Midsommaren är slut!!

Japp nu är midsommaren över för denna gång.
Den var riktigt lugn å mysig i år! Inget regn på midsommarafton utan det kom efter tolvslaget så då var det ju midsommardagen haha. Vi var bara hemma på midsommarafton och grillade kött å åt potatisgratäng och sallad till det. Det var vi i familjen och en kompis till A. På eftermiddagen så kikade svärisarna förbi på kaffe och sen åkte de hem igen. Senare på kvällen så kom syster med fam förbi på en liten stänkare. Vi drack inte alls nå mkt utan lite till maten å när syrran med fam kom förbi blev det nåt vinglas.
Så det känns bra att man inte blir som de här fanatiska firarna att det ska supas å bli fylla å bara massa trassel. orkar inte med sånt inte.

Idag så har vi grillat igen med svärisarna men det blev laxpaket idag med romsås å det var så gott!!!Gick hem hos ALLA även Lucas. Så det var ju kanoners det.
Sen så har lillan avslutat sin pencillinkur idag så nu får vi hålla tummarna att det inte blir något mer för då kommer jag åka in å sitta där tills de hittat vad som är fel på henne eftersom hon blir sjuk titt som tätt.

Nu är man nybadad å ska krypa ner i sängen å glo på en film.

Hoppas eran midsommar har varit lika bra som min!!

Hej Då!

Kommentarer
Postat av: Sara&seb

Låter som alldeles underbar midsommar! :) Kram på er

2009-06-21 @ 22:33:48
URL: http://ourson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0