dag å det är HELT underbart vilken go än hon är!!!!Kommer ALLTID stå vid din sida det vet du gumman!!!!!

Idag så bestämde vi oss för att klä på oss och barnen och dra iväg till Hulistugan å grilla korv å mysa i solen. Lucas njöt som bara den haha. Sen kom det en gubbe å skulle göra nån relam för Hulistugan så då fick jag förfrågan om att dra Lucas framför stugan i pulka så det ställde jag upp på. Resulterade i att jag drog både Lucas och Marley i varsinn pulka å det var ju inte lätt kan jag säga.
Sen åkte vi hem efter typ 5 timmar ute å dä var svärisarna på G till oss så det vart kaffe å surr å så.
Efter det så kom Biniz å hälsade på!!!!Helt jävla SJUKT det som hände henne i morse då!!!Fy fan säger jag bara!!!!!
Äver Sjöberg kikade ner på en kaffe å sen var det ajöss igen.

Bina åkve väl runt 23 skulle jag tro å sen har jag suttit här bara hehe.

Nu ska jag röka å hoppa i duschen å sen sova..

Hej då!!!

300!!

Jajjemensan!!Nu har jag skrivit 300 inlägg i denna blogg å det  är bra gjort tycker jag hahahaha.

Idag var det då dagis som vanligt å Lucas ville inte alls gå. Men efter mkt lirkande å övertalande så traskade vi iväg å mötte upp Emil, Nova å syster å då blev det mycket bättre på en gång för Lucas.
Lämnade dem på dagis å när jag skulle gå så vinkade Lucas å Emil i fönstret å då blev Lucas ledsen det såg jag.
men jag tror det gick över för han hade haft en bra dag på dagis sa fröknarna.

Efter lämnandet så bar det av upp till syster på kaffe å gofika!! Jag måste bara köpa grekisk limpa nån dag. Den är ju kalasgod.
Efter fika å kaffe å en rök så var det sofläge. Hann bara parkera ner arslet så ringer telefonen å det är bästaste Bina som ringer å undrar vad jag gör. Så då kom hon å Anton förbi med en gobulle så man var ju tvungen å ta en kopp kaffe till å mumsa i sig lite av den haha.

Sen var det dags att hämta grabbarna igen och bege sig hemöver. Väl hemma så bestämde Lucas att vi skulle äta korvgryta med makkisar så det hjälptes vi åt att göra å det var gott. lucas åt med god aptit å sen var det tv-mys för hela slanten.
Sen så rullade klockan fram till 19:00 å då var det dags för kvällsfika å natti natti.
Jag hann bara läsa en liten pixibok så sovde Lucas.. Trött prins idag.

Belle har sovit sen kl 19 hon med så vi får se om hon vaknar till senare å vill ha välling annars så sover hon kanske hela natten.
Nu ska jag se på slutet av The Mentalist å sen blir det Cookalong med Gordon Ramsay.

Hej då

Måndag hela dagen

Jepp måndag idag å det är helt underbart att vara hemma igen!!!

I helgen hade vi det bra. Det bästa var fredagen då vi var å tittade på premiären av Fast and Furious.
Kanonfilm!Rekommenderar den starkt!!!

Igår åkte vi hem och hämtade barnen å myste på hemma på kvällen å sen var det natti natti för dem å vi gick å la osså tittade på Farväl Las Vegas med Nicolas Cage.

Idag så har jag å barnen bara varit hemma å plockat å grejjat å doonat på.
Bina å Anton kom förbi på en kaffe å surr å det är ju alltid lika trevligt!!!Håller tummarna för dig nu gumman min!!!

Imorrn är det dagis igen och vi går nog hem till syster efter lämnadet. jag vet inte om jag måste åka in till stan å fixa internetbanken till mitt nya konto till partylite så vi får se vad som händer om jag gör det imorrn elelr nån annan dag.

Nu ska jag fortsätta se på Ballar Av Stål på 5:an

har inget spec å blogga så e d bara.

Hej Då!!

Ja jisses!!

Det var inte igår man skrev här inte. Men dagarna rullar på och man hinner inte med att blogga å ibland glömmer jag bort det. Skäms på mig!


Men i alla fall så har veckan rullat på som vanligt å Lucas har varit på dagis alla dagar.

Imorn så är A ledig och vi ska åka upp till Ullånger å Kramfors hela helgen.


Lucas ska till kusin Emil och Nova med familj och han längtar så han håller på å krevera tro jag. Han har pratat om det hela dagen å kvällen. Goprinsen min.

Izabelle ska vara hos farrmor och farfar hela helgen.

Ska bli skönt att göra en sån där tripp som syster med sambo gjorde förra helgen.

Kommer säkerligen sakna barnen så jag dör men man får ta å ringa varje dag.

Så jag har packat som ett tok idag för att få till packningen för barnen och oss. Sen har jag tvättat så man har nå kläder att ta med sig imorrn.
Jag ska bara blogga klart här så ska jag ta å börja packa mina å A´s saker vi ska ha med oss.

Så jag hoppas att allt kommer gå bra med barnen och att de är snälla. Fast jag vet ju att barnen kommer ha det hur underbart som helst =)

Men nu ska inte jag svamla mera utan göra nån nytta så jag kan hoppa i duschen å sen i sängen.

Skriver mer när vi kommit hem från Ullan!!

Signing Out For The Weekend!!


RSS 2.0